Saarlased kogunege

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Re: Saarlased kogunege

Postitus Postitas enx »

uppund kana kirjutas:Nõndaks härrased saarlased. Uuriks kuidas teil seal olukord on. Plaan jõuluks saarele kolida aga lugedes neid õuduslugusid hiiglaslikest tapjahangedest siis peab otsustama kas tulla maasturiga või sõiduaotoga. Talukoht paar kilti suurelt teelt kõrvale ja kuna pole sügisest saati saarel käinud siis puudub ettekujutus seal valitsevast olukorrast. Eriti huvitab Kaarma valla olukord. Äkitsi on keegi sealtkandist ja muljetab vähe valisevast olukorrast lumerinde eesliinil.
Need tapja hanged rohkem mere lähedal ja põldude vahel, kui talu metsavahel rohkem siis hangesi väga palju olla ei tohiks, samas on oht langenud puudele, neid siin ikka jagus lääne Saaremaal. Usun ka et mõtekam on tulla maasturiga, omal ka igapäeva sõidukaga suht palju ukerdamist.
Sämmy Offroad Team
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

Postitus Postitas tuningman »

enx kirjutas:
uppund kana kirjutas:Nõndaks härrased saarlased. Uuriks kuidas teil seal olukord on. Plaan jõuluks saarele kolida aga lugedes neid õuduslugusid hiiglaslikest tapjahangedest siis peab otsustama kas tulla maasturiga või sõiduaotoga. Talukoht paar kilti suurelt teelt kõrvale ja kuna pole sügisest saati saarel käinud siis puudub ettekujutus seal valitsevast olukorrast. Eriti huvitab Kaarma valla olukord. Äkitsi on keegi sealtkandist ja muljetab vähe valisevast olukorrast lumerinde eesliinil.
Need tapja hanged rohkem mere lähedal ja põldude vahel, kui talu metsavahel rohkem siis hangesi väga palju olla ei tohiks, samas on oht langenud puudele, neid siin ikka jagus lääne Saaremaal. Usun ka et mõtekam on tulla maasturiga, omal ka igapäeva sõidukaga suht palju ukerdamist.

Jah isegi linnavahel kulub maastur ära. on olnud olukordi, kus olen mitu korda päris ära ehmatanud, et kas nüüd jääb volvol mõni sild maha või? Ja üle lükatud vallide kah parem vaade. Kohati on tunne et sõida nagu tunnelis.
MA elan kaarma vallas, õigemini pähklas. mu koduke on metsa ääres ja sinna viiv 300m põldude vaheline tee tuiskab ikk mõnuga kinni. Traktor lükkab küll, aga mis sellest kasu on, kui ta tuleb õõsel pool 6 nagu 3 viimast korda ja hommikuks on jtee älle täis ja sõidukaga välja ei saa.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
uppund kana
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas uppund kana »

Selge pilt. Vähemalt tean umbes kui ülekaalukaks võib vaenlane kujuneda. Seega maasturile hääled sisse ja võitlusse valge vaenlasega. Tänud ,et võtsite vaevaks infi jagada. Loodan ,et ei pea teid abipalvetega tüütama :mrgreen: . Säravaid jõule.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Postitus Postitas Priitm »

Nii alustame siis kõige tähtsamaga:

Häid Pühi teile!

Laupäeval plaanis siis väike väljasõit kui keegi tahab ühineda! Esialgne plaan on Tagavere karjääri piiluma minna ja siis seal selgub kuhu edasi. Koguneme Pärsamal ja võiks siis niimoodi teha ,et 10st saaks liikuma hakata. Isiklikult lähen poole kümne paiku platsi. Kellel plaan linnast liikuma hakata siis leppike Hendriko või Aarega kokku!
Priit
nissan.pickup99
Fitting 38"

Postitus Postitas nissan.pickup99 »

Kahjuks ei sa ma see kord kaasa reisida :(
Head uputamist teile 8)
NISSAN PICKUP D22 pool FRONTIER
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

nissan.pickup99 kirjutas:Kahjuks ei sa ma see kord kaasa reisida :(
Head uputamist teile 8)

Mis sul siis takistuseks sai? Jõudsin just tuppa sõõma, mida täna veel teind pole ja siis uuesti õue. willy elektrit tegema. üle poole päeva sellega juba jebinud. ei tea kas jõuan laup. hommikuks jõnksu. käima läheb ja sõidab aga tuled oleks ja hea ja muud vajalikud asjad ka ükski peale el vendi ei toimi. Palju üldse siit linnapoolt minejaid kah on?
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Postitus Postitas enx »

Mina ka seekord kahjuks oma masinaga ei tule(käsil põhjalikum hooldus).
Aga istun Mareku autosse trossi tirijaks :D
Saame kell 9.00 Olerexis kokku temaga, paak täis ja punuma.
Sämmy Offroad Team
Kasutaja avatar
Miniman
Fitting 38"

Postitus Postitas Miniman »

Kas kellegil leidub ühe inimese jaoks veel ruumi.
55633778 Andrus
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Kurjam, mul kella 12 paiku tuleb üks autoostja. Muidu tuleks ka Patroliga kinni jääma. A ju tulen järgmine kord siis.
Team saarlased
Kasutaja avatar
tuningman
I live off from the mud

marauder kirjutas:Kurjam, mul kella 12 paiku tuleb üks autoostja. Muidu tuleks ka Patroliga kinni jääma. A ju tulen järgmine kord siis.
nu jah. mul tuleb kah homme üks istmete kandidaat ja willy elektit ka ei jõua valmis. Täpselt nagu alati 1 päev jääb puudu.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

Nonii

Käidud ,tehtud ja nähtud! Oli küll väike seltskond aga ikkagi oli täitsa tore üle pikaaja paugutada :wink: .
Päev hakkas kohe närvikõdiga politseionude poolt aga ple hullu ülejäänud päev oli lõbus. Sai isegi jimny vintsi hulguma päevalõpus :P

Paar klõpsu ka:
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Priit
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Mis teema politseiga oli?

Ma istusin kodus kinni täna pöllul. Lumekoorik nii köva, ratas vajub läbi ja siis jääb raamiga kandma naksti.
Team saarlased
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

marauder kirjutas:Mis teema politseiga oli?

Ma istusin kodus kinni täna pöllul. Lumekoorik nii köva, ratas vajub läbi ja siis jääb raamiga kandma naksti.

kuna minul ja Marekul puudub Üv siis oli plaan otse mõõda metsavaheteid karjääri minna :oops: aga kui olime Pärsamaal paar kmi sõitnud siis poltitseionud olid teepeal ees :twisted: . Mul on autol otseläbi toru ja see v8 lärmab päis valjult ja hr. Valge vaatas kurja näoga aga kinnipole pidanud kuna oli mingi avarii seal.
Priit
Kasutaja avatar
enx
True Off Roader!

Postitus Postitas enx »

Väga vinge oli. Priidu v8 otse toruga lõrin oli ikka päris muusika kõrvadele :D
Nii kaua kui ikka tugevam pind all, oli ikka Grand loom, mis loom lumes.
Lõpuks õhtuks suutis Priit Grandi sula lume-savi segusse kinni mopsida nagu peldiku musi :mrgreen: ,
Jimnyga sai seda siis vintsitud seal tunnikese jagu, kui mitte rohkem.
Mina jäin päevaga väga rahule.

Priit sul kamraadid filmisid ka seal aegajalt, et sheeri videoid ka kuskile kui saad.
Sämmy Offroad Team
Kasutaja avatar
Priitm
Rock Crawler

krt täna lõi jälle kastiõli välja :floff

kinupildiga läheb aega kuna aastavahetus tuleb vahele :roll:
Priit
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”