Jeep Grand Cherokee 3.1 ei joua kohapealt kiirendada
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- helar
- I live off from the mud
ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga? see selleks.
autod erinevad, ja olen üsna kindel ,et levinumate diagnostikaseadmega usaka õhukulu kogust ei näe.
õhukulust: kas mootorile üleüldse on antud võimalus õhku tarbida ? selle pisiasja peaks veel selgeks tegema.
kindla jah`i korral oleks siiski mõistlik auto diasse tagasi viia ,ning lasta poistel rahulikult nokitseda ja viga otsida.
autod erinevad, ja olen üsna kindel ,et levinumate diagnostikaseadmega usaka õhukulu kogust ei näe.
õhukulust: kas mootorile üleüldse on antud võimalus õhku tarbida ? selle pisiasja peaks veel selgeks tegema.
kindla jah`i korral oleks siiski mõistlik auto diasse tagasi viia ,ning lasta poistel rahulikult nokitseda ja viga otsida.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kas sa mötled õhu tarbimise all õhu filtrid? Siis see uus. Või on seal midagi veel ?helar kirjutas:ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga? see selleks.
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
Jep,oho kirjutas: Kas diagnostikale vöis kuidagi möjuda et ööseks vötsin akku klemmi maha?Ja hommikul läksin Diase. Seda unustasin mainida Dias!
Enne diagnostikasse minekut ei ole kunagi soovitatav aju nullimist teha. Siis kaovad kõik uued ja vanad mälus olevad vead ära ning diangostika ongi enmasti mõtetu - va muidugi juhul, kui viga on konkreetne ja uuesti check engine põlema paneb.
Kas sa oled kütusesüsteemi kontrollinud - kütusefiltrid ei ole umbes?
Eelmise aasta lõpus, kui buss meil solkkütust (tõenäoliselt Laeva Alexela) sai ei läinud ka mootor korralikult pöördesse, ei tahtnud madalatel pööretel töötada ning suri suvalistel ajamomentidel välja ning võttis lõpuks kütuse etteande pumba kaasa, enne kui korda sai auto.
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
jep, neid kutsutakse millegipärast ka silmakirurgideks, aga ära küsi miks.helar kirjutas:ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga?
Selline natukene vastuoluline koht kus käija.
Nendega on üldiselt 2 võimalust: kas avastavad kohe esimese 5 minutiga, mis viga autol ja saad asja korda.
Kui selle ajaga korda ei saa - siis tulevad ropud arved ja diagnoistikad ning ajakulu ning lõpuks enamasti tulemust ei ole ja pead otsima kellegi teise, kes vea üles otsida viitsib ning auto korda teeb. Lisaks pead taluma veel nende ülbitsemisi.
Olen mõnel korral kuulnud varianti nr 1 aga minuga isiklik kogemus on üldiselt (loe:ainult) olnud 2 variant
Natuke teemast kõrvale. Neid Dia mehi kutsuti jah kirurgideks,sest üks neist oli kirurg. See on vana kümne aasta tagune lugu ja Kersna tegi neist veel loo Pealtnägijas. Siin üks Õhtulehe artikkel sellest. http://www.ohtuleht.ee/113040
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kui vigu 0,siis su mootoril pole viga midagi.Kuna käigukast on ka välja vahetatud,siis pole ka seal viga. Kas kohapeal jookseb ikka täiega pöördesse ja kas väga tahma välja ei aja? Kontrolli veel oma gaasipedaali värki,kas ikka liigub lõpuni.oho kirjutas:Proovisin enda obd skannerit täna siis uuesti ja sama asi ,vigu näitab 0. Minu möistus on selle auto puhul täjega otsa saanud! muud elementaarsed asjad ,köik läbi vaadatud.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- laqkaraza
- Fitting 38"
- Kontakt:
Loll küsimus - kas etteandepmp mitte paagis ei ole või on paagis oleval pumba mõni teine nimetus?ibra kirjutas:Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Pakub teema huvi, kuna ise sõidan olude sunnil samasugusega ringi.
Minu teada 3.1 jeepil pole baakis mingit pumpalaqkaraza kirjutas:Loll küsimus - kas etteandepmp mitte paagis ei ole või on paagis oleval pumba mõni teine nimetus?ibra kirjutas:Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Pakub teema huvi, kuna ise sõidan olude sunnil samasugusega ringi.