Õlinäidu anomaalia

Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.

Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators

Kasutaja avatar
Roostekoll
Fitting 38"

Re: Õlinäidu anomaalia

Postitus Postitas Roostekoll »

Ega veider on asi küll. Muidu poleks teemat tekitanudki.
Samas kui mootor kohvi, siis see õlinäit on mul teisejärguline probleem juba :mrgreen:
Kallan peale ja vaatan, palju tuhandele kulub.
Õlinäidu tuld ei hakka usaldama, see läheb põlema sellel hetkel kui kepsud on sinised. Antud mootor hakkab kärisema kui õlitase madal.

Ma arvan, et see varda-anomaalia ongi mõeldud tehase poolt psühholoogilise nõksuna lollile autokasutajale. Varras kuiv = pane õli juurde. Ja ei peaks pead vaevama sellega, et kui varras on kuiv ja pool mootorit on õli täis. Kipun ise asju keerulisemaks mõtlema kui asi tegelt väärt on.

+ viimase liitri sissekallamisega tõusis õlinäit L pealt üle H. Seega võib teha sellise järelduse küll. Varras hakkas näitama õlitäppi siis alles kui ca 1l oli juba sisse valatud lisaks sellele, mis enne sees oli. +2L peal oli kusagil okeis olekus ja 2,5 olen kokku juurde kallanud.
Trolle pole olemas
Kasutaja avatar
ahto42
Rock Crawler

Re: Õlinäidu anomaalia

Postitus Postitas ahto42 »

Diislil läheb pea 5L.
Praegu kuumad ilmad kah ja (põllu)tehnika paljudel laguneb kuna õlid/määärded lähevad liiga vedelaks.
Mul naisel honda accord 99a 1.8 sööb ka õli, kuna tüüpviga õlirõngad kinni. Praegu veel viitsin peale valada, kuna pm pere teine auto.
X-trail.
Servemet OÜ
Sepa 21 Tartu
Puurid, keermepuurid/-lõikurid, freesid, laagrid, treiterad, trei/freespingi tarvikud jne.
http://www.serve.ee
Vasta

Mine “Hooldus ja Remont”