Generaator ei lae!

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Kas võis olla, et mingid juhtmed olid ühe poldi alla kokku keeratud? Kui nii, siis pane need omavahel kokku ja proovi uuesti :idea: . Pakuks, et süütelukku ei lähe voolugi...
Hydroid
Rock Crawler

Postitus Postitas Hydroid »

Ma arvan, et mul viga ikkagi selles, et plussi juhe on vastu massi kuskile läinud, eks loodan, et homme saan geneka parandusest kätte panen tagasi ja proovin uuesti.
Hydroid
Rock Crawler

Nii genekas tuli parandusest, uus sisu sees va pingeregulaator. Auto töötab ja alguses oli laadimis pinge 14.3 V nagu peabki, nüüd see kukkus 13 millagagi V -le ja seest kõik läheb heledamaks ja puhur puhub kõvemini kui gaasi annad. MInu arvatest on see loogiline et pingeregulaator vajab vahetamist? Oskab keegi aidata kas Nissan Terrano 2 2.4 benz 1997 va asub see geneka sees või on teises kohas?
Hydroid
Rock Crawler

Natuke upitan. Pingeregulaator vahetatud ja ikka sama jama ja nüüd tegime elektrikuga puhastus töid, ehk puhastasime kontakte jne, eemaldasime laadimis pluss juhtmelt ühe štepsli, ja pinge tõusis ühe V võrra. Nüüd ta on umbes 14.0 soojal mootoril. Ehk nüüd peaks massi juhtmed ka ära puhastama.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Re: Generaator ei lae!

Postitus Postitas grand-cherokee »

Kust kohast ma saaks jeebikule uue pinge regulaatori. Tegemist mingi nippondenso genekaga ja pingeka kohapealt laiutavad partsud ja muudkohas käsi, et osta uus genekas mis maksab üle 400 eeriku. Tra ma ostan ennem ford scorpio ja sõidan sellega kui uue geneka oskan pingeka pärast.
Ahjaa 2,5 masuudikas on, sellel vaakum pump koos genega.
Kasutaja avatar
zero
Mudder

Postitus Postitas zero »

grand-cherokee kirjutas:Kust kohast ma saaks jeebikule uue pinge regulaatori. Tegemist mingi nippondenso genekaga ja pingeka kohapealt laiutavad partsud ja muudkohas käsi, et osta uus genekas mis maksab üle 400 eeriku. Tra ma ostan ennem ford scorpio ja sõidan sellega kui uue geneka oskan pingeka pärast.
Ahjaa 2,5 masuudikas on, sellel vaakum pump koos genega.
See ju nii oki hind :) minule pakuti pinge jamade lahendamiseks uut aju hindadega 500-1300eur. Valituks osutus romulast vana aju ja ümberkodeerimine kogulõbu 150eur midagi.
Suzu Kingquad
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

mul poeks hetkel just eriline lõbu kogu seda jama korraga kinni maksta. No kui selline junn on kunagi kellegi poolt oma pisikeste kusiste näppudega tehtud siis peaks saama seda ka osta.
Tim
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tim »

Peaks sama genekas olema mis 5,2 jeepil. Ise otsisin ka pool ilma läbi ja pakkuti igalt poolt uut genekat. Endale sain Raunexist 6 Euroga uue pingergulaatori ja diood plokki. Võta see diood plokk poodi kaasa ja seal kataloogist pead välja otsima. Olemas on ta seal kindlasti. Kunagisel Lexusel oli sama genekas ja sama jama selle diood plokkiga.
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

diood plokiga pole probleeme, aga just pingekaga. Praegu läks vana tagasi sisse ja toimetab kuigi hinges ikka kripeldab, et pidi vana asja tagasi toppima sisse ja 5,2 jeebiga ei ole sama genekas.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”