Landy typod

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

virgo
True Off Roader!

Re: Landy typod

Postitus Postitas virgo »

Kohati olen vtl-ga nõus. Aga kus on Asja piir.(tahtlikult suure algustähega teile närilistele)
ylbik kirjutas:Vaatame ikka kõigepealt enda postitused üle, kui omal küik korras, ja siis alles pillume kriitikat mujale.
Siin teemas sisaldab iga postitus vigu!
Pindu näed teise silmas jah...näed jah? Tseki palki bit*h.

maksipoiss kirjutas:Nonii, mis asi see mugamus on ?
Ja nüüd siis kolgite üksteist? Või kaksteist või misiganes.
Kaduge garaazi mutreid ja polte keerama sulesepad. Emakeel ja Isade maa on olulised, kuid jah, ma pole ülikooli haridusega ja keskkoolist on ka aega möödas, seega "I dare you"-tuleb ja kaevab mind rindkerest maa sisse ja viskab selle esimese surmava kivi.
Point loetagu-elementaarne emakeel on eeldatav (jah ma loen ka 3 korda üle enne postitamist, kuid kindlalt on mul ohtralt tüposid sees) kuid 4x4.ee on minu arust üks viisakamaid foorumikeskkondasid üldse (mitte, et ma palju muudes figureerinud oleksin)
Seeeeeeeeega.
Kogu lugupidamise juures.Mr VTL ma jagan osa sinu mõttekäigust aga mine ja paranda Kristjanit siis. Vana foorumlasena Sa tead, et üle veebi see s*tt ei toimi, reaalis ei toimi, ühtegi pidi ei toimi. Kristjan jääb Kristjaniks, samuti nagu Kotkas on Kotkas ja Ruusmaa on Ruusmaa, Väljaste on Väljaste, Toom on Toom, Märjad Härjad ei ole enam nii märjad ja Vaarmann on endiselt Vaarmann.
Siis tõsiselt, jänkud silma, päevitus näkku ja põletus näppu.
Päikest teile ja muda tulede vahele.
Virgo

Edit. Lappasin mingeid vanu asju selle teema peale ja tekkis suht-koht heldimus.... oh aegu kui Aleksander Suur veel mitte eriti suure autoga sõitis, kui Margus Peets oli suht tundmatu ja kui enamus vürtsist läks õige toidu maitsestamisele.
Selle hooaja lõpetamisele küll ei jõudnud, kuid loodan, et seal oli ka värvikaid küsimusi sees :P
Endiselt...
Virgo
Viimati muutis virgo, K Jaan 04, 2012 12:35 am, muudetud 1 kord kokku.
Mudas alates 2003.
ylbik
Fitting 38"

Postitus Postitas ylbik »

Ma ju kirjutasin, et KÕIK postitused sisaldavad vigu.
Virgo näri ise muda :f
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

virgo kirjutas:Kogu lugupidamise juures.Mr VTL ma jagan osa sinu mõttekäigust aga mine ja paranda Kristjanit siis. Vana foorumlasena Sa tead, et üle veebi see s*tt ei toimi, reaalis ei toimi, ühtegi pidi ei toimi. Kristjan jääb Kristjaniks [...] ja Vaarmann on endiselt Vaarmann.
Olgu-olgu-olgu. Mina rohkem Landy kallal ei mägise ja Landy (loodetavasti siis) räägib oma traumast, mille tõttu tal alati käed kontrollimatult värisema hakkavad, kui klaviatuuri näeb. Võib-olla saab üldse probleemist lahti, kui hinge pealt ära rääkida.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

ylbik kirjutas:Ma ju kirjutasin, et KÕIK postitused sisaldavad vigu.
Virgo näri ise muda :f
Parimate meeltega ja kulunud igemetega. Pole kahtlust. Tore, et point kohale jõudis(ma loodan, et jõudis 8) )
Mudas alates 2003.
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

No see teema läheb ikka väga sügavale liivakasti juba...Hakkame kellegile mähkmeid jagama?
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

vtl kirjutas:Kui nüüd Landy ära seletab oma vaegkirjutamise põhjused, siis võimalik, et ma võtan oma sõnad tagasi ning palun vabandust, aga seniks jään oma ülalkirjeldatud seisukohtade juurde.
Ma ei hakka erakirjavahetust siia foorumisse tirima, aga tundub, et ma olen üle reageerinud ja antud juhul Landyle ülekohut teinud.

Seega palun tema ees avalikult vabandust ja ära siis pikka viha pea.
Kasutaja avatar
orejaP
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas orejaP »

Eks see emakeel ole isane jah. Mulle meeldib üks lahe reegel:
ja, ning, ega, ehk, või, kui, ka ette ei käi koma - kui ei ole põimlause.
Võta nüüd kinni, kas koma käib või ei käi.
Siinkohal tervitaks Põltsamaa Ühisgümnaasiumi emakeele õpetajaid (käib see nüüd kokku või lahku :?: ).
GC 4,7 162 kW -03
Ex kallimad: xj 4,0 HO; Y60 2,8 85kW
kala
DJ ja AÜ

Postitus Postitas kala »

vtl kirjutas:
vtl kirjutas:Kui nüüd Landy ära seletab oma vaegkirjutamise põhjused, siis võimalik, et ma võtan oma sõnad tagasi ning palun vabandust, aga seniks jään oma ülalkirjeldatud seisukohtade juurde.
Ma ei hakka erakirjavahetust siia foorumisse tirima, aga tundub, et ma olen üle reageerinud ja antud juhul Landyle ülekohut teinud.

Seega palun tema ees avalikult vabandust ja ära siis pikka viha pea.
kirjuta siis teistele ka juba sellest,võibolla hakkavad teised ka mõistma,kaasa arvatud mina.
56157755
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

Pange see teema ära kinni. Aastaid tagasi tõstsin samuti teema üles aga las ta olla.
Inimene on kiire eluviisiga ja kui kellegil on mure siis küsige otse tema käest!!!

Kelle järgmiseks "Typo Masteriks" võtame??? Kah mul asi....
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

Ax kirjutas:Pange see teema ära kinni. Aastaid tagasi tõstsin samuti teema üles aga las ta olla.
Inimene on kiire eluviisiga ja kui kellegil on mure siis küsige otse tema käest!!!

Kelle järgmiseks "Typo Masteriks" võtame??? Kah mul asi....
Mind, mind, mind. Tahan ka tähelepanu. Enam ma ju usukumatuid seiklusi Tjartus ei seikloe.

Kaspar
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Vootele vabandused vastu võetud ja (pikka) viha ei pea. ;-)

Samas ei soovi ma oma haiguslugu kogu ilmale vaatamiseks välja panna. Peate leppima sellega, et vtl tühja juttu ja niisama vabandusi ei usu ning ka tõdemusega, et õnnetused käivad ikka mööda inimesi ning mitte kive ja kände pidi.

Olge mõnusad!

Tegelikult võtan seda alltoodud tsitaati komplimendina:
vtl kirjutas: Paraku ma olen Landyt reaalelus näinud ja temaga suhelnud. Tegu on inimesega, kellel käed otsas ja terved ning ta ei pea varvastega ega huulte vahele asetatud pulgaga vaevaliselt klaviatuuri toksima.

Mõistuse poolest tundub samuti täiesti adekvaatse inimesena, kes suudab sõnu lausetesse seada ja ennast väljendada.
Mõned head soovitused veel.
Et mind ja minu tegemisi hinnata, siis kohtugem rohkem metsas, võistlustel ja vabas õhus kui siin virtuaalruumis.
Saagem tihemini kokku, räägime omavahel silmast silma juttu, arutame offroad ja maailma asju.
Tulge otsige mind offroad üritustel üles, võtke nööbist kinni ja küsige "Kas sina oled Lndy? Räägime tärtsu offroad või LR juttu!" või võtke mind mõnele enda korraldatavale üritusle kaasa, kus hea vahetult suhelda.

Lõpetuseks, sina kes sa seda praegu typodest hoolimata loed - küsi iseendalt, mida ja millal ma viimati midagi 4x4.ee või Eesti offroad liikumise heks tegin? Millal korraldasin ISE viimati mõne ürituse, safi või kasvõi talgud 4x4 setkonna osalusel? Ehk oleks õige hetk pilk arvutilt ja käsi klavituurilt tõsta ning midagi kogukonna heaks teha?

P.S.
Kui endal ideid pole, aga tahtmist ja aega on küllaga, siis küsi minult! Minul on asjalood vastupidi ;-(
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

vtl kirjutas:Alustuseks ütlen, et ma ei tea, millised on Landy kirjavigade tagamaad.

Ülalpool keegi küll viitas teemale, kus räägiti midagi õnnetustest, imedest, suurest pingutusest ja eneseületusest. Kui nii, siis ma sooviksin sellest asjaosalise käest kuulda ja seejärel võiks puudega inimese kiusamise järele jätta.

Paraku ma olen Landyt reaalelus näinud ja temaga suhelnud. Tegu on inimesega, kellel käed otsas ja terved ning ta ei pea varvastega ega huulte vahele asetatud pulgaga vaevaliselt klaviatuuri toksima.

Mõistuse poolest tundub samuti täiesti adekvaatse inimesena, kes suudab sõnu lausetesse seada ja ennast väljendada.

Niipalju kui ma netist düsgraafia kohta uurinud olen, "...eksitakse häälikute järjekorras või pikkuses, unustatakse kirjutamata sõnalõpud vms. [...] Eesti keeles tekitavad düsgraafikutele enim raskusi kolm häälikupikkust, välted ja nõrgad sulghäälikud. Riigieksamikirjandi hindamisel rakendatakse vaegkirjutajatele diferentseeritud hindamisjuhendit, kus vigadeks ei loetud häälikupikkuse kirjutusvigu" (Wikipedia).

Landy kirjavead viitavad minu arvates aga just lohakusele. Tühikud liiguvad sõnade vahelt sõnade sisse jms.

Teine asi, nagu näha, on Landy olnud võimeline ka korrektselt kirjutama või vähemalt oma vigu hiljem parandama.

Kolmas asi, Eesti keele speller on olemas olnud ja kättesaadav juba vähemalt 17 aastat. Joonib valesti kirjutatud sõnad punasega alla ning pakub paranduseks variante. Teeb küll kirjutajale kirjutamise pisut aeglasemaks, aga säästab kümnete või sadade lugejate närve.

Seega olen mina võtnud seisukoha, et tegu on suures osas lihtsalt lohakuse, isikliku mugamuse ja teistest mitte lugupidamisega. Umbes sarnane situatsioon, kui mõni sõber tuleks poriste kummikutega Sinu elutuppa ja ajaks puhvis jopega ringi keerates kõik asjad Sinu riiulitelt alla. Me kõik teeme aeg-ajalt näpuvigu, aga kusagil on see kriitiline piir, mis hakkab närvidele käima.

Mingil hetkel käis mul see "krõps" ära, kus ma otsustasin, et ma põhimõtteliselt ei tolereeri sellist lauslohakust vähemalt oma hallatavatel lehtedel. Näiteks Facebookis olen Landy oma sõbranimekirjast eemaldanud, kuna tema postitused olid kohati ka sisuliselt arusaamatud ja/või kaheti mõistetavad. Näiteks "Tolliliikluse infrastruktuur". Süvenedes selgus, et jutt oli siiski trolliliiklusest.

Kui nüüd Landy ära seletab oma vaegkirjutamise põhjused, siis võimalik, et ma võtan oma sõnad tagasi ning palun vabandust, aga seniks jään oma ülalkirjeldatud seisukohtade juurde.
Sellise asja salvestasin küll ära ja saab teistelegi näidata, kui naerda tahaks. Inimene, mis kurat sundis sind sellist asja kirjutama? :D Ma nimetaks seda haiguseks, kurat ei saa lihtsalt järgi anda või läbi sõrmede vaadata. Sellise asja peale sellist kiunu tõmmata...Mind torgib kindlasti rohkem see, et palju potentsiaalseid netiperverte siin on? Üks oli kindlalt, paneks sellele ka veel täie rauaga tagant järgi äh :twisted: Lõpetage.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

Kuna see teema on juba nii pikaks läinud siis avaldan ka oma arvamust.
Mina olen aru saanud,et moderaator on see kes parandab vigu,hoiab foorumit korras ja on teistele eeskijuks.
Miks kustutatakse ära selline teema,kui on palju kirjavigu ja MODERAATORILE antakse andeks? Kas siis mingite teenete pärast või ma ei tea?
Kustutage siis kõik kirjavigadega teemad ültse ära!

PS. Ei midagi isiklikku Landy.
Kohtume metsas,kus noritakse vähem ja aidatakse rohkem.

Piis.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Landy kirjutas:Vootele vabandused vastu võetud ja (pikka) viha ei pea. ;-)

Samas ei soovi ma oma haiguslugu kogu ilmale vaatamiseks välja panna. Peate leppima sellega, et vtl tühja juttu ja niisama vabandusi ei usu ning ka tõdemusega, et õnnetused käivad ikka mööda inimesi ning mitte kive ja kände pidi.

Olge mõnusad!

Tegelikult võtan seda alltoodud tsitaati komplimendina:
vtl kirjutas: Paraku ma olen Landyt reaalelus näinud ja temaga suhelnud. Tegu on inimesega, kellel käed otsas ja terved ning ta ei pea varvastega ega huulte vahele asetatud pulgaga vaevaliselt klaviatuuri toksima.

Mõned head soovitused veel.
Et mind ja minu tegemisi hinnata, siis kohtugem rohkem metsas, võistlustel ja vabas õhus kui siin virtuaalruumis.
Saagem tihemini kokku, räägime omavahel silmast silma juttu, arutame offroad ja maailma asju.
Tulge otsige mind offroad üritustel üles, võtke nööbist kinni ja küsige "Kas sina oled Lndy? Räägime tärtsu offroad või LR juttu!" või võtke mind mõnele enda korraldatavale üritusle kaasa, kus hea vahetult suhelda.

Lõpetuseks, sina kes sa seda praegu typodest hoolimata loed - küsi iseendalt, mida ja millal ma viimati midagi 4x4.ee või Eesti offroad liikumise heks tegin? Millal korraldasin ISE viimati mõne ürituse, safi või kasvõi talgud 4x4 setkonna osalusel? Ehk oleks õige hetk pilk arvutilt ja käsi klavituurilt tõsta ning midagi kogukonna heaks teha?

P.S.
Kui endal ideid pole, aga tahtmist ja aega on küllaga, siis küsi minult! Minul on asjalood vastupidi ;-(
Sinu vabandused vastu võetud (tead, millest räägin) ja ühtlasi tahan ka enda teravuste pärast vabandada.
Kogu selle süüdistamise juures on ka hea külg. Inimesed küll solvuvad, vihasuvavad või mis iganes moel kogevad ebameeldivusi aga kui esimene emotsioon maha käib, tehakse tavaliselt asjast ka mingid järeldused. Ehk asjad lähevad paremaks. Selliste asjade juures aitab enda asetamine vastaspoolele, üritagem mõista, miks selline käitumine. Kui midagi teeme, kuidas paistaks see tegevus vastaspoolelt, "kuidas mina sellele reageeriksin". See keskkond siin ei ole anonüümne, suur osa meist on kohtunud ja seostavad nägu, pärisnime ja tegevusala, seega mõttetut tatipritsimist tõepoolest vähe ja ka keelekasutus üle keskmise. Üritaks seda hoida elementaarsel õigekirja tasemel ja üksik kirjaviga ei häiri vast kedagi?
Tehtud, mõeldud.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”