O:ComeUp vintsile kaugjuhtimis puldi.

Vajad mingit varuosa või varustust maastikuautole, pole probleemi, pane kuulutus ja jää ootele

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Re: O:ComeUp vintsile kaugjuhtimis puldi.

Postitus Postitas RAMBO »

Kui te neid pulte prügikasti loopima juba hakkate,siis visake siiapoole ka üks pult. Mul hädasti vaja aga 60.-eurot puldi ja vastuvõtja eest on ikka liiga palju välja käia. Seda enam ,et need kipuvad veel mingeid trikke kah tegema. Mis on minu jaoks ka üllatuseks :shock:

Terv.
RAMBO
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Postitus Postitas raulex »

Üksinda vintsides on raadiopult ikka abiks küll.Mina pole puldi töös häireid täheldanud.
Puldi olen muidugi alati pärast kasutamist välja lülitanud.Igaks juhuks panen tulevikus siiski juhtplokile katkestuslüliti vahele.
margus11
Rock Crawler

Postitus Postitas margus11 »

raulex kirjutas:Üksinda vintsides on raadiopult ikka abiks küll.Mina pole puldi töös häireid täheldanud.
Puldi olen muidugi alati pärast kasutamist välja lülitanud.Igaks juhuks panen tulevikus siiski juhtplokile katkestuslüliti vahele.
Tuleb sama teed minna ja ka lüliti vahele aretada!
LC105, LC61
Kasutaja avatar
Jopinto
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Jopinto »

Kasutan samasugust noname pulti, töötab tõesti hästi ja viivitust praktiliselt ei olegi. Mingi lüliti peaks tõesti kuskil vahel olema, sest need raadiosagedusel toimivad asjad on vahel kurjast. Oluliselt odavam on karta, kui kahetseda ja seda kahetsust on paljudel ette tulnud :(
Uued rehvid ja veljed Rehviparadiis.eu ;)
Vasta

Mine “Ost”