Suurim rehvimõõt offroadiks e. velg jääb suureks

Kui sa siia sattuda tahad siis mõtle midagi uut välja.
Need küsimused ei eruta enam.

Küsimustele vastab Armeenia Raadio

Moderaator: Moderators

Suletud
Humma2
Off Roader Wannabe

Re: Suurim rehvimõõt offroadiks.

Postitus Postitas Humma2 »

srock kirjutas:Heheheeee, aprilli kordus saade. See junn kaalub rohkem kui tonn :D
No tühjalt on ta kindlasti juba 2,5 tonni lähedal. Samas selle eest on tal nahksisu, kliima ja sõidab ise kohale mitte ei lesi treileril. Mugavalt läbi sopa nagu öeldakse :)
Apelsin
Fitting 38"

Postitus Postitas Apelsin »

Humma2 kirjutas:
Apelsin kirjutas: Õige.Toome uut verd sisse.Nagu heints pakkus siis saab ta sulle pakkuda rehvid mõõdus 21,3x24.
Ja selle 1500 sisse jääb ka korralik koobaste lõikumine.Teise 1500 eest võid vintsi juba muretseda.
Aga näita rohkem pilte masinast:D
Praegu saab veel cardomainist näha pilte, eelmine omanik lubas mingi hetk maha võtta, samas eks ma teen väikse pildiseeria ise ka kui masin juba maarjamaal.

Mis puudutab aga rehvi, siis leidsin sellise firma nagu Nitto ja rehviks ise mud grapplers mis on veljemõõduga 22 ja rehvisuurus 37. Siis peab tõesti vast koopad ära lõikuma, et keerata saaks.

Velje poolest plaanis mustad kmc-d 22 tolli

Pilt

umbes nagu tollel

Pilt
Kuna tollel lehel(cardomain) on hummereid H2 versioone 713 lehekülge,ehk siis annad täpsemad viited.Link vm.
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Pagan, see on küll väärt ost ja 37 rehviga saad TR2 sõitma ja kindlasti võitma ;)
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Apelsin
Fitting 38"

e.p. kirjutas:Pagan, see on küll väärt ost ja 37 rehviga saad TR2 sõitma ja kindlasti võitma ;)
TR2?
Nali vä?
Mina vaatan et mees peab TR3 ronima,sest tal ju 6.0 V8 ja plaanib jõulisemate klassis koha kinni panna.TR3 on ju jõulisemate klass?Ratta muidugi valime parema:)
Humma2
Off Roader Wannabe

e.p. kirjutas:Pagan, see on küll väärt ost ja 37 rehviga saad TR2 sõitma ja kindlasti võitma ;)
No eks sarkasm ole tingitud sellest, et vaevalt Eestis üldse kunagi mõni Hummer männiku karjäärist kaugemale on jõudnud. Samas ma tõsiselt usun, et korraliku rehviga võib sellest päris lõbusa sõidupuu saada, sest tagumine difrilukk tal olemas ja paks V8 vahel. Mõistagi oleks võinud säästupoliitika raames mingit oma aja ära elanud defenderit või länkarit hakata tegema, aga see pole eriti motiveeriv lahendus mu jaoks. :D
e.p.
Suhtuge Austusega - Vana Kala
Kontakt:

Postitus Postitas e.p. »

Ladogal startis hummer esimesele katsele ja sealt toodi sõjaväe kopteriga välja soost :)
Piterist stardini sõitis jube ägedalt :)
Peeter Eltmaa
viimsi@carstop.ee
5021400
Kasutaja avatar
heints
True Off Roader!

Postitus Postitas heints »

On ikka eestis hummer männikult kaugemale jõudnud.Suur ja kuri h1 sõitis minu moogi jäljes esimese mudauguni kuhu ta ka ära uppus. Sai teda siis miski 6 tundi vintsitud kuni vintsid ära lõppesid.Seejärel ronis hummeris olnud seltskond 63 aasta 2,2l mootoriga unimogi kasti,siis tegime moogiga paar tiiru ümber hummeri ja läksime koju õlut jooma.Hummer jäi aga metsa kuivemat aega ootama.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Kasutaja avatar
srock
True Off Roader!

Postitus Postitas srock »

e.p. kirjutas:Ladogal startis hummer esimesele katsele ja sealt toodi sõjaväe kopteriga välja soost :)
Piterist stardini sõitis jube ägedalt :)
:)) Millisel kohalikul võistlusel seda luxraketti näha saab?
Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Apelsin
Fitting 38"

heints kirjutas:On ikka eestis hummer männikult kaugemale jõudnud.Suur ja kuri h1 sõitis minu moogi jäljes esimese mudauguni kuhu ta ka ära uppus. Sai teda siis miski 6 tundi vintsitud kuni vintsid ära lõppesid.Seejärel ronis hummeris olnud seltskond 63 aasta 2,2l mootoriga unimogi kasti,siis tegime moogiga paar tiiru ümber hummeri ja läksime koju õlut jooma.Hummer jäi aga metsa kuivemat aega ootama.
TR3mes ju laius on piiramata.Seega meetri laiuse boggeriga ei tohiks problem olla.Auto kaalult ju 2900 kg mis ei tohiks ületamatu olla.
Selle kompenseerib ka 325 hp tootev mootor,rääkimata sõidumugavusest.
Humma2
Off Roader Wannabe

heints kirjutas:On ikka eestis hummer männikult kaugemale jõudnud.Suur ja kuri h1 sõitis minu moogi jäljes esimese mudauguni kuhu ta ka ära uppus. Sai teda siis miski 6 tundi vintsitud kuni vintsid ära lõppesid.Seejärel ronis hummeris olnud seltskond 63 aasta 2,2l mootoriga unimogi kasti,siis tegime moogiga paar tiiru ümber hummeri ja läksime koju õlut jooma.Hummer jäi aga metsa kuivemat aega ootama.
Tean, Unimogid on lõbusad asjad. Aastaid tagasi sõitsin mina sellega ajateenistuses, mudeliks oli u1300 ja sellel oli 6 liitrine diisel. Selle koha peal kus GD-d istusid põhja peal sai veel rahulikult 4 käiguga Unimogis suitsu teha. Ei oska öelda miks inimesed G mersut nii pimesi kõvatavad. Ilmselt Top Geari palju vaadatud. Tollel Unimogil oli aga see häda, et esisillal pidurite juures kippus üks voolik väga kergesti katki minema, nii et rõhud jooksid maha neliveoga.
Humma2
Off Roader Wannabe

Apelsin kirjutas: Selle kompenseerib ka 325 hp tootev mootor,rääkimata sõidumugavusest.
Just ning mul on aeg ajalt vaja Bobcati ka vedada treileril. Miski 2 liitrise kopsikuga seda teha on küllaltki tobe.
Apelsin
Fitting 38"

Humma2 kirjutas:
Apelsin kirjutas: Selle kompenseerib ka 325 hp tootev mootor,rääkimata sõidumugavusest.
Just ning mul on aeg ajalt vaja Bobcati ka vedada treileril. Miski 2 liitrise kopsikuga seda teha on küllaltki tobe.
Just.Bobi võtad klapperile kaasa,kui juba lootsetu olukord siis kaevab välja.
Humma2
Off Roader Wannabe

Apelsin kirjutas: Just.Bobi võtad klapperile kaasa,kui juba lootsetu olukord siis kaevab välja.
See istub ise päris tihti kinni :lol:
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Apelsin kirjutas:
Humma2 kirjutas:
Just.Bobi võtad klapperile kaasa,kui juba lootsetu olukord siis kaevab välja.
Eks ta kulub mujalgi ära, kuigi mingist sooroomikuga ekskavaatorist oleks rohkem abi. Tegelikult kurb teema, niipaljukest siis teataksegi meie offroadist.
PS: kas eksin, kui pakun, et H2 ei oma mingit seost sõjaväega ega H1 ga, peale sarnase kuju ja nime? Aga julge pealehakkamine on pool võitu. Absoluutselt igast asjast on võimalik võiduauto teha, lihtsalt mõnega on tööd vähem.
Tehtud, mõeldud.
Apelsin
Fitting 38"

Just ning mul on aeg ajalt vaja Bobcati ka vedada treileril. Miski 2 liitrise kopsikuga seda teha on küllaltki tobe.[/quote]
Just.Bobi võtad klapperile kaasa,kui juba lootsetu olukord siis kaevab välja.[/quote]
Eks ta kulub mujalgi ära, kuigi mingist sooroomikuga ekskavaatorist oleks rohkem abi. Tegelikult kurb teema, niipaljukest siis teataksegi meie offroadist.
PS: kas eksin, kui pakun, et H2 ei oma mingit seost sõjaväega ega H1 ga, peale sarnase kuju ja nime? Aga julge pealehakkamine on pool võitu. Absoluutselt igast asjast on võimalik võiduauto teha, lihtsalt mõnega on tööd vähem.[/quote]

http://answers.yahoo.com/question/index ... 533AArLVRS Seal juttu h3mest ka.

Ehk h1 ei oma tõesti seost sõjaväega.Sõjarditele on tehtud Humvee
Suletud

Mine “Idiot corner”