Wow!eerik2 kirjutas:Magnet muudab vee polaarsust, pehmendab vett...

Mitu ühikut alla saab ühe kõlarimagnetiga? Mingi kalli neodüümi ostmisel ju kaob point ära;)
Moderaator: Moderators
Wow!eerik2 kirjutas:Magnet muudab vee polaarsust, pehmendab vett...
Vahelduvvoolne aktiivpool on midagi muud, kui jutuks olnud magnet. Räägime ikka õigete terminitega;)TTUUL kirjutas:Pehmendaja töö põhimõte http://www.veefilter.ee/calmat?cid=133.
Rauda see apastraat vähemaks ei võta. Raud teeb magnetileja kimab edasi.
Mul on kah süsteemis analoogne Comap -i veepehmendi. Kui enne seda aparaati oli näiteks veekeedu kannust katlakivi eemaldamine päris keerukas, siis peale seadme paigaldust süsteemi oli kannus oleva katlakivi kätte saamine tunduvalt lihtsam. Kollaste juuste vastu aita ainult rauaeraldi.
Numbreid enam ei mäleta kahjuks, kirja ei pannud. Katse sai tehtud mingi 7-8 aastat tagasi, pea ei ole prügikast. Kõlarimagnetiga pole midagi peale hakata, nagu eespool mainiti, tuleb magnet panna ümber veetoru. Neodüümi maksumusest pole mul õrna aimugi. Ma kasutasin mingeid suuri teadmata päritolu alalisvoolumootori magneteid. Ja ütlen siis veelkord - effekt oli olemas aga väike, sitast saia ei tee.v6sa kirjutas:Mitu ühikut alla saab ühe kõlarimagnetiga? Mingi kalli neodüümi ostmisel ju kaob point ära;)
Ei mõika.Kusjuures mõikab küll.