Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Kuidas trass planeeritud on? Kas alguse ja lõpu vahel on väga pikk maa? Momendil isegi lootus auto liikuma saada aga ülevaatusega ei jõua küll tegeleda ja kui tuleks siis transpordiks auto kohale.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele.... http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kuradi kurat ma ütlen, nii kena seltskond sinna minemas ja ma vist ei saagi tulla , poolass puruks ja lukk ei taha esisillal maha tulla(mis ilmselt ongi purunenud poolassi põhjus), ning bussil pole jätkuvalt ülevaatust kah.
lõhnab koduraja järgi.
veekindlatel autodel oskan juhatada teed luistest tollile.tollil
t saab asfaldile. ise olen hetkel nõus trossi vedama ja teed juhatama.
tel:56740725
tyyp07 kirjutas:Kuidas trass planeeritud on? Kas alguse ja lõpu vahel on väga pikk maa? Momendil isegi lootus auto liikuma saada aga ülevaatusega ei jõua küll tegeleda ja kui tuleks siis transpordiks auto kohale.
Alguse ja lõpu vahel on trassi nii umbes kilomeetri jagu
Priit82 kirjutas:Kuradi kurat ma ütlen, nii kena seltskond sinna minemas ja ma vist ei saagi tulla , poolass puruks ja lukk ei taha esisillal maha tulla(mis ilmselt ongi purunenud poolassi põhjus), ning bussil pole jätkuvalt ülevaatust kah.
Eks sa pead selle kudagi rellaka ja heebliga välja harutama, kui muidu ei saa. Lukku ja difrikorpust ilmselt enam alles ei jää. Uued sateliidid ja difrikorpuse saad minu käest.
Ma võin sulle vedamiseks "konna" laenata.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Priit82 kirjutas:Kuradi kurat ma ütlen, nii kena seltskond sinna minemas ja ma vist ei saagi tulla , poolass puruks ja lukk ei taha esisillal maha tulla(mis ilmselt ongi purunenud poolassi põhjus), ning bussil pole jätkuvalt ülevaatust kah.
Eks sa pead selle kudagi rellaka ja heebliga välja harutama, kui muidu ei saa. Lukku ja difrikorpust ilmselt enam alles ei jää. Uued sateliidid ja difrikorpuse saad minu käest.
Aitäh sulle Urmas. Eks ma siis hakkan laupäeva varahommikul kohe lammutamisega peale ja eks siis näis mis ja kuidas!!!
Aitäh sulle Urmas. Eks ma siis hakkan laupäeva varahommikul kohe lammutamisega peale ja eks siis näis mis ja kuidas!!!
Minul jääb kahjuks see üritus nüüd kindlasti vahele, tervis, trauma 10- kond õmblust. Ei-ei ole hooaja lõpetamisest
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.