Pindu näed teise silmas jah...näed jah? Tseki palki bit*h.ylbik kirjutas:Vaatame ikka kõigepealt enda postitused üle, kui omal küik korras, ja siis alles pillume kriitikat mujale.
Siin teemas sisaldab iga postitus vigu!
Ja nüüd siis kolgite üksteist? Või kaksteist või misiganes.maksipoiss kirjutas:Nonii, mis asi see mugamus on ?
Kaduge garaazi mutreid ja polte keerama sulesepad. Emakeel ja Isade maa on olulised, kuid jah, ma pole ülikooli haridusega ja keskkoolist on ka aega möödas, seega "I dare you"-tuleb ja kaevab mind rindkerest maa sisse ja viskab selle esimese surmava kivi.
Point loetagu-elementaarne emakeel on eeldatav (jah ma loen ka 3 korda üle enne postitamist, kuid kindlalt on mul ohtralt tüposid sees) kuid 4x4.ee on minu arust üks viisakamaid foorumikeskkondasid üldse (mitte, et ma palju muudes figureerinud oleksin)
Seeeeeeeeega.
Kogu lugupidamise juures.Mr VTL ma jagan osa sinu mõttekäigust aga mine ja paranda Kristjanit siis. Vana foorumlasena Sa tead, et üle veebi see s*tt ei toimi, reaalis ei toimi, ühtegi pidi ei toimi. Kristjan jääb Kristjaniks, samuti nagu Kotkas on Kotkas ja Ruusmaa on Ruusmaa, Väljaste on Väljaste, Toom on Toom, Märjad Härjad ei ole enam nii märjad ja Vaarmann on endiselt Vaarmann.
Siis tõsiselt, jänkud silma, päevitus näkku ja põletus näppu.
Päikest teile ja muda tulede vahele.
Virgo
Edit. Lappasin mingeid vanu asju selle teema peale ja tekkis suht-koht heldimus.... oh aegu kui Aleksander Suur veel mitte eriti suure autoga sõitis, kui Margus Peets oli suht tundmatu ja kui enamus vürtsist läks õige toidu maitsestamisele.
Selle hooaja lõpetamisele küll ei jõudnud, kuid loodan, et seal oli ka värvikaid küsimusi sees

Endiselt...
Virgo