pajero küttekulu

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Allar
Rock Crawler

Re: pajero küttekulu

Postitus Postitas Allar »

[/quote]tegelikult ei maksa sumpsijooks ka eriti palju ju! Mina ostsin uue eest taha välja u.3000.- Arvan et pole mõtet doonoritega jamada-pole ju kuluvosa mida peaks tihti vahetama![/quote]
Ega se uus targem ei ole, samasugune pidur seal põhjaall, ja asi polnud niiväga roostes kui selles, et tal läbilaske võime jube sit ja turbokal peab ikka toss kergelt välja minema, siis tuleb jõud kaa. 8)
Huvitav kas kinnise sumpapärast võis ülevaatusel tahma näitaja kaa 10 olla, teoorias peaks ju nii olema, et kui väljalase sitt siis turbo ei toimeta korralikult, ja kui turbo ei toimeta siis on ju õhku vähe ja kütet palju, lööbki tahma numbrid lakke, või eksin :?:
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
andrikivi
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas andrikivi »

Ikka seda kõige suuremat, ehk siis viimast pütti. Pärislõpus on kaa mingi väike jura aga seal resotoru sees küll pole.
Mul pildid kaa tehtud, äkki õnnestub nad homme üles riputada kuhugi, kui oskan muidugi .
Millise mõõduga rehvid sul muidu on, tehase mõõt?
Minul 33x12,5 15, eks seda kulu läheb sinnanahka kaa üks liitrike

Rehv ca 32 tolli ,aga liitrike küll teie räägite siin kütusekulust kuni 15 l
sellest ma aru ei saa.
rainz
Got ARB and Nitrous?

Re: pajero küttekulu

Postitus Postitas rainz »

allar kirjutas:jama siis selles ,et 2,8 mootoriga pajero on hakanud jubedalt kütet sööma. 10 liitriga saab umbes 60 kilti sõita algul ei olnud sellist jama aga mida aeg edasi seda hullemaks läheb.musta ei viska käib ja käima läheb hästi ainult nõks võtmega ja käib. minekuga on kaa nii nagu on vahest läheb vahest ei lähe õieti :twisted: ei oska ise midagi enam välja mõelda ainult,et äkki on pump hiline :?: või on pihustid õhtal. äkki oskab keegi midagi arvata. aaa ja kõlmalt lonkab kaa ivake.
Mina sõidan rahulikult ja maastikul ei käi 20linna ja 80 trassi,Mingit udu ma ajama ei hakka aga kulu jääb 10-12 vahele! eriti rohkem kull ei mäleta et oleks võtnud!
Kasutaja avatar
Kessusisselasi
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas Kessusisselasi »

Eile soetasin Mitsu Pajero 91.a. 3,0 bensukas ja automaat.Maantee kulu tankimisest tankimiseni.Paak täis ja läbisõitu 104 km.Paak uuesti täis ja 9,5 litra.Kiirus spido järgi 95 km/h.Seega teeb kuluks 9,1 l/100 km.Minu jaoks positiivne,Linnatsükli testin täna.
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

Postitus Postitas differ »

Kessusisselasi kirjutas:Eile soetasin Mitsu Pajero 91.a. 3,0 bensukas ja automaat.Maantee kulu tankimisest tankimiseni.Paak täis ja läbisõitu 104 km.Paak uuesti täis ja 9,5 litra.Kiirus spido järgi 95 km/h.Seega teeb kuluks 9,1 l/100 km.Minu jaoks positiivne,Linnatsükli testin täna.
Tundub nagu pisut roosiline. Mul 3,0 bensu Mitsu Galant 2000 aasta võtab umbes sama palju ja seda suvel.
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Kasutaja avatar
Kessusisselasi
Off Roader Wannabe
Kontakt:

Postitus Postitas Kessusisselasi »

Endalegi tundub roosiline aga linnas sa täna maha kärutatud 138 km ja uuesti täis tangitud.19,8 liitrit ja keskmiseks 14,3.Sõidustiil rahulik aga mitte aeglane. :D
belmondoke
Fitting 38"

Postitus Postitas belmondoke »

mul 2.8 TD saksa küttega saksast tulles 8,6 maanteel 100-120km/h.Neliveoga.eesti küttega 9,3 keskmine.50/50 linn ,maantee ja pidevalt neliveoga.Ja käivitus -27 poolest pöördest.
Ax1600
Got ARB and Nitrous?

Pajero 2,5TD

Postitus Postitas Ax1600 »

90 liitri pealt sõidetud ca 70% maanted 30% metsas, kulu 13l- 100 km
Vasta

Mine “Mitsubishi”