Diisel 2.5 ei lähe soojaks
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
+84 on bensiinimootorile sobiv temperatuur... Diisel tahab kohe päris kindlasti kangemat termostaati ( +92 on normaalne). Mul oli sama lugu terrano 2,7 diiselmootoriga. Esinduses käisin kaks korda termostaati vahetamas ja nad järjekindlalt panid mulle +84 se termostaadi. Temperatuur normi ei tõusnud. Panin siis prooviks 92-se ja kohe on kõik korras. 

-
- Fitting 38"
No nii! Sai täna hommikul keedetud neid termostaate ja see vana (mis oli transiti ostes sees) avanes u. +80C juures (kiri peal +88C), teine mille Volta autost ostsin avanes +85C juures (ka poes öeldi et on +84C) seega viga ikka termostaadis.
Sorry! jr
Tõepoolest polnud esimeses postis kirjutatud, et uue ostsin ja peale panin. Ma nii mittmesse foorumisse seda teemat pannud, et lihtsalt ei mäletanud, millisesse ma selle lause lisasin.
Siit aga küsimus, kust ma saaksin osta uue normaalse termostaadi nt. +92C Volta autost ei jule enam osta. Äkki annaksite nõu
Sorry! jr
Tõepoolest polnud esimeses postis kirjutatud, et uue ostsin ja peale panin. Ma nii mittmesse foorumisse seda teemat pannud, et lihtsalt ei mäletanud, millisesse ma selle lause lisasin.
Siit aga küsimus, kust ma saaksin osta uue normaalse termostaadi nt. +92C Volta autost ei jule enam osta. Äkki annaksite nõu

Nissan Patrol Y60 2.8 TD 89a.
Nissan PICK-UP D22 YD25DDTI 03a.
534null8721
534null8721
- Maasturid
- Legod Varuosadest
- Kontakt:
Sa vist ei suhelnud Pakiauto meestega,seega rääkisin just ise.Jokker kirjutas:No nii! Sai täna hommikul keedetud neid termostaate ja see vana (mis oli transiti ostes sees) avanes u. +80C juures (kiri peal +88C), teine mille Volta autost ostsin avanes +85C juures (ka poes öeldi et on +84C) seega viga ikka termostaadis.
Nemad räägivad,et panevad Transitile Mitsubishi +88C termostaadi mis on ilma õhutus niplita ja nendega saab Transiti soojaks.
Helista 38 38 922 Andrus (52 40 380 numrilt saad ka laupäeval kätte)
http://www.maasturid.ee
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
*Toomas Kärp = Maasturid = Radadel aastast 2004
* Wildtrak 2.0 Bi-turbo
* LC120
-
- Fitting 38"
Tõepoolest ei ole nendega suhelnud. Suured tänud sulle tom76 selle eest. See mis peal oli alguses (+88C) see oligi ilma õhutuseta.
Täna aga ostsin Volta autost uue termostaadi, küsisin kohe et vaja +92C-st, alguses öeldi et ei ole sellist Transitile, et kõige kuumem on see +88 aga pikema otsimise järel tuli ka välja see kuumem, maksis 140 eeku ja oli õhutusnippliga. Tänase 0C juures läks küll isegi tühikäigul käies sinna NORM sektori algusesse ja sõiguga linnas sinna R tähe juurde. Praegu olen igatahes rahul,
aga ei oska öelda mida ta teeb näiteks -20C-ga.
Seega teemat praegu lukku ei paneks, ootame külmemad ilmad ära ja siis lisaksin kommentaarid teema lõpetuseks.
Ma arvan, et see teema on kasulik nii mõnelegi.
Tänud kõigile senistele aitajatele
Täna aga ostsin Volta autost uue termostaadi, küsisin kohe et vaja +92C-st, alguses öeldi et ei ole sellist Transitile, et kõige kuumem on see +88 aga pikema otsimise järel tuli ka välja see kuumem, maksis 140 eeku ja oli õhutusnippliga. Tänase 0C juures läks küll isegi tühikäigul käies sinna NORM sektori algusesse ja sõiguga linnas sinna R tähe juurde. Praegu olen igatahes rahul,

Seega teemat praegu lukku ei paneks, ootame külmemad ilmad ära ja siis lisaksin kommentaarid teema lõpetuseks.
Ma arvan, et see teema on kasulik nii mõnelegi.
Tänud kõigile senistele aitajatele

Nissan Patrol Y60 2.8 TD 89a.
534null8721
534null8721