Kas tasub osta Korea naelrehve?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
cdrom
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas cdrom »

trc kirjutas:meenus mulle, et on ka mul miskid hiina/korea naastrehvid olnud ammustel aegadel kui veel odavat talverehvi omale tahtsin. Naelad sees ei püsinud, kulusid nagu loomad. Lumel/jääl oleks mind ilmselt sama hästi pidanud ka suvaline kulunud suverehv…

Firma nimi pole meeles. Küll aga on meeles marginimi: "Snowdancer".

Vähemalt olid nad oma nime väärilised…
ai-kurja :lol: :rofl: :rofl:
selline nimi :shock: ei-ole-võimalik :lol:

aga parim-vähese-raha-eest rehvi otsin isegi.
vaja teda maasturile ja talveks. 15 tolli ja max 32 kõrgusega. 8)
rohkem rauda!
tel. 55684846
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

On üks paar Nordmani nimelisi naastrehve. Toodetud Koreas, Nokiani tiiva all.

Sõidetud vast 7 talve, aga vähe km. Naelad on sees (-1,-2), muster on alles, aga ... Kui ette said uued Hakkapeliita5-d ja Nordmanid tahasillale rändasid, siis hakkas huvitavaid asju juhtuma, ehk: esimene ots pidas, aga tagaots sõitis kuis ise tahtis... Ehk siis pidamises on ikka oluline vahe sees.
Nüüd pakutakse mingeid uue mustriga Nordmane vaieldamatult odava hinnaga, aga seekord jätan vahele.
Kasutaja avatar
atdoom
True Off Roader!

Postitus Postitas atdoom »

honkomees kirjutas:Igatahes mina olen Nokian rehvides, nii suve kui naastrehvides sügavalt pettunud -
Nokiani suvekatest ei tea midagi rääkida, aga Nokiani lamellid tundusid väga head.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel

Chang Ying-Yue
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Firma nimi ei määra ka alati kus ta toodetud on, ühel firmal võib mitu tootmisliini olla erinevates maades. Tootmismaa on rehvil kirjas reeglina.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

atdoom kirjutas:
honkomees kirjutas:Igatahes mina olen Nokian rehvides, nii suve kui naastrehvides sügavalt pettunud -
Nokiani suvekatest ei tea midagi rääkida, aga Nokiani lamellid tundusid väga head.
no ega lume-jääoludes pidamisel-vedamisel viga olnud, aga nii kallist rehvijooksu vaid üheks talveks (täitsa plangud) minu rahakott teist korda lubada ei saa
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

Näiteks Nexeni uued naeltega talverehvi kärasid küll, naelad kulusid vaid ülikiirelt. Üks mõttetuimaid marke Ling-Long nii sõiduka kui veoauto rehvid juba uuest peast ovaalsed ja tasakaalustamisele ei allu ja pidamist vihmaga(olgu kui soe tahes) ei ole lihtsalt. Kaubikule sai kevadel suure sula ajal Oskarrehvidest miskid naelutatud protirehvid alla soetatud(tükk vaeva veel nähtud, et uutest rehvidest naelu välja kiskuda) ja sõitsid suvel väikse läbisõiduga nii kuiva kui vihmase ilmaga probleemideta.
Suht mõistlik variant ka osta romulast rehvid, ise see suvi mitu komplekti ostnud ja valik piisav tavaliselt, hinnad mõistlikud ja saad vastavalt sellele kvaliteedi mida maksad. Mõnes romulas hunnikuga maastureid sees(Prillimäel näiteks Sukid ju). Eraisikult kasutatud rehve ostes(ka aja jooksul korduvalt varem teinud) seisad tavaliselt probleemi ees, et tõesti suurusjärk 3 rehvi vastavad lubatud kvaliteedile ja kolmas on lihtsalt utiil - kõver,kulunud, serv katki või muu muster. Lisaks see, et kui kohe koos müüjaga rehviboxi ei lähe, siis võidakse käsi südamel valetada, et auguvaba ja pla-plaa. Rekord oli kunagi 3 paika ühte rehvi - no mine püüa tuult väljalt pärast. Minu soovitus - kui tahad odavat ja lepid kasutatud korralikku asjaga, mine romulasse, kohati pannakse rehv ka veljele seal või saad tagasi viia kui ei korras. Sest romulasse lähevad paljud autod ju sõidust:)
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”