Nali naljaks ja kusi kaljaks, aga proovi nii või naa pooltelje kumm kirjutada, arvuti saatanas muudab selles postituses mingil põhjusel sõna kumm rehviks .....
Sama lc teeb ikka trikke aegajalt.Mingil hetkel hakkab mootor värisema ja tagant tossu välja ajama.Pihustid kontrolliti uuesti üle ja kõik korras.Kas võiks kahtlustada egr klappi?
heints kirjutas:Sama lc teeb ikka trikke aegajalt.Mingil hetkel hakkab mootor värisema ja tagant tossu välja ajama.Pihustid kontrolliti uuesti üle ja kõik korras.Kas võiks kahtlustada egr klappi?
EGR-i puhastamine maksis mul 50€ või puhasta ise ära ja saab edasi mõelda (isegi kui pole selle viga, siis puhastamine halba ei tee...sa ei kujuta ette kui nõgine see olla võib, ise ehmatasin esimese hooga ära ).
Mul tuttaval suhteliselt sama jama toyota hiluxil 2,5 disla.viis siis auto tallina amserv autosse ja selgus et metallipuru sees kuna seal see pihusti süsteem pidi oleme selline et pump ajab surve kuhugi suuremasse metalltorusse ehk common raini ja sealt siis elektriliselt iga pihusti laseb seda silindrisse siis kogu süsteem persses ehk siis tuleb vahetada kõik pihustid see nn. Common rain pump ja isegi pihusti torud kuna igalpool pidi olema rauapuru...je sellisega veaga pidi olema seal mitmeid autosi.
Topiti uue tüübi pihustid sisse ja uuem soft ka. Pihustitega ka see asi, et vana tüübi omasid raske saada ja segamini ei saa panna. Ja miks tihti ei taheta garantii korras pihusteid vahetada, seda küsige meistrilt õlleklaasi taga jorisedes.
Kalamees kirjutas:Topiti uue tüübi pihustid sisse ja uuem soft ka. Pihustitega ka see asi, et vana tüübi omasid raske saada ja segamini ei saa panna. Ja miks tihti ei taheta garantii korras pihusteid vahetada, seda küsige meistrilt õlleklaasi taga jorisedes.
Aga mis teema siis on? Garantii jupid ja töö peaks ju tehas kompenseerima?
Selline tehase lähenemine, kriis ja tsunami ja vaja kahjud ju kuidagi katta. Ja parameetrite hälbe piire oluliselt laiendatud. Masinale tuleb teha scanneriga diagnostika ja selle data fail saata tehasesse. Ja tehas otsustab kas on garantii teema või ei.
Küsisin diagnostikult ja tema ütles et ta nüüd minu käsutus olevale masinale kolm korda teinud diagnosti ja iga kord kirjutanud, et masinal pihusti probleemid. Ja seda kaks korda garantii ajal juba.
Nüüd mootor töötab sujuvalt. Elame näeme. Enne oli, et vahel värises ja vahel ei ja kui värises siis tagant sinakat suitsu tuli.
Kogu see tehase polka alanud 120 pihustite probleemide tekkimisest alates.
Teff kirjutas:Mul tuttaval suhteliselt sama jama toyota hiluxil 2,5 disla.viis siis auto tallina amserv autosse ja selgus et metallipuru sees kuna seal see pihusti süsteem pidi oleme selline et pump ajab surve kuhugi suuremasse metalltorusse ehk common raini ja sealt siis elektriliselt iga pihusti laseb seda silindrisse siis kogu süsteem persses ehk siis tuleb vahetada kõik pihustid see nn. Common rain pump ja isegi pihusti torud kuna igalpool pidi olema rauapuru...je sellisega veaga pidi olema seal mitmeid autosi.
Mul selline küsimus 2008 LC120 kohta: kui autol on 80000 pealt pihustid vahetatud, kas sellega on see pihustite saaga lõppenud (ehk nn tehase sünniviga kõrvaldatud) või tuleb varsti jälle sama "laginaga" tegeleda - läbisõit varsti 150000?
Ja kuna plaan selline isend omale osta - nagu aru saan, siis tegu suhteliselt lollikindla masinaga?
Mul selline küsimus 2008 LC120 kohta: kui autol on 80000 pealt pihustid vahetatud, kas sellega on see pihustite saaga lõppenud (ehk nn tehase sünniviga kõrvaldatud) või tuleb varsti jälle sama "laginaga" tegeleda - läbisõit varsti 150000?
Ja kuna plaan selline isend omale osta - nagu aru saan, siis tegu suhteliselt lollikindla masinaga?
Põhiline tehase sünniviga vist oli ikka rohkem see pihustite seibide vahetus. Selle kohta väideti, et kuna uued on teisest materjalist, siis peavad. Pihustite lagin vist vist nii üldlevinud probleem ei ole, kuigi siit-sealt kuulda ikka, et on vahetatud.
nasa kirjutas:Põhiline tehase sünniviga vist oli ikka rohkem see pihustite seibide vahetus. Selle kohta väideti, et kuna uued on teisest materjalist, siis peavad. Pihustite lagin vist vist nii üldlevinud probleem ei ole, kuigi siit-sealt kuulda ikka, et on vahetatud.
sst kirjutas:... see pihustite saaga lõppenud (ehk nn tehase sünniviga kõrvaldatud)
Tahtsin ka küsida, et mis sünniviga neid pihusteid (peale nende seibide) siis vaevab?