Jeep Grand Cherokee 3.1 ei joua kohapealt kiirendada

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

oho
Rookie

Postitus Postitas oho »

Proovisin enda obd skannerit täna siis uuesti ja sama asi ,vigu näitab 0. Minu möistus on selle auto puhul täjega otsa saanud! muud elementaarsed asjad ,köik läbi vaadatud.
Kasutaja avatar
helar
I live off from the mud

Postitus Postitas helar »

ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga? see selleks.
autod erinevad, ja olen üsna kindel ,et levinumate diagnostikaseadmega usaka õhukulu kogust ei näe.
õhukulust: kas mootorile üleüldse on antud võimalus õhku tarbida ? selle pisiasja peaks veel selgeks tegema.
kindla jah`i korral oleks siiski mõistlik auto diasse tagasi viia ,ning lasta poistel rahulikult nokitseda ja viga otsida.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
oho
Rookie

Postitus Postitas oho »

helar kirjutas:ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga? see selleks.
autod erinevad, ja olen üsna kindel ,et levinumate diagnostikaseadmega usaka õhukulu kogust ei näe.
õhukulust: kas mootorile üleüldse on antud võimalus õhku tarbida ? selle pisiasja peaks veel selgeks tegema.
kindla jah`i korral oleks siiski mõistlik auto diasse tagasi viia ,ning lasta poistel rahulikult nokitseda ja viga otsida.
Kas sa mötled õhu tarbimise all õhu filtrid? Siis see uus. Või on seal midagi veel ?
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas laqkaraza »

oho kirjutas: Kas diagnostikale vöis kuidagi möjuda et ööseks vötsin akku klemmi maha?Ja hommikul läksin Diase. Seda unustasin mainida Dias!
Jep,

Enne diagnostikasse minekut ei ole kunagi soovitatav aju nullimist teha. Siis kaovad kõik uued ja vanad mälus olevad vead ära ning diangostika ongi enmasti mõtetu - va muidugi juhul, kui viga on konkreetne ja uuesti check engine põlema paneb.

Kas sa oled kütusesüsteemi kontrollinud - kütusefiltrid ei ole umbes?

Eelmise aasta lõpus, kui buss meil solkkütust (tõenäoliselt Laeva Alexela) sai ei läinud ka mootor korralikult pöördesse, ei tahtnud madalatel pööretel töötada ning suri suvalistel ajamomentidel välja ning võttis lõpuks kütuse etteande pumba kaasa, enne kui korda sai auto.
Pilt
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

helar kirjutas:ma küll ei tea misasi see DIA on. eeldan ,et ettevõte Tartus mis tegeleb autodiagnostikaga?
jep, neid kutsutakse millegipärast ka silmakirurgideks, aga ära küsi miks.

Selline natukene vastuoluline koht kus käija.

Nendega on üldiselt 2 võimalust: kas avastavad kohe esimese 5 minutiga, mis viga autol ja saad asja korda.
Kui selle ajaga korda ei saa - siis tulevad ropud arved ja diagnoistikad ning ajakulu ning lõpuks enamasti tulemust ei ole ja pead otsima kellegi teise, kes vea üles otsida viitsib ning auto korda teeb. Lisaks pead taluma veel nende ülbitsemisi.

Olen mõnel korral kuulnud varianti nr 1 aga minuga isiklik kogemus on üldiselt (loe:ainult) olnud 2 variant
Pilt
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Natuke teemast kõrvale. Neid Dia mehi kutsuti jah kirurgideks,sest üks neist oli kirurg. See on vana kümne aasta tagune lugu ja Kersna tegi neist veel loo Pealtnägijas. Siin üks Õhtulehe artikkel sellest. http://www.ohtuleht.ee/113040
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

oho kirjutas:Proovisin enda obd skannerit täna siis uuesti ja sama asi ,vigu näitab 0. Minu möistus on selle auto puhul täjega otsa saanud! muud elementaarsed asjad ,köik läbi vaadatud.
Kui vigu 0,siis su mootoril pole viga midagi.Kuna käigukast on ka välja vahetatud,siis pole ka seal viga. Kas kohapeal jookseb ikka täiega pöördesse ja kas väga tahma välja ei aja? Kontrolli veel oma gaasipedaali värki,kas ikka liigub lõpuni.
oho
Rookie

Postitus Postitas oho »

Kytuse filter vahetatud,gaas korras mingit tahma ei tule! Kas on kuidagi vöimalik et vahekastis vöi sillas mingi x asi takistab??? :roll: Kuigi mingit körvalist häält nägu ei kuule! Et köik elementaarsed asjad on yle käidud ja vaadatud.Ette ande pumbas ma täjelik null!Kuidas saaks teda kontrollida?
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

oho kirjutas:Etteande pumbas ma täjelik null!Kuidas saaks teda kontrollida?
Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

ibra kirjutas:Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Loll küsimus - kas etteandepmp mitte paagis ei ole või on paagis oleval pumba mõni teine nimetus?

Pakub teema huvi, kuna ise sõidan olude sunnil samasugusega ringi.
Pilt
oho
Rookie

Postitus Postitas oho »

laqkaraza kirjutas:
ibra kirjutas:Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Loll küsimus - kas etteandepmp mitte paagis ei ole või on paagis oleval pumba mõni teine nimetus?

Pakub teema huvi, kuna ise sõidan olude sunnil samasugusega ringi.
Minu teada 3.1 jeepil pole baakis mingit pumpa :roll: Vöin ka eksida aga seda varianti olen uurinud ja aru saanud et pumpa baakis pole.
oho
Rookie

Postitus Postitas oho »

ibra kirjutas:
oho kirjutas:Etteande pumbas ma täjelik null!Kuidas saaks teda kontrollida?
Ette ande pump on sellel autol kõrgsurve pumbas.Kui auto mootor töötab,siis ka etteande pump töötab.Seda saab jälgida tagasivoolu voolikust.
Selge! Jälle sain nats tarkust juurde .
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

laqkaraza kirjutas:
Paagis pole mingit pumpa.Tühja süsteemi puhul lüüakse küte ette käsipumbaga, mis on kütusefiltris.
Kasutaja avatar
Ax
True Off Roader!

Postitus Postitas Ax »

See käsipump on ka jummalast jama. Kui filtri vahetad siis pead ikka kompressoriga paaki surve sisse ajama muidu käima ei saa.

Mina pakuks ikkagi, et kontrolli piduritule lülitit.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
Kasutaja avatar
laqkaraza
Fitting 38"
Kontakt:

ibra kirjutas:Paagis pole mingit pumpa.Tühja süsteemi puhul lüüakse küte ette käsipumbaga, mis on kütusefiltris.
Tundub kuidagi imelik süsteem, vist sarnane vanale Bellarusile :D

Siiani olen arvanud, et ainult prantslased hiilgavad oma tehniliste lahenduste poolest :)
Pilt
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”