Diisel 2.5 ei lähe soojaks

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
Smithers
Mudder

Postitus Postitas Smithers »

+84 on bensiinimootorile sobiv temperatuur... Diisel tahab kohe päris kindlasti kangemat termostaati ( +92 on normaalne). Mul oli sama lugu terrano 2,7 diiselmootoriga. Esinduses käisin kaks korda termostaati vahetamas ja nad järjekindlalt panid mulle +84 se termostaadi. Temperatuur normi ei tõusnud. Panin siis prooviks 92-se ja kohe on kõik korras. :P
Jokker
Fitting 38"

Postitus Postitas Jokker »

No nii! Sai täna hommikul keedetud neid termostaate ja see vana (mis oli transiti ostes sees) avanes u. +80C juures (kiri peal +88C), teine mille Volta autost ostsin avanes +85C juures (ka poes öeldi et on +84C) seega viga ikka termostaadis.

Sorry! jr
Tõepoolest polnud esimeses postis kirjutatud, et uue ostsin ja peale panin. Ma nii mittmesse foorumisse seda teemat pannud, et lihtsalt ei mäletanud, millisesse ma selle lause lisasin.

Siit aga küsimus, kust ma saaksin osta uue normaalse termostaadi nt. +92C Volta autost ei jule enam osta. Äkki annaksite nõu :!:
Nissan Patrol Y60 2.8 TD 89a.
Nissan PICK-UP D22 YD25DDTI 03a.
534null8721
Kasutaja avatar
Maasturid
Legod Varuosadest
Kontakt:

Postitus Postitas Maasturid »

Jokker kirjutas:No nii! Sai täna hommikul keedetud neid termostaate ja see vana (mis oli transiti ostes sees) avanes u. +80C juures (kiri peal +88C), teine mille Volta autost ostsin avanes +85C juures (ka poes öeldi et on +84C) seega viga ikka termostaadis.
Siit aga küsimus, kust ma saaksin osta uue normaalse termostaadi nt. +92C Volta autost ei jule enam osta. Äkki annaksite nõu :!:
Sa vist ei suhelnud Pakiauto meestega,seega rääkisin just ise.
Nemad räägivad,et panevad Transitile Mitsubishi +88C termostaadi mis on ilma õhutus niplita ja nendega saab Transiti soojaks.
Helista 38 38 922 Andrus (52 40 380 numrilt saad ka laupäeval kätte)
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
Jokker
Fitting 38"

Postitus Postitas Jokker »

Tõepoolest ei ole nendega suhelnud. Suured tänud sulle tom76 selle eest. See mis peal oli alguses (+88C) see oligi ilma õhutuseta.
Täna aga ostsin Volta autost uue termostaadi, küsisin kohe et vaja +92C-st, alguses öeldi et ei ole sellist Transitile, et kõige kuumem on see +88 aga pikema otsimise järel tuli ka välja see kuumem, maksis 140 eeku ja oli õhutusnippliga. Tänase 0C juures läks küll isegi tühikäigul käies sinna NORM sektori algusesse ja sõiguga linnas sinna R tähe juurde. Praegu olen igatahes rahul, :D aga ei oska öelda mida ta teeb näiteks -20C-ga.
Seega teemat praegu lukku ei paneks, ootame külmemad ilmad ära ja siis lisaksin kommentaarid teema lõpetuseks.

Ma arvan, et see teema on kasulik nii mõnelegi.
Tänud kõigile senistele aitajatele :D
Nissan Patrol Y60 2.8 TD 89a.
Nissan PICK-UP D22 YD25DDTI 03a.
534null8721
Kasutaja avatar
Mägilane
Fitting 38"

Postitus Postitas Mägilane »

Puhas termostaadi pull,eestis92*vähemalt vaja!
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”