OT: Vanasti kõneldi, et tunne oma kodumaad, nüüd on siis passlik loosung et "Tunne oma masinat!" Ja millised kulutused... et nupp õigesse asendisse sättida... /OTtyybel kirjutas:...Teine asi on ikka täiesti arusaamatu...et kõrvalistuja uksenupp oli "lock" asendis. Peale selle teise asendisse panekut lõppesid kõik vaiksed vininad...
Cherokee elektriga abi vaja
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- kalleo
- Rock Crawler
Re: Cherokee elektriga abi vaja
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Re: Cherokee elektriga abi vaja
Teema pealkiri haakub väga hästi minu Chero probleemiga, seega ei hakka uut tegema.
Mure siis selline, et ühel hetkel kadusid paljud el. vidinad. Kell, salongi valgus, el. istmete reguleerimine, signaal võibolla veel midagi, aga hetkel ei meenu. Samas on vool olemas raadiol, temp. näidikul, el akendel. Kaitsmed kõik üle vaadatud nii salongis, kui ka kapoti all, kõik ok, aga voolu ei ole. Ei oska kuskilt otsast seda viga otsida, kui keegi teab mis võiks viga olla, olen tänulik.
Mure siis selline, et ühel hetkel kadusid paljud el. vidinad. Kell, salongi valgus, el. istmete reguleerimine, signaal võibolla veel midagi, aga hetkel ei meenu. Samas on vool olemas raadiol, temp. näidikul, el akendel. Kaitsmed kõik üle vaadatud nii salongis, kui ka kapoti all, kõik ok, aga voolu ei ole. Ei oska kuskilt otsast seda viga otsida, kui keegi teab mis võiks viga olla, olen tänulik.
Joel 5116353
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro
Audi A4 quattro, Audi A6 quattro