Generaator ei lae!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Nii genekas tuli parandusest, uus sisu sees va pingeregulaator. Auto töötab ja alguses oli laadimis pinge 14.3 V nagu peabki, nüüd see kukkus 13 millagagi V -le ja seest kõik läheb heledamaks ja puhur puhub kõvemini kui gaasi annad. MInu arvatest on see loogiline et pingeregulaator vajab vahetamist? Oskab keegi aidata kas Nissan Terrano 2 2.4 benz 1997 va asub see geneka sees või on teises kohas?
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Re: Generaator ei lae!
Kust kohast ma saaks jeebikule uue pinge regulaatori. Tegemist mingi nippondenso genekaga ja pingeka kohapealt laiutavad partsud ja muudkohas käsi, et osta uus genekas mis maksab üle 400 eeriku. Tra ma ostan ennem ford scorpio ja sõidan sellega kui uue geneka oskan pingeka pärast.
Ahjaa 2,5 masuudikas on, sellel vaakum pump koos genega.
See ju nii oki hindgrand-cherokee kirjutas:Kust kohast ma saaks jeebikule uue pinge regulaatori. Tegemist mingi nippondenso genekaga ja pingeka kohapealt laiutavad partsud ja muudkohas käsi, et osta uus genekas mis maksab üle 400 eeriku. Tra ma ostan ennem ford scorpio ja sõidan sellega kui uue geneka oskan pingeka pärast.

Suzu Kingquad
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
mul poeks hetkel just eriline lõbu kogu seda jama korraga kinni maksta. No kui selline junn on kunagi kellegi poolt oma pisikeste kusiste näppudega tehtud siis peaks saama seda ka osta.
Peaks sama genekas olema mis 5,2 jeepil. Ise otsisin ka pool ilma läbi ja pakkuti igalt poolt uut genekat. Endale sain Raunexist 6 Euroga uue pingergulaatori ja diood plokki. Võta see diood plokk poodi kaasa ja seal kataloogist pead välja otsima. Olemas on ta seal kindlasti. Kunagisel Lexusel oli sama genekas ja sama jama selle diood plokkiga.
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
diood plokiga pole probleeme, aga just pingekaga. Praegu läks vana tagasi sisse ja toimetab kuigi hinges ikka kripeldab, et pidi vana asja tagasi toppima sisse ja 5,2 jeebiga ei ole sama genekas.