Läänemaal metsa
Moderaator: Moderators
Kui Merelane tuleb siis on traktor ka kohalyanekk kirjutas:kas peaks mingi suurema traktori ka tagavaraks jätma.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Jajaa, Jimni oli eelmisel korral täitsa hädas kohe Merelase päästmisegaHeinza kirjutas:Kui Merelane tuleb siis on traktor ka kohalyanekk kirjutas:kas peaks mingi suurema traktori ka tagavaraks jätma.. Ja kui see juba upub
siis aitab ainult päästeameti kopter.

Aga ma tulen buumeriga, Merelase vintsman ka vaja pärast koju tuua.
Mina tulen vist otse Su poole siis?
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Jah, nii ongi kõige parem. minu juurest läbi metsa ja üle avaste soo kiviga visataboob kirjutas: Mina tulen vist otse Su poole siis?

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
No niipalju ehk on vahet, et kõvadele metsateedele väga hing ei ihkayanekk kirjutas:Kas "külalistel"on ka mingit vahet kuhu metsa neid viiakse?(algselt plaanituga on vist natuke keeruline,selgub kui saan Karliga ühendust)

Aga alati saab kaardi lahti lüüa ja vaadata, kuhu kurssi hoidma peaks...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
- taxopets
- True Off Roader!
Heinza kirjutas:Jah, nii ongi kõige parem. minu juurest läbi metsa ja üle avaste soo kiviga visata.boob kirjutas: Mina tulen vist otse Su poole siis?
Kas sa tuled siis kuskile Kirbla alla välja?Metsa mineku koht pole veel selge aga sauna koht oleks Laikülas.Võib-olla teeks mingi trehvunksi Laiküla ristis.Ja jätke mulle ikka ka mõni taburet vabaks.Kalamehe kummikuid mul pole aga ujumisoskus on üle keskmise.Palju rahvast sauna tahaks ja on ööbijaid ka?:D

Tahad taksot endale ja oma 7 sõbrale? Palun väga hel. 5643111.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Metsa tõstetud UAZ 3303 31x10,5x15 rehv ja drägon on ka.
Kia Sportge punn ka. Draakoniga.
Ahoi!!!
Taxopetsile leiame ka istumise.
Koluvere sobib kohe väääga hästi. Sauna tuleb minu muki-autost 2 kindlasti, mina ise ja Boob. Taxsopets kas sa tuled ka sauna ? ))))))))) Jah, muidugi tahaks TR3 rajad ära proovida kui Boob k-vintskid jalga on nõus panema
. MERELANE kus SA oled !!!!!!!! Sauna tahame , aga ilma õlleta on kurb maailm ........
Ah jaa Virumaa mehed kes kust tuleb olen nõus Teid näiteks Märjamaa Statoilist sappa võtma nii 9.30 . Saate veel viimase kohvipausi teha ja keha kinnitada. Pärast on ainult Kasari jõgi õng mis elu sees hoiab.
Boob muidugi pidi buumeri minu poole tooma. Võite ka kõik siis Boobi sabas liigelda ja läbi Vigala kulgeda see Teile ringi küll sisse ei tee. Boob teab otse teed, ise õpetasin
Taxopetsile leiame ka istumise.
Koluvere sobib kohe väääga hästi. Sauna tuleb minu muki-autost 2 kindlasti, mina ise ja Boob. Taxsopets kas sa tuled ka sauna ? ))))))))) Jah, muidugi tahaks TR3 rajad ära proovida kui Boob k-vintskid jalga on nõus panema

Ah jaa Virumaa mehed kes kust tuleb olen nõus Teid näiteks Märjamaa Statoilist sappa võtma nii 9.30 . Saate veel viimase kohvipausi teha ja keha kinnitada. Pärast on ainult Kasari jõgi õng mis elu sees hoiab.

Boob muidugi pidi buumeri minu poole tooma. Võite ka kõik siis Boobi sabas liigelda ja läbi Vigala kulgeda see Teile ringi küll sisse ei tee. Boob teab otse teed, ise õpetasin

Viimati muutis Heinza, E Veebr 04, 2008 6:00 pm, muudetud 1 kord kokku.
Nii täpsustaks siis natuke asja.
Kuna algne marsuut jääb ilmselt ära(liiga palju eramaid),siis mõned küsimused kaugemalt meestele.
1.Mis kellaks jõuaks laupäeval sellisesse kohta nagu Laukna,jääb Märjamaa Koluvere teele,koguneks seal bensukas(madalad masinad saab sinna jätta)
2.Palju tehnikat kokku tuleb ja mis varustuses,saaks natukene logistikat paika.
3.Kas teeme ühe või kahepäevase sõidu,kes öömaja tahab võtku ühendust Taksopetsiga,mingid võimalused tal on +saun
4.Kuna enamus legendi tuleb töö käigus,siis kas karjääri turnimis katse läheks loosi.
5.Kas "külalised" tahavad ka salongipesu,või teeme kuivemalt.
6.Lõuna teeme kas metsas igaüks oma võileivaga,või külastame kohaliku restorani(mis võtaks ilmselt liiga palju aega)
Sõit oleks enamuses siis Rapla ja Läänemaa piiril.Õhtul kui on soovi saab ilmselt nosida jällegi kohalikus restoranis,kui meid liiga palju ja liiga porised pole.
Ja kes veel Läänemaalt tahab ühineda antku aga julgesti teada.
Kuna algne marsuut jääb ilmselt ära(liiga palju eramaid),siis mõned küsimused kaugemalt meestele.
1.Mis kellaks jõuaks laupäeval sellisesse kohta nagu Laukna,jääb Märjamaa Koluvere teele,koguneks seal bensukas(madalad masinad saab sinna jätta)
2.Palju tehnikat kokku tuleb ja mis varustuses,saaks natukene logistikat paika.
3.Kas teeme ühe või kahepäevase sõidu,kes öömaja tahab võtku ühendust Taksopetsiga,mingid võimalused tal on +saun
4.Kuna enamus legendi tuleb töö käigus,siis kas karjääri turnimis katse läheks loosi.
5.Kas "külalised" tahavad ka salongipesu,või teeme kuivemalt.
6.Lõuna teeme kas metsas igaüks oma võileivaga,või külastame kohaliku restorani(mis võtaks ilmselt liiga palju aega)
Sõit oleks enamuses siis Rapla ja Läänemaa piiril.Õhtul kui on soovi saab ilmselt nosida jällegi kohalikus restoranis,kui meid liiga palju ja liiga porised pole.
Ja kes veel Läänemaalt tahab ühineda antku aga julgesti teada.
Kaugelt mehed toon ma ise siis Laukna ja ikka siis 10 näiteks. Virumaa meeste madalad jätame lausa Vigalasse minu poole maale. Minul pole salongis midagi pesta kõik puhas pori
. Kui Merelane tuleb ? siis tema ei karda keda paganatki. Ah ja mul õhuvõtt umbes 80 90 cm peal. Ainus takistus mis mõjub.