Moderaatorid: toilu, MahviaDeTyrk, Moderators
Juhendis on kirjas, et rehvi läbimõõt peab olema minimaalselt 760mm, seega vähemalt 30" rehv. Enamusele linnamaasturitele nii suur rehv alla ei mahu. Isegi nt Hiluxi originaal rehviga ma starti ei saaks, kuna tehasest tuleb auto välja 235/70/16 rehviga, mis on ca 735mm vms.syrts83 kirjutas:"Jäälahing" on mõeldud kõikkidele maasturitele ,ka linnakatele. , Kes vähegi tahab oma masinat ja oskusi proovile panna, siis palun -siin on võimalusja muidugi annab igasugune jää peal sõit kogemusi juurde ka tee peal sõiduks
![]()
Kui rehvil on lamellid, siis on lamellrehv - nii lihtne ongiLauriJ kirjutas:Mul on selline küsimus, et kui mul on MT rehv, millele on lamellid sisse lõigatud, kas siis korrutatakse koefitsent 1,5ga? Juhendis on kirjas, et mustrit võib lõigata. MT rehv pole ju lamellrehv.
Aga teeme siis korraliku afterparty khMahviaDeTyrk kirjutas:Kas selliseid kah oleks, kes oleks huvilised, et peale võistlust põrutaks koos kusagile metsa ja sauna ja lauda ja magama ja pühapä ehk kah metsa jne ?
Loomulikult - talvine võistlus juasko4x4 kirjutas:Kui ilm vähegi lubab, siis tuleb ka Saarekolli jaoks jäärada. Ammu planeeritud asi.
Kohale minna võib ju ikka, saad karakatte uudistada ja uhaad maitsta. Laat ju samuti endiselt jõus. Seal kul suht palju hilpude müüjaid, aga alati on olnud keegi ka kaladega.westor kirjutas:See nüüd küll paha.Oli endalgi plaanis kohale ilmuda(mitte võistlema):(
Just . Kui maasturite tsirkus jääpeal ära jääb ei tähenda veel ,et laadamelu ja karakatte ei peaks vaatama minemaMaaks kirjutas:Kohale minna võib ju ikka, saad karakatte uudistada ja uhaad maitsta. Laat ju samuti endiselt jõus. Seal kul suht palju hilpude müüjaid, aga alati on olnud keegi ka kaladega.westor kirjutas:See nüüd küll paha.Oli endalgi plaanis kohale ilmuda(mitte võistlema):(
Mul oli samuti plaan minna karakatte vaatama, kuigi väike kahtlus on, et arvestads viimaseid sooje talevi ei ole nende arvukus suurenenud - ehk siis ilmselt needsamad autod mis olid mullu.