Ega ma ei ütlegi et sinu seisukoht vale on. Minu seisukoht on lihtsalt, et ma ei poolda meie oludes ja areaalis lamelle. 4wd on. fulltime. sellegi poolest olen näiteks korra rooli vabatahtlikult käest andnud erikule - kes siis omakorda ca 300km s6itis keskdiffer sisse lylitatud. Loomulikult saab sõita ka lamelliga aga ma siiski arvan, et mu enda kindlus- turvatunne on tähtsam. Nõus, et säästmine on oluline. Ma ntx käin pesemas korra nädalas ning sorteerin kõdunevad jäätmed komposti. Kilekotte kasutan kuni nende mulgustumiseni.jr kirjutas:Põhimõtteliselt ei poolda naastrehve. Soomlased las teevad mis tahavad koos rootslastega. Kui nüüd juba lahmimiseks läks, siis täiega. 4 vedu on? Mida sa siis veel naelaga teed? Ise olen viimased 4-5 aastat nii öelda liha-kala (all terrain tüüpi) rehvidega aasta läbi sõitnud. Ei ütleks, et kusagil nüüd just käimata oleks jäänud. Vahest läheb rohkem kannatust vaja, aga saab hakkama. Kui igaüks säästaks natuke, oleks kõigil parem. Teen seda ju Teie, kaassõitjate jaoks, et Teil oleks kevadel natuke parem minu arvelt teedel sõita.
Väidan, et isegi kui meil puuduks talv apsalootselt - oleks need teed aasta kahega ikka samasugused rennisõidetud. Endiselt ei osata panna asfalti, endiselt on selle segu s*tt mis s*tt. Ja endiselt - ei ole meil asfaldi all graniit vaid paas või turvas.
Edit: PS. IMHO on üpris kohatu siinsete 2-3 tonni kaaluvate ja paarkümmend liitrit kütust tunnis neelavate autode valguses rääkida säästlikusest.
Kui me tõesti nii väga säästa tahaks siis suurimad laristajad arutaks kuidas oma 4l/100 autodel seda va kütusetarvet veel vähendada ning tagasihoidlikumad arutaks selle üle, mis riietus oleks meie talveoludes parim rattaga sõitmiseks. aga see ei oleks enam 4x4.ee vaid velo.clubbers.ee