Vihmaga klaasid udused Grand Cherokee 96

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

kodanik
Rookie

Postitus Postitas kodanik »

Miks te mind siis ei usu?
Ma ju ütlesin :)
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

Postitus Postitas Terribleone »

Grandil on küll minu arust salongifilter :? kunde pool plastiku all, seal kus kojamehed on ? isegi 2 filtrit on seal minu autol vähemalt.
Jõud taha - ütles karu ja lõi t*ra läbi toore kase!
Kasutaja avatar
grand-cherokee
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas grand-cherokee »

ZJ kerega grandil filtrit pole, WJ kerega isendil peaks juba olemas olema. Siis ka kisub kohe ilma muutusega klaasid uduseks kui sul autos põhjamatt märg. Ise kasutan alati sellist võimalust tuulel puhuda põrandale, sest siis on alusmatt ilusti kuiv ka talvel.
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

grand-cherokee kirjutas:ZJ kerega grandil filtrit pole, WJ kerega isendil peaks juba olemas olema. Siis ka kisub kohe ilma muutusega klaasid uduseks kui sul autos põhjamatt märg. Ise kasutan alati sellist võimalust tuulel puhuda põrandale, sest siis on alusmatt ilusti kuiv ka talvel.
Endal on WJ ja on 2 filtrit. Üks suurem ja teine väiksem. Küsisin silber autost neid filtreid kuna endal need suht peetis ja vanad. Sealt väideti et on ainult 1 suur filter ja selle hind 839.- Et khmm...mis toimub. Tavaline papist filter ja 800 :?
Kasutaja avatar
Katus
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Katus »

Ladu24 müüb aktiivsöe filtrit WJ le ~500.- eekuga ja tavalist 260.- eekuga, linnapealt peaks saama ka vähemalt sama hinnaga neid.
GC V8
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Terribleone kirjutas:
grand-cherokee kirjutas:ZJ kerega grandil filtrit pole, WJ kerega isendil peaks juba olemas olema. Siis ka kisub kohe ilma muutusega klaasid uduseks kui sul autos põhjamatt märg. Ise kasutan alati sellist võimalust tuulel puhuda põrandale, sest siis on alusmatt ilusti kuiv ka talvel.
Endal on WJ ja on 2 filtrit. Üks suurem ja teine väiksem. Küsisin silber autost neid filtreid kuna endal need suht peetis ja vanad. Sealt väideti et on ainult 1 suur filter ja selle hind 839.- Et khmm...mis toimub. Tavaline papist filter ja 800 :?
Sa ei pea Silberit nuumama.Osta poest vatiini ja sa saad sinna filtri aretada. Vatiini võid ka tihedamini vahetada.Väga hästi toimib.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

ibra kirjutas:
Terribleone kirjutas:
Sa ei pea Silberit nuumama.Osta poest vatiini ja sa saad sinna filtri aretada. Vatiini võid ka tihedamini vahetada.Väga hästi toimib.
Õnneks pole veel nuumanudki :) kõik mujalt odavamalt saanud
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

aga huvitav on see et nad ei paku selliseid filtreid nagu mul on. 2tk..üks pisem teine veidi suurem. Ja sellise naljaka kujuga, ühest otsast peenem ja teised laiem.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Terribleone kirjutas:aga huvitav on see et nad ei paku selliseid filtreid nagu mul on. 2tk..üks pisem teine veidi suurem. Ja sellise naljaka kujuga, ühest otsast peenem ja teised laiem.
Selline ei ole või?http://www.wjjeeps.com/cabinair3.jpg
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Terribleone
Mudder

ei, mul 2 tk ja väiksemad
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”