Väike väljasõit linnamaasturitele 24.02.2007 Jägala-Soodla
Moderaator: Moderators
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Unustage synoptikud. Laupäevaks on taas kõik üpris tavaline.nohik kirjutas:Kui saladus ei ole, siis palju veel autosid sel päeval tulemas on? Ma loodan, et sünoptikute kurjakuulutavad talveilmad kedagi ära hirmutanud ei ole.
madis
vt. ntx: http://www.wunderground.com/cgi-bin/fin ... 2C+estonia
või minupoolest kasvõi: http://www.ilm.ee/

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kes siis sileda ja ilusa tee peal ikka pilti teeb.mrtn kirjutas:ma vaatasin, et teie eelmine linnakate väljasõit kujunes vööni vees vintsimiseks ja hi-liftimiseks. nadi oleks nagu starti tagasi tagurdama hakata...

Siit reegel, et 90%. trassist on niisma kulgemineja ümbruse nautlemine.
Pealegi vees sulistamine oli RANGELT vabatahtlik ja osad kodanikud kasutasid võimalust liikuda sealt mööda, kasutades "suurt teed".
Viimati muutis Landy, K Veebr 21, 2007 12:49 am, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
veel pool ja pole peret kes tahaks istuda.urmas kirjutas:ja aasta pärast on pooltel talasildade ja MT rehvidega "peremaasturid" ja veel poole pärast ei taha pere nendesse istudamrtn kirjutas:ma vaatasin, et teie eelmine linnakate väljasõit kujunes vööni vees vintsimiseks ja hi-liftimiseks. nadi oleks nagu starti tagasi tagurdama hakata...
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
landy sa ei pea apsalootselt oma valitud rada vabandamaLandy kirjutas:Kes siis sileda ja ilusa tee peal ikka pilti teeb.mrtn kirjutas:ma vaatasin, et teie eelmine linnakate väljasõit kujunes vööni vees vintsimiseks ja hi-liftimiseks. nadi oleks nagu starti tagasi tagurdama hakata...Vana reegle on see, et 90 % piltidest tehakse 10% peal trassist.
Pealegi vees sulistamine oli RANGELT vabatahtlik ja osad kodanikud kasutasid võimalust liikuda sealt mööda, kasutades "suurt teed".

- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Landy juttu saab ka nii lugeda: 90% ajast sipleb 10% seltskonda mudas ja 90% "nautlevad ümbrust" ning teevad aega parajaks ja ajavad "meeste" jutte, kuniks jälle liikuma saab. Soojad, väga soojad riided kaasa!Landy kirjutas:Kes siis sileda ja ilusa tee peal ikka pilti teeb.mrtn kirjutas:ma vaatasin, et teie eelmine linnakate väljasõit kujunes vööni vees vintsimiseks ja hi-liftimiseks. nadi oleks nagu starti tagasi tagurdama hakata...Vana reegle on see, et 90 % piltidest tehakse 10% peal trassist.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Tsiteeriks siinkohal lause tango klassikast:trc kirjutas:veel pool ja pole peret kes tahaks istuda.urmas kirjutas:ja aasta pärast on pooltel talasildade ja MT rehvidega "peremaasturid" ja veel poole pärast ei taha pere nendesse istudamrtn kirjutas:ma vaatasin, et teie eelmine linnakate väljasõit kujunes vööni vees vintsimiseks ja hi-liftimiseks. nadi oleks nagu starti tagasi tagurdama hakata...
Reede hommikul ütled kodus "head aega" ja esmaspäeval "tere õhtust!"
- trc
- Truth, only truth
- Kontakt:
Kõlab nagu "kui on kindel et võidan loteriiga, siis ostan pileti"raimo kirjutas:Kui vastab tõele, et kogu rada on linnamaasturiga läbitav siis tulen kah metsa nautima. See mul esimene kord seltskonnaga väljasõidule minek, ootan huviga.
Raimo.

Aga rajaleidja minuteada on linnamaasturiga ja ma loodan siiralt et ta rada maha märkides ei mõelnud, et tal uut masinat vaja kindlustuselt saada

Ega ma päris nii ei mõelnudkitrc kirjutas:Kõlab nagu "kui on kindel et võidan loteriiga, siis ostan pileti"![]()
Aga rajaleidja minuteada on linnamaasturiga ja ma loodan siiralt et ta rada maha märkides ei mõelnud, et tal uut masinat vaja kindlustuselt saada

Raimo.
- Valge Hiir
- MudDrag MaaleTooja
- Kontakt:
Ei ole kunagiraimo kirjutas:Ega ma päris nii ei mõelnudkitrc kirjutas:Kõlab nagu "kui on kindel et võidan loteriiga, siis ostan pileti"![]()
Aga rajaleidja minuteada on linnamaasturiga ja ma loodan siiralt et ta rada maha märkides ei mõelnud, et tal uut masinat vaja kindlustuselt saadaMa lihtsalt esimest korda metsa minemas ja ei tahaks kohe ära uppuda. Õpiks kõigepealt masinat veidi tugevamal pinnasel tunnetama ja siis juba tulevikus prooviks ehk midagi ekstreemsemat
![]()
Raimo.

Mud Yourself!
In mud since 1999.
In mud since 1999.