Arutelu müügifoorumis pildi olemasolu vajalikkuse üle

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

nasa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas nasa »

Saage aru, see ongi uus müügitrend. Hästi popid ju sellised kuulutused.

Näidis:
Minge kõik p.... Tõin just Leedust omale uue auto. Ega ma müüa ei tahagi, aga kui keegi kõvasti pappi köhib, võin ka ära anda. Pilte ei tule ja näha ei saa. Kui kuu aega ette teatate, siis ehk viitsin.

Mõned mehed ei jaga ikka seda välja, et need pildi vaatajad teilt enamus autosid ostavadki. Ja just emotsioonide ajel. Aga kui roostest laiali kukkuvast autost pildid panna, siis ju keegi ei tule vaatamagi.
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Postitus Postitas paevaline »

nasa kirjutas:Saage aru, see ongi uus müügitrend. Hästi popid ju sellised kuulutused.

Näidis:
Minge kõik p.... Tõin just Leedust omale uue auto. Ega ma müüa ei tahagi, aga kui keegi kõvasti pappi köhib, võin ka ära anda. Pilte ei tule ja näha ei saa. Kui kuu aega ette teatate, siis ehk viitsin.

Mõned mehed ei jaga ikka seda välja, et need pildi vaatajad teilt enamus autosid ostavadki. Ja just emotsioonide ajel. Aga kui roostest laiali kukkuvast autost pildid panna, siis ju keegi ei tule vaatamagi.
Aamen :cheers ... täitsa nõus.
kkerem
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas kkerem »

Ma mitte ei väida, et pildid oleks mõttetud... Aga enamik neist piltidest on auto eest, tagant, küljelt, kapotialt ja seest... Ok, saab aimu, mis värvi on, mis sisu on ja mõnel paremal pildil aimab ka varustuse ära.

Aga kui ma nüüd vaatan neid autode pilte, siis mind huvitavat informatsioni seal tihti ei ole. Mind näiteks huvitaks, milline on põhja karpide seisukord, milline on vahekast, millised on sillad. Mitte see, kas punane või sinine... Mootor on ka pildil alati heas korras, ei tossa ja on puhas jne... Ma juba enne ütlesin, et pildid on toredad ja teevad müügi atraktiivsemaks, kuid ei ole primaarsed.

Mina pigem eelistaksin müügikuulutuse juures vh korras asemel lugeda, mis on viga ja milline on seisukord. Pole olemas 40 000.- 1990 aasta korras autot, pigem on need paremas või halvemas seisus oma kiiksudega. Ja sellest tahaks lugeda. Ja seda infot pildilt ei saa...

Müümisega muidugi on nii, et müüja asi on autot müüa, mitte, et ostja peab vigaseks võimlema, sellist asja ma ei seedi ja ka kunagi nii autot ei osta.
subaru http://www.auto24.ee/used/698889
gone: Jeep XJ Pioneer '89, Jeep XJ Limited '91, Jeep GC '03
al
True Off Roader!

Postitus Postitas al »

Ise olen viimase viie aasta jooksul 4 autot ostnud. Alles see teema viis mind mõttele, et kõik need ostud on tehtud vaid telefonikõne/e-maili kaudu infot küsides ja ise kohapeal käega katsudes, ehk nagu öeldud, kel huvi see liigutab.
Olen müünud ka paar autot, maksnud portaalidele kuulutuse hoidmise eest, aga ostja on ikkagi KB pildita kuulutuse peale tulnud.
pigem loen potentsiaalsele ostjale suuremad "kiiksud" telefoni, mõni on kohe kadunud, teine samas lendas otsekohese jutu peale 200km kauguselt kohale rahapakk näpus ja ei ole ei piltide ega proovisõidu tarvidust.

Hetkel on mitu jooksu tavalisi plekkvelgi üle, normaalses korras. On ikka päris huvitav, kui "ostja" saadab meili ja nõuab pilte, samas huvi tundmata auguvalemi ja muude mõõtude vastu, või lugeda müügifoorumi teemaarendust, kus juppide kuulutuses suurelt telefoninumber kirjas, aga järgnevad 10 postitust vaid küsimised ja piltide nõudmised.
Võib olla ma olen liig konservatiivne ja usaldan liiast vana head telefoni.

edit:
aga tegelikult on autokuulutuse juures paar pilti asja ette...
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Ja mis Sul selle kuulutuse juures segaseks jääb???
Soovid imetleda uhiuue Disco pilti? Kui ma oleks potensiaalne ostja siis huvitaks mind pigem küsitav hind :lol:
Patermaa
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patermaa »

Hind ju kirjas seal lisavarustusena.
Kasutaja avatar
Stupiduser
Vintsmännide AÜ

Postitus Postitas Stupiduser »

Kirjas on salongi letihind (või vähemalt nii saan kuulutusest mina aru).
Kasutaja avatar
paevaline
Fitting 38"

Stupiduser kirjutas:Ja mis Sul selle kuulutuse juures segaseks jääb???
Soovid imetleda uhiuue Disco pilti? Kui ma oleks potensiaalne ostja siis huvitaks mind pigem küsitav hind :lol:
just hind ... on jah mingi number seal lisavarustuse kastis. Samahästi võiks ju hinna kodeerida telefoninumbri formaati.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”