Läänemaal metsa

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Tundub et läheb suuremaks segasummasuvilaks,kas peaks mingi suurema traktori ka tagavaraks jätma.Praegust ilma vaadates võib selle rajaga päris põnevaks minna.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Heinza »

yanekk kirjutas:kas peaks mingi suurema traktori ka tagavaraks jätma.
Kui Merelane tuleb siis on traktor ka kohal :thumb:. Ja kui see juba upub :hail siis aitab ainult päästeameti kopter. :bg
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Heinza kirjutas:
yanekk kirjutas:kas peaks mingi suurema traktori ka tagavaraks jätma.
Kui Merelane tuleb siis on traktor ka kohal :thumb:. Ja kui see juba upub :hail siis aitab ainult päästeameti kopter. :bg
Jajaa, Jimni oli eelmisel korral täitsa hädas kohe Merelase päästmisega :lol:
Aga ma tulen buumeriga, Merelase vintsman ka vaja pärast koju tuua.
Mina tulen vist otse Su poole siis?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

boob kirjutas: Mina tulen vist otse Su poole siis?
Jah, nii ongi kõige parem. minu juurest läbi metsa ja üle avaste soo kiviga visata :D
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Kas "külalistel"on ka mingit vahet kuhu metsa neid viiakse?(algselt plaanituga on vist natuke keeruline,selgub kui saan Karliga ühendust)
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

yanekk kirjutas:Kas "külalistel"on ka mingit vahet kuhu metsa neid viiakse?(algselt plaanituga on vist natuke keeruline,selgub kui saan Karliga ühendust)
No niipalju ehk on vahet, et kõvadele metsateedele väga hing ei ihka :lol:
Aga alati saab kaardi lahti lüüa ja vaadata, kuhu kurssi hoidma peaks...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Kui vaja,leiab koha kus TR3 paras hullata.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

yanekk kirjutas:Kui vaja,leiab koha kus TR3 paras hullata.
Hakkab looma :twisted:
Heinza, kas sõidame niisama, või haaran kalamehekummiku kaasa ja hullame ka?
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Olen liinil... yanek kui sul on paremaid ideid ja kohti siis kindlasti kasutame seda. Peaasi et mu samurai ise ratastel koju tagasi veereb.
Ja mina ei joo:)))) sai see nädalavehetus kaks päeva tervisele liiga tehtud :)
PS Reedene Tallinn Haapsalu maantee oli ka paras TR3 rada :)
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

karli kirjutas: PS Reedene Tallinn Haapsalu maantee oli ka paras TR3 rada :)
Ma tean mis tunne sul on,ise sõitsin sama teed väiksega ja käruga,adrenaliini sai pikaks ajaks
Kasutaja avatar
taxopets
True Off Roader!

Postitus Postitas taxopets »

Heinza kirjutas:
boob kirjutas: Mina tulen vist otse Su poole siis?
Jah, nii ongi kõige parem. minu juurest läbi metsa ja üle avaste soo kiviga visata.
Kas sa tuled siis kuskile Kirbla alla välja?Metsa mineku koht pole veel selge aga sauna koht oleks Laikülas.Võib-olla teeks mingi trehvunksi Laiküla ristis.Ja jätke mulle ikka ka mõni taburet vabaks.Kalamehe kummikuid mul pole aga ujumisoskus on üle keskmise.Palju rahvast sauna tahaks ja on ööbijaid ka?:D
:re :!:
Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Sai siis täna Janekuga asja arutatud,,, koguneme kell 10 hommikul Koluveres, loodetavasti kõik teavad sellist kohta Risti- Virtsu maanteel. Koluvere hooldekodu kindlasti teate :) Seal bussijaama kõrval väike parkla. Kaugelt kandi rahvas peab siis varakult liikuma hakkama.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Ahoi!!!
Taxopetsile leiame ka istumise.
Koluvere sobib kohe väääga hästi. Sauna tuleb minu muki-autost 2 kindlasti, mina ise ja Boob. Taxsopets kas sa tuled ka sauna ? ))))))))) Jah, muidugi tahaks TR3 rajad ära proovida kui Boob k-vintskid jalga on nõus panema :D . MERELANE kus SA oled !!!!!!!! Sauna tahame , aga ilma õlleta on kurb maailm ........ :beer: :burnout
Ah jaa Virumaa mehed kes kust tuleb olen nõus Teid näiteks Märjamaa Statoilist sappa võtma nii 9.30 . Saate veel viimase kohvipausi teha ja keha kinnitada. Pärast on ainult Kasari jõgi õng mis elu sees hoiab. :wink:
Boob muidugi pidi buumeri minu poole tooma. Võite ka kõik siis Boobi sabas liigelda ja läbi Vigala kulgeda see Teile ringi küll sisse ei tee. Boob teab otse teed, ise õpetasin :D
Viimati muutis Heinza, E Veebr 04, 2008 6:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Nii täpsustaks siis natuke asja.
Kuna algne marsuut jääb ilmselt ära(liiga palju eramaid),siis mõned küsimused kaugemalt meestele.
1.Mis kellaks jõuaks laupäeval sellisesse kohta nagu Laukna,jääb Märjamaa Koluvere teele,koguneks seal bensukas(madalad masinad saab sinna jätta)
2.Palju tehnikat kokku tuleb ja mis varustuses,saaks natukene logistikat paika.
3.Kas teeme ühe või kahepäevase sõidu,kes öömaja tahab võtku ühendust Taksopetsiga,mingid võimalused tal on +saun
4.Kuna enamus legendi tuleb töö käigus,siis kas karjääri turnimis katse läheks loosi.
5.Kas "külalised" tahavad ka salongipesu,või teeme kuivemalt.
6.Lõuna teeme kas metsas igaüks oma võileivaga,või külastame kohaliku restorani(mis võtaks ilmselt liiga palju aega)
Sõit oleks enamuses siis Rapla ja Läänemaa piiril.Õhtul kui on soovi saab ilmselt nosida jällegi kohalikus restoranis,kui meid liiga palju ja liiga porised pole.
Ja kes veel Läänemaalt tahab ühineda antku aga julgesti teada.
Kasutaja avatar
Heinza
Fitting 44"
Kontakt:

Kaugelt mehed toon ma ise siis Laukna ja ikka siis 10 näiteks. Virumaa meeste madalad jätame lausa Vigalasse minu poole maale. Minul pole salongis midagi pesta kõik puhas pori :D . Kui Merelane tuleb ? siis tema ei karda keda paganatki. Ah ja mul õhuvõtt umbes 80 90 cm peal. Ainus takistus mis mõjub.
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”