L-Virumaal keegi metsas ka müttab?

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

boob kirjutas: Ei ole see nii hull ühti. Meiekandis pisikesi sukisid pole ja mööda nurgataguseid me ka ei sõida. Ikka julgelt meeste kombel mööda laia ja mudast teed :twisted:
Ülearu pole ka mõtet muretseda, esimesel korral me linnamehi sellele rajale ei juhata.
Pilt
Pilt
Pilt
1 Hobujõud
Edgar1
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Edgar1 »

Kui keegi midagi orgunnima hakkab kuskil Tallinna lahiumbruses liituks grupiga. Kellaaeg sobiks mingi alates 17.00
Toyota LC 90, 12500 vints ja ei midagi erilist lamellid.
Tel: 58 113 196
Edgar.
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Täpsustuseks: Kindlasti ei tule me Rakverest Tallinna lähiümbrusesse midagi orgunnima, selleks ikka sealsed kohalikud, kui aga Pealinna mehed on huvitatud väljasõidust, siis saame midagi vast orgunnida Rakvere kandis.
1 Hobujõud
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

Nii, kotkad- pühapäeval (16.09) on start. Kell 11.00 Sõmeru-poolsest Statoili tanklast. Rakverest ikka, kui keegi aru ei saanud.
Rada saab olema põhimõtteliselt ilma vintsita läbitav, kuid looduse ja oma lolluse vastu ei saa... Et Rakveresse ja sealt edasi metsa... Tahtsin öelda, et mudasse :oops:
Igatahes,seltsimehed, mudasse!!!!
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Kuzmitz kirjutas:Nii, kotkad- pühapäeval (16.09) on start. Kell 11.00 Sõmeru-poolsest Statoili tanklast. Rakverest ikka, kui keegi aru ei saanud.
Rada saab olema põhimõtteliselt ilma vintsita läbitav, kuid looduse ja oma lolluse vastu ei saa... Et Rakveresse ja sealt edasi metsa... Tahtsin öelda, et mudasse :oops:
Igatahes,seltsimehed, mudasse!!!!
Paned ehk oma mobla numri mulle,kui suudan hommikul Võsult pärast pidu :D liikuma saada,haagiks rahvamaja teile sappa :twisted:
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Siitkandist on ka üpriski kindlalt kastiga 4x4 ja Gallopper tulemas.
Mina mõtlen hetkel ilmataadile, kui ei saja , olen võibolla 1wd aparaadiga kohal :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kaits
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Kaits »

Kui te vastu ei ole, ja ei pahanda, et mind koguaeg järgi veate, olen kohal :oops:
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Kaits kirjutas:Kui te vastu ei ole, ja ei pahanda, et mind koguaeg järgi veate, olen kohal :oops:
Minutaeda pole siiani küll kedagi metsa jäetud,kui siis vaid üheks talveks :wink:
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
ippe
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ippe »

Kaits,mind ei ole kohal nii et pead ise hakkama saama :shock:
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Igatahes seltismehed...
Mis sellest et ainult 4 kesi olime ja sellele lisaks ma veel kaarti lugesin, ehk siis viilisin, oli igatahes mõnus vahepala.
Lugedes teiste muljeid, siis meile ei olnud keegi kuhugi grammigi prügi suvega poetanud ja ka meist ei jäänud midagi maha seega :thumb:

Pilt
Pilt
Pilt
1 Hobujõud
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Oli jah tore väljasõit.Pooleks vintsitross ja ribadeks rebitud rihmad ja ka illustreerivad fotod on selge märk softroudist :wink: Samas oli hea kahe võrdse autoga liikuda.Kahju vaid,et osa tulijaid ei saanud laupäeval baarist tulema-oleks seiklejaid ehk rohkemgi olnud.Loodetavasti kohtume virumaa poegadega veelgi.Tänan
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
rax6
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas rax6 »

täitsa jama.... ole veel nädalake netist eemal :cry:
aga ex loll pidi ikka oma vigadest õppima ja loodan järgmine kord rahvaga ühineda 8)
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

rax6 kirjutas:täitsa jama.... ole veel nädalake netist eemal :cry:
aga ex loll pidi ikka oma vigadest õppima ja loodan järgmine kord rahvaga ühineda 8)
Kuzmitzi suust oli kuulda, et tuleval nädalavahetusel lähme uuele ringile :twisted:
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
xcv

Postitus Postitas xcv »

boob kirjutas:
rax6 kirjutas:täitsa jama.... ole veel nädalake netist eemal :cry:
Kuzmitzi suust oli kuulda, et tuleval nädalavahetusel lähme uuele ringile :twisted:
Meelitage mul isa (mell) ka kaasa, ma taha ka muda :twisted:
Kasutaja avatar
Kuzmitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Kuzmitz »

boob kirjutas: Kuzmitzi suust oli kuulda, et tuleval nädalavahetusel lähme uuele ringile :twisted:
Möhh!?!?
Kas sa midagi sassi ei aja vä? Sõita võib küll, a mul nüüd paar nv-d kinni... Jutt oli sama raja uuesti võtmises, kuid ajaks sai Raitzi poolt pakutud oktoober-november.
Ka kõige kehvem saabas jätab lumele jälje...
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”