Raua eemaldamine veest

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

v6sa
I live off from the mud

Re: Raua eemaldamine veest

Postitus Postitas v6sa »

eerik2 kirjutas:Magnet muudab vee polaarsust, pehmendab vett...
Wow! :shock:
Mitu ühikut alla saab ühe kõlarimagnetiga? Mingi kalli neodüümi ostmisel ju kaob point ära;)
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
TTUUL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TTUUL »

Pehmendaja töö põhimõte http://www.veefilter.ee/calmat?cid=133.
Rauda see apastraat vähemaks ei võta. Raud teeb magnetile :f ja kimab edasi.
Mul on kah süsteemis analoogne Comap -i veepehmendi. Kui enne seda aparaati oli näiteks veekeedu kannust katlakivi eemaldamine päris keerukas, siis peale seadme paigaldust süsteemi oli kannus oleva katlakivi kätte saamine tunduvalt lihtsam. Kollaste juuste vastu aita ainult rauaeraldi.
XJ ´91, 136KW AMC242, AW4, NP 242, ..... EX
ZJ ´95, 135KW AMC242+LPG II, 42RE, NP 242, .....
Tahoe ´98, 190KW Vortec 5700 L31,4L60-E , NVG246, ..... M: 3000.-
ZJ ´96, 131KW AMC242, 42RE, NP 242, ..... teatri seades. M: 2000.-
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

TTUUL kirjutas:Pehmendaja töö põhimõte http://www.veefilter.ee/calmat?cid=133.
Rauda see apastraat vähemaks ei võta. Raud teeb magnetile :f ja kimab edasi.
Mul on kah süsteemis analoogne Comap -i veepehmendi. Kui enne seda aparaati oli näiteks veekeedu kannust katlakivi eemaldamine päris keerukas, siis peale seadme paigaldust süsteemi oli kannus oleva katlakivi kätte saamine tunduvalt lihtsam. Kollaste juuste vastu aita ainult rauaeraldi.
Vahelduvvoolne aktiivpool on midagi muud, kui jutuks olnud magnet. Räägime ikka õigete terminitega;)

Reklaamvideo on muidugi eeskujulik. 8)
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kasutaja avatar
TTUUL
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas TTUUL »

Ega ma nende terminitega päris kursis ikka pole küll. :oops:
Magnet puhastusega sistemi videuu. https://www.youtube.com/watch?v=2HLdgQ2PCv8
See on muidugi mõeldud küttesüsteemis kasutamiseks.
XJ ´91, 136KW AMC242, AW4, NP 242, ..... EX
ZJ ´95, 135KW AMC242+LPG II, 42RE, NP 242, .....
Tahoe ´98, 190KW Vortec 5700 L31,4L60-E , NVG246, ..... M: 3000.-
ZJ ´96, 131KW AMC242, 42RE, NP 242, ..... teatri seades. M: 2000.-
Kasutaja avatar
eerik2
Fitting 44"

Postitus Postitas eerik2 »

v6sa kirjutas:Mitu ühikut alla saab ühe kõlarimagnetiga? Mingi kalli neodüümi ostmisel ju kaob point ära;)
Numbreid enam ei mäleta kahjuks, kirja ei pannud. Katse sai tehtud mingi 7-8 aastat tagasi, pea ei ole prügikast. Kõlarimagnetiga pole midagi peale hakata, nagu eespool mainiti, tuleb magnet panna ümber veetoru. Neodüümi maksumusest pole mul õrna aimugi. Ma kasutasin mingeid suuri teadmata päritolu alalisvoolumootori magneteid. Ja ütlen siis veelkord - effekt oli olemas aga väike, sitast saia ei tee.
F-250XLT 7,3D
Ints
Fitting 38"

Postitus Postitas Ints »

Kusjuures mõikab küll.
Ei mõika.
Maa seest tulevas vees ei ole raud mingite tükkidena,vaid raud on "lahustunud".
Tee proovi.Lase mingi anum vett täis.Vesi on täiesti selge.Mingi aja pärast on vee anumasse settinud päris suur lebra.
See lahustunud raud reageerib õhuhapnikuga,mis tekitab sette,rikub ära veekeetjad,WC potid ja blondid juuksed.
Keemias rohkem kodus olev inimene oskab selle reaktsiooni ilmselt paremini lahti seletada.
Luuser
Rookie

Postitus Postitas Luuser »

Mul kodus Miridonist ostetud rauaeemaldus seade, vees rauda 35x üle normi kuid seade hoiab taseme päris normi lähedal. Kuna maikuus tulemas ühendus trassiveega Pärnus linnas siis on pakkuda kogu komplekt 700€, sisaldab puhastusseadet ja soolatünni. http://www.miridon.ee/kodutarbija/ pildil suuruselt teine seade ja kaasa valge tünn. Tünni mahub 75kg soola, ühe puhastusega kasutab ära ca 5kg. Puhastab ennast ise vastavalt tarbimisele. Kaasa kasutusjuhend. Kui on huvi siis võib kirjutada hagar33@hot.ee e-mailile või jätke siia teade.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”