Demagoogia big xenonite ja paigaluse jms pasa ümber

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

sallu
Mudder

Postitus Postitas sallu »

ja et siis saksast tehasest väljatulevad autod ilma regulaatoriteta on kõik keelatud?
www.dss.ee Muusika, xenonid ja muud lisaseadmed sinu autole
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

sallu kirjutas:ja et siis saksast tehasest väljatulevad autod ilma regulaatoriteta on kõik keelatud?
väidan, et tehasest ei tule HID'dega ykski auto ilma automaatse regulaatorita välja.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
Leedu
katseaeg

Postitus Postitas Leedu »

sallu kirjutas:ja et siis saksast tehasest väljatulevad autod ilma regulaatoriteta on kõik keelatud?
Mis marki ja mudelit ei varustata automaatse kõrguse reguleerimise seadmega?
Talasilda ja Tugevat Raami!

Võistlussüütu mudamatkaja alates 2002
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

Kui kõik see kräpp oleks paigaldatav töötulesse, ehk paigaldatav võistlustel kautatavatesse tuledesse oleks asi OK. Tänaval ei tahaks seda jama küll näha.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

kiiking kirjutas:Kui kõik see kräpp oleks paigaldatav töötulesse, ehk paigaldatav võistlustel kautatavatesse tuledesse oleks asi OK. Tänaval ei tahaks seda jama küll näha.
Urmas, vata ei ole. Või okei - tehniliselt on see võimalik ja isegi väga lihtne. Aga tulemus saab parem korralikult juhtmestatud hea halogeniga kui et isetehtud HID'ga. Põhjus lihtne - HID tahab hoopis teistsugust reflektorit.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
sallu
Mudder

hetkel on mul käinud töös bmw e39 96a audiA8 96a S8 99a audi 100 95 vist, e34 94a e39 ei olnud pesureid ka mitte... tegin video ka sellest...

Kui töötuledes on standartse mõõduga pirn, H3 H7 jne siis töötab xenon seal sees täpselt sama hästi, xenon üldiselt ei vaja special reflektorit.
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Trc ma teen sulle demo, mis vahe on HID`l ja halogeenil ühes ja samas töötules. Instalatsiooni probleemi ei tohiks minu puhul vist tekkida. :lol: Vahe mitte pole märgatav, vaid 440 W, e. 4 hõõgniiti, kahes töötules kokku ka ei anna nii palju valgust metsa alla, kui kaks 35 W`ist hid`i samas reflektoris.
Praktika vastu sa ikka ei saa...

Samas ma ei keelaks HiD`de müüki vaid lisaks hoiatuse nende mitte legaalsuse kohta.

Me krt ei saa siin kõike keelata, mis pole lubatud (see mõjub mõtlemisviisile), enamus offroadereid, s.h. ma ise ka patustan pidevalt ümberehitusreeglite vastu. Ei oleks nagu väga aus Hid`de kohal jalgu trampida?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

sallu kirjutas:hetkel on mul käinud töös bmw e39 96a audiA8 96a S8 99a audi 100 95 vist, e34 94a e39 ei olnud pesureid ka mitte... tegin video ka sellest...
Sallu. Ma ei vaidle, et ei saa panna sinna HID'e. Jummala pärast - pange või udutuledesse. Jah nad valgustavad. Aga see valgustus on vildakas, millest on rohkem kahju kui kasu.
Ka ei ole mingi näitaja see, et sinu juures on töös käinud miskid autod, millel pole regulaatoreid. Minu omal kah pole. Isegi manuaalset mitte. Ja ka HID'e mitte. Sult küsiti su väitele tuginedes, et mis auto veereb tehasest välja HID-idega kuid ilma automaatregulaatorita. 94aasta audi? 96 aasta S8? Vaevalt.

Kui töötuledes on standartse mõõduga pirn, H3 H7 jne siis töötab xenon seal sees täpselt sama hästi, xenon üldiselt ei vaja special reflektorit.[/quote]

Nii kaua kui sa ei ole teostanud, avaldanud mõõtmisi spetsiaalvahenditega, puudub su sõnadel kaal. Sest autoriteetsemad allikad väidavad risti vastupidist - sh. ka Hella, Bosch, etc.

Halogeni lambi ehitus vs. HID:
Pilt
Pilt

Saladuskatte all võin öelda, et see lääts ei ole HID'i puhul selleks et valgust suurendada.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

erik kirjutas:Trc ma teen sulle demo, mis vahe on HID`l ja halogeenil ühes ja samas töötules. Instalatsiooni probleemi ei tohiks minu puhul vist tekkida. :lol: Vahe mitte pole märgatav, vaid 440 W, e. 4 hõõgniiti, kahes töötules kokku ka ei anna nii palju valgust metsa alla, kui kaks 35 W`ist hid`i samas reflektoris.
Praktika vastu sa ikka ei saa...

Samas ma ei keelaks HiD`de müüki vaid lisaks hoiatuse nende mitte legaalsuse kohta.

Me krt ei saa siin kõike keelata, mis pole lubatud (see mõjub mõtlemisviisile), enamus offroadereid, s.h. ma ise ka patustan pidevalt ümberehitusreeglite vastu. Ei oleks nagu väga aus Hid`de kohal jalgu trampida?
Erik, ma ei taha sellist demo. Ma tahan demo kus sa oled ehitanud ise ühe HID'i tavalisse Halogeni jaoks mõeldud lampi ning teine on originaal. Kumb annab parema tulemuse? Luminatorid peaks ilmselt sobima - lambi/reflektori suurus on sama.
Ma ei vaidle selle vastu, et hid rohkem valgust annab. apsalootselt mitte. ma vaidlen vastu väidetele, et hid ei vaja tema jaoks projekteeritud lampi ja et ta töötab sama hästi ka tavalises tules, et saksas tohivad autod olla ilma automaatregulaatorita, et HID on jummala legaalne ise asendatuna jne. Metsas oleks kõige parem kui sa saaks enda ees lükata söepulkadel töötavat militaarprozektorit ilmselt.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
sallu
Mudder

antud juhul olid tehasest välja tulnud autod, millel oli tehase xenon laterand ees ja puudus regulaator, bemmil isegi pesurid, ma ei uskunud seda laguses isegi lõime sisse auto vinni bemmilehel ja selgus et autol on tõepoolest tehase xenonid ilma regulli ja pihustiteta, võta siis nüüd näpust... üldiselt ise pooldan xenoneid, kui on tuled pärast paigaldust ära reguleeritud, www.dss.ee siin ma neid piagaldan ja teen, xenoni piagalduse hinna sees on juba reguleerimine ja selleks otstarbeks sai ka reguleerimise vahend ostetud...
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

sallu kirjutas:lõime sisse auto vinni bemmilehel ja selgus et autol on tõepoolest tehase xenonid ilma regulli ja pihustiteta,
Aadress sinna bemmilehele? Tahaks ka vaadata :P
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

boob kirjutas:
sallu kirjutas:lõime sisse auto vinni bemmilehel ja selgus et autol on tõepoolest tehase xenonid ilma regulli ja pihustiteta,
http://www.google.com/search?client=saf ... 8&oe=UTF-8
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

trc kirjutas:
boob kirjutas:
Aitäh, googlet oskan ma isegi kasutada, aga sellist vin dekoodrit, mis ütleb, et mu autol on tehase xenonid ilma regulli ja pihustiteta, ma leida ei suutnud :P
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

boob kirjutas:
trc kirjutas:
boob kirjutas: Aadress sinna bemmilehele? Tahaks ka vaadata :P
Aitäh, googlet oskan ma isegi kasutada, aga sellist vin dekoodrit, mis ütleb, et mu autol on tehase xenonid ilma regulli ja pihustiteta, ma leida ei suutnud :P
olguolgu :)
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
sallu
Mudder

regulli ja pihustiteta seda ma ei tea kus vaadata saab aga xenoneid küll jah..
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”