Siit kohe järgmine küsimus; mis põhimõttel see soojendus töötab? Kas mingi hõõgniit, või käivitab miski puhuri, mis puhub esiklaasile?linnavurle kirjutas:Vasakpoolne nupp- esiklaasisoojendus
Tänud vastanutele.
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
Mul siis klaas järelikult vahetatud, kuna mingeid kütteniite ei tuvastanud.rixi kirjutas:Jumalaõige jut, klaasi alaservas on 6 kütteniiti.
Pakuks esimese hooga mõne kustunud eelsüüteküünla viga?differ kirjutas:Mul siis klaas järelikult vahetatud, kuna mingeid kütteniite ei tuvastanud.rixi kirjutas:Jumalaõige jut, klaasi alaservas on 6 kütteniiti.
Veel küsimusi:
Kuna eelmine omanik oli vist suht minnalaskja, siis päevakorras sildades arniiride, pukside vahetus. Kas keegi oskaks head nõu/nippi anda kuidas alumise õõtsa poldid kätte saada. Või ongi ainus lahendus kuvalda?
Mida arvate probleemiks, kui külma mootoriga käivitada, siis 10-20 sekundit mootor natuke lonkab/puterdab ja ajab sinist suitsu?
Keera lihtsalt juhtmed maha ja kontrolli testriga takistust. Küünlad võivad kergesti murduda, st. kui ainult üks küünal ära, siis kontrollimisega võid kõik 4 ära lõhkuda. Tegelikult soovitaksküünlaid kõik korraga vahetada, erinevatel tootjatel erinevad takistused ja nõrgemad kipuvad kiiremini ää koolema. Pole nii kallid kah.differ kirjutas:Ja kontrollida saab nii, et keeran küünlad välja, lükkan 12v taha ja vaatan kas läheb soojaks?TiitR kirjutas: Pakuks esimese hooga mõne kustunud eelsüüteküünla viga?
Kas need poldid on laokaup, või peab pikalt ette tellima?taavik kirjutas:Mina sain mõlemalt poolt esimesed tervelt kätte, kuid tagumisi mitte, sest puksi sees olev metallhülss oli poldi küljes kinni ning kummiosa ümbert ära mädanenud. Gaasipõleti, relaka ning kuvalda abil sain kätte. Pärast tellisin Silberist uued poldid
Silberis selle poldi hinnaks koos KM'ga 216,31 EEK