kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... mage10.htm

midagi sellist pirimitiivset ja silmatorkavat 8)
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

tai kirjutas:http://www.landrover.ee/est/galerii/200 ... mage10.htm

midagi sellist pirimitiivset ja silmatorkavat 8)
Julgeks soovitada, kui ta "sinine ja liigub" asemel oleks ideaalses korras.
Pigem seega:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

no ongi nii,
tervitused kotkale!
tai,
sinu huumorimeelega on kõik kindlasti parimas korras , eriti hästi rabaksid sa rahvast ilmselt inglismaal :D
fagott,
ikkagi inimene :wink:
Landy,
hakkab siis pihta:
- hinnapiir on +/- 40 kohe välja käia, ei mingeid liisinguid ega järelmakse. hädapärasemateks väljaminekuteks ja ark-i toiminguteks jääb ka veel (k(o)ummiraha ka olemas)
- vanusepiir (eeldan, et pidasid autot silmas 8) ) no ple nii oluline, korrasolek, eelnevad hooldused olulisemad
- eelistan igal juhul automaati, sõidan tihti lastega ja vahin muidu ka palju ringi :oops: , et üks asi, on mugavam ja teine asi kokkuvõttes ohutum
- kindlasti peab autos olema kliima! hea oleks veojõukontroll ja püsikiirushoidja ja noh, kui üles lugema hakata siis.... :)
- aastane läbisõit mega suur ei tuleks, masin poleks peres ainuke
- ja värvieelistus :twisted: oleks hõbedane
- võimalusel auto, mille halduskulud (kindlustus, elementaarne hooldus) mega suureks ei läheks. küte sõltub kuigivõrd roolitagusest tihendist.

kui sellist autot üldse olemas on :wink:
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

No kui kütusekulu ei ole kõige olulisem siis 4,0 Cherokee , millest kõvasti mugavam on Grand. Need kõik (mõned erandid v.a.) on kliima, A/T ja nahksisuga (hea laps, loomi vedada)
Sinu hinnaklassis neid valida küllaga.
Pole ka hullud lagunejad.
Remondiinfot ja tegijaid siin foorumis kah palju.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
vanaisa
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas vanaisa »

Urmas räägib sulatõtt - selles hinnaklassis IMHO paremat ei leia...
Kasutaja avatar
Aidakas
Fitting 38"

Postitus Postitas Aidakas »

:evil: no nii poisid, mis te kiusate inimest. Kes on fronterat sõitmas näinud, või ise roolis olnud et toda masinat nii maha teete. Pean vist jälle 33"12.5" MT alla panema ja maastikule mingit mõttetut tõestamist minema tegema, või mis?
Inimene tegi oma valiku, aluseks võttes mis iganes soovi. Räägiks parem +/- lahti.
enne mainitud kütusekogus (10L/100km) suht reaalne talvel ja üldiselt neliveoga sõites, muidu too mootor nii näljane ei tohiks olla. aeglusti igati olemas ja seda kasutades pane juba tunni järgi, ise pole hoolinud.
Talvel lumega (põlvist vööni hanged) kinni jäämise ohtu ei ole, kui muidugi head rehvid ja sõiduoskus.
Viieukseline lastega perele just paras, Sport varjant mitte. see 3 uksega ja tiba lühem (nimetus Sport ei lisa miskit sportlikku)
B versjoon tagant sõltumatu silla ja spiraal vedrudega, mis muudab sõitmise vähe mugavamaks. Esisillas ikka torsoonid (olen kuulanud tõsiste mudakollide komme ja jõudnud järeldusele, et nende jaoks torsooni ainus miinus, vähe annab tõsta, mis muide tavakasutajale üldse oluline ei ole), millede lagunemisest meie teedel pole veel kuulnud.
Kõik lisad tehase poolt olemas, vaata mõne teise margi masinat, kõik tuleb eraldi juurde osta (vahest ka ehitada). Ainuke asi mis tollel hallil tundus puuduvat oli tagavara ratta kinnitus raam.
Ebameeldiv saab olema esmane sõidukogemus, kusjuures iga vähegi kõrgema maasturiga, inimesel kellel eelnevalt miski madal ja sportlikult jäiga vedrustusega sõidukas olnud, veidi aitab rehvirõhuga mängimine. Aga jah kurvides kipuvad maasturid (ja muud sedalaadsed) vähe rohkem kõikuma.
Rehvid 31"10.5" 15/16 (255/75/15) lähevad juba kallimasse hinnaklassi ja räägitagu mida iganes tahes, suveks suve-, talveks talverehv (+nael)
Eraldi tähelepanu selle aasta masinale polegi eriti pöörata, vanadel kippusid kere ja raami buksid, tagasillad ja bentsukatel plokikaaned minema, tollel vaata kas nelivedu, aeglusti, lukud ja turbo töötavad, muid muresid ei tohiks olla. Iseenesest mõistetav, et vahetad kohe kõik rihmad/mahlad samuti ka sildades käigukastis (aeglusti oli vist automaadi puhul ka samas korpuses) ja pärast jälgid et õigeaekselt hooldusesse jõuaksid. Ja ostes muidugi koos müüaga suvalisse ülevaatus punkti kontrollima, et miskit suuremat jama ostuga kaasavaraks ei tuleks.

Ja veelkord; kinnas neile kes fronterat maha teevad, ent kellel ometi otsene kogemus puudub.
Kes on näinud mind sõitmas teavad mis räägin, auto suudab maastikul üllatada (a nagu alati :oops: , isu kasvades kasvavad ka vajadused ja AT ikka mudasse ei kära) ja ka linnas/maanteel käitub igati viisakalt.
http://fotoalbum.ee/photos/Aidakas/sets/595131
http://fotoalbum.ee/photos/Aidakas/sets/754835
Kes juhtumisi tahab pilte kasutada, palun, ei keela, viisakas (mitte kohustuslik) oleks sellest ka privas teada anda.
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Kes on fronterat sõitmas näinud, või ise roolis olnud et toda masinat nii maha teete.
kiidab takka ja läheb lapib opeli mootorit edasi aida all kokku - väga hea mootor on see vm diisel kui seda raibet remontima ei peaks... (3 lk itaalia keelset sõimu)
sinu huumorimeelega on kõik kindlasti parimas korras , eriti hästi rabaksid sa rahvast ilmselt inglismaal
usu mind see wow effekt töötab ka siin eestis lihtsalt vähe on lihtsurelikke, kes sellega tegelda viitsib.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Selle täisvarustusega ja tootmisperioodi lõpust pärineva isendi:
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
suudad ehk naisleiku kavalusega ka sobivasse hinnaklassi 'rääkida.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
zahfer
Mudder

Postitus Postitas zahfer »

hind on soodne aga mina käiks selle autoga ka kusagilt tehnilisest kontrollist või ülevaatuspunktist läbi, pärast saaks edasi mõelda
:driving
uaz469
Fitting 44"

Postitus Postitas uaz469 »

Ühtin metsakoll`iga ja soovitaks kah seda Cherot...
Tegemist on tõesti väga heas korras isendiga...
Samas teen ka kohe omapoolse pakkumise,
kui Te kasutaja mezkass ostate just selle Cherokee,
siis saate minupoolt praktiliselt uued talve(naast)rehvid TaSuTa* :thumb:

PS! Ma ei ole antud Cherokee müügiga kuidagi seotud!

*Pakkumine kehtib selle kuu lõpuni!
"Vaba mees nii mitte vabal maal..."
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

heh, nüüd hakkab juhet kokku kerima nagu vintsiga kohe :twisted:

et kohe selgeks teha, siis pean ütlema, et kõikvõimalikud siin pakutud cherod on ahvatlevad AGA eelistus ikkagi opelil. mees ütles ka, et valin autot nagu eit :shock: so what? omale ostan autot, mitte kellelegi teisele :twisted: . ja kui selgub, et see opel on ok, siis sõltumata hinnast võtangi selle! ja KUI juhtub, et tehniline olukord allapoole arvestust, SIIS tulevad ülejäänud cherod tõsisema kaalumise alla. nii lihtne see ongi :D

aidakas,
tänud! infot pole kunagi liiga palju
tai,
sa oled juba peaaegu poolel teel puu otsa :wink:
orav
Mudder

Postitus Postitas orav »

Mis sa jamad seal.. võtad chero ligi ja kogu lugu :) Näiteks mul üks masin üle siin: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=18375 Kui hea jutuga "äri" tegema tuled, siis järsku annab veel hinda painutada ;)
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

orav, sul on head sõbrad :) , seda masinat olen juba vaadanud. ma ei julgeks sellisega tööle küll sõita või linna poodi... ei kujuta ennast selle roolis isegi ette. kuigi pakkumine on uhke :wink:
orav
Mudder

Postitus Postitas orav »

Aga mõtle enne kõvasti, kui miski otsuse teed. Auto mul tehniliselt korras. Mõned iluvead siin-seal on.
Ps. ma küjutan küll sind selle roolis ette :D
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

okei,
tundub, et opelitädi torpedeerib üritust :evil: . nii ei jäägi mul midagi üle ja tartukad teevad siinkohal kiludele ära 1:0 8)

sellega seoses, orav, kiida nüüd oma cherot võrreldes selle metsaka pakutud masina suhtes :) . kusjuures pean mainima, et mulle see platsi masin eksterjöörilt meeldib rohkem :wink: , pealegi on tal olemas kliima ja püsikiirushoidja, samuti jääb hind lubatud piiridesse.
lisainfoks, et vaatasin su haaslava pilte ja olen seal isegi suht tihe liikleja olnud kuigi jah, audi põhja lõhkusin ära hoopis linnas :oops: . (need metsad on minu seenemetsad :wink:). ja meeldis mulle ka see 451 numbriga masin :) , uhke tegelane kõrvalt vaadata.

ja kui ma nüüd tõepoolest peaksin omale chero ära ostma, siis võib tartu off road klubi arvestada ühe naisliikme lisandumisega, kasvõi vaatleja staatuses :wink: . ma ei tea, palju neid kasse teil seal on?

et noh, mehed nüüd dzotile 8)
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”