Need tapja hanged rohkem mere lähedal ja põldude vahel, kui talu metsavahel rohkem siis hangesi väga palju olla ei tohiks, samas on oht langenud puudele, neid siin ikka jagus lääne Saaremaal. Usun ka et mõtekam on tulla maasturiga, omal ka igapäeva sõidukaga suht palju ukerdamist.uppund kana kirjutas:Nõndaks härrased saarlased. Uuriks kuidas teil seal olukord on. Plaan jõuluks saarele kolida aga lugedes neid õuduslugusid hiiglaslikest tapjahangedest siis peab otsustama kas tulla maasturiga või sõiduaotoga. Talukoht paar kilti suurelt teelt kõrvale ja kuna pole sügisest saati saarel käinud siis puudub ettekujutus seal valitsevast olukorrast. Eriti huvitab Kaarma valla olukord. Äkitsi on keegi sealtkandist ja muljetab vähe valisevast olukorrast lumerinde eesliinil.
Saarlased kogunege
Moderaator: Moderators
Re: Saarlased kogunege
Sämmy Offroad Team
- tuningman
- I live off from the mud
enx kirjutas:Need tapja hanged rohkem mere lähedal ja põldude vahel, kui talu metsavahel rohkem siis hangesi väga palju olla ei tohiks, samas on oht langenud puudele, neid siin ikka jagus lääne Saaremaal. Usun ka et mõtekam on tulla maasturiga, omal ka igapäeva sõidukaga suht palju ukerdamist.uppund kana kirjutas:Nõndaks härrased saarlased. Uuriks kuidas teil seal olukord on. Plaan jõuluks saarele kolida aga lugedes neid õuduslugusid hiiglaslikest tapjahangedest siis peab otsustama kas tulla maasturiga või sõiduaotoga. Talukoht paar kilti suurelt teelt kõrvale ja kuna pole sügisest saati saarel käinud siis puudub ettekujutus seal valitsevast olukorrast. Eriti huvitab Kaarma valla olukord. Äkitsi on keegi sealtkandist ja muljetab vähe valisevast olukorrast lumerinde eesliinil.
Jah isegi linnavahel kulub maastur ära. on olnud olukordi, kus olen mitu korda päris ära ehmatanud, et kas nüüd jääb volvol mõni sild maha või? Ja üle lükatud vallide kah parem vaade. Kohati on tunne et sõida nagu tunnelis.
MA elan kaarma vallas, õigemini pähklas. mu koduke on metsa ääres ja sinna viiv 300m põldude vaheline tee tuiskab ikk mõnuga kinni. Traktor lükkab küll, aga mis sellest kasu on, kui ta tuleb õõsel pool 6 nagu 3 viimast korda ja hommikuks on jtee älle täis ja sõidukaga välja ei saa.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
- uppund kana
- Rock Crawler
- Kontakt:
Selge pilt. Vähemalt tean umbes kui ülekaalukaks võib vaenlane kujuneda. Seega maasturile hääled sisse ja võitlusse valge vaenlasega. Tänud ,et võtsite vaevaks infi jagada. Loodan ,et ei pea teid abipalvetega tüütama
. Säravaid jõule.
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Nii alustame siis kõige tähtsamaga:
Häid Pühi teile!
Laupäeval plaanis siis väike väljasõit kui keegi tahab ühineda! Esialgne plaan on Tagavere karjääri piiluma minna ja siis seal selgub kuhu edasi. Koguneme Pärsamal ja võiks siis niimoodi teha ,et 10st saaks liikuma hakata. Isiklikult lähen poole kümne paiku platsi. Kellel plaan linnast liikuma hakata siis leppike Hendriko või Aarega kokku!
Häid Pühi teile!
Laupäeval plaanis siis väike väljasõit kui keegi tahab ühineda! Esialgne plaan on Tagavere karjääri piiluma minna ja siis seal selgub kuhu edasi. Koguneme Pärsamal ja võiks siis niimoodi teha ,et 10st saaks liikuma hakata. Isiklikult lähen poole kümne paiku platsi. Kellel plaan linnast liikuma hakata siis leppike Hendriko või Aarega kokku!
Priit
-
nissan.pickup99
- Fitting 38"
Kahjuks ei sa ma see kord kaasa reisida 
Head uputamist teile
Head uputamist teile
NISSAN PICKUP D22 pool FRONTIER
- tuningman
nissan.pickup99 kirjutas:Kahjuks ei sa ma see kord kaasa reisida
Head uputamist teile
Mis sul siis takistuseks sai? Jõudsin just tuppa sõõma, mida täna veel teind pole ja siis uuesti õue. willy elektrit tegema. üle poole päeva sellega juba jebinud. ei tea kas jõuan laup. hommikuks jõnksu. käima läheb ja sõidab aga tuled oleks ja hea ja muud vajalikud asjad ka ükski peale el vendi ei toimi. Palju üldse siit linnapoolt minejaid kah on?
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Mina ka seekord kahjuks oma masinaga ei tule(käsil põhjalikum hooldus).
Aga istun Mareku autosse trossi tirijaks
Saame kell 9.00 Olerexis kokku temaga, paak täis ja punuma.
Aga istun Mareku autosse trossi tirijaks
Saame kell 9.00 Olerexis kokku temaga, paak täis ja punuma.
Sämmy Offroad Team
Kurjam, mul kella 12 paiku tuleb üks autoostja. Muidu tuleks ka Patroliga kinni jääma. A ju tulen järgmine kord siis.
Team saarlased
- tuningman
nu jah. mul tuleb kah homme üks istmete kandidaat ja willy elektit ka ei jõua valmis. Täpselt nagu alati 1 päev jääb puudu.marauder kirjutas:Kurjam, mul kella 12 paiku tuleb üks autoostja. Muidu tuleks ka Patroliga kinni jääma. A ju tulen järgmine kord siis.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Nonii
Käidud ,tehtud ja nähtud! Oli küll väike seltskond aga ikkagi oli täitsa tore üle pikaaja paugutada
.
Päev hakkas kohe närvikõdiga politseionude poolt aga ple hullu ülejäänud päev oli lõbus. Sai isegi jimny vintsi hulguma päevalõpus
Paar klõpsu ka:

Käidud ,tehtud ja nähtud! Oli küll väike seltskond aga ikkagi oli täitsa tore üle pikaaja paugutada
Päev hakkas kohe närvikõdiga politseionude poolt aga ple hullu ülejäänud päev oli lõbus. Sai isegi jimny vintsi hulguma päevalõpus
Paar klõpsu ka:

Priit
Mis teema politseiga oli?
Ma istusin kodus kinni täna pöllul. Lumekoorik nii köva, ratas vajub läbi ja siis jääb raamiga kandma naksti.
Ma istusin kodus kinni täna pöllul. Lumekoorik nii köva, ratas vajub läbi ja siis jääb raamiga kandma naksti.
Team saarlased
marauder kirjutas:Mis teema politseiga oli?
kuna minul ja Marekul puudub Üv siis oli plaan otse mõõda metsavaheteid karjääri minna
Priit
Väga vinge oli. Priidu v8 otse toruga lõrin oli ikka päris muusika kõrvadele
Nii kaua kui ikka tugevam pind all, oli ikka Grand loom, mis loom lumes.
Lõpuks õhtuks suutis Priit Grandi sula lume-savi segusse kinni mopsida nagu peldiku musi
,
Jimnyga sai seda siis vintsitud seal tunnikese jagu, kui mitte rohkem.
Mina jäin päevaga väga rahule.
Priit sul kamraadid filmisid ka seal aegajalt, et sheeri videoid ka kuskile kui saad.
Nii kaua kui ikka tugevam pind all, oli ikka Grand loom, mis loom lumes.
Lõpuks õhtuks suutis Priit Grandi sula lume-savi segusse kinni mopsida nagu peldiku musi
Jimnyga sai seda siis vintsitud seal tunnikese jagu, kui mitte rohkem.
Mina jäin päevaga väga rahule.
Priit sul kamraadid filmisid ka seal aegajalt, et sheeri videoid ka kuskile kui saad.
Sämmy Offroad Team
krt täna lõi jälle kastiõli välja
kinupildiga läheb aega kuna aastavahetus tuleb vahele
kinupildiga läheb aega kuna aastavahetus tuleb vahele
Priit