kõik õige, aga see mul 35 aasta jooksul esimene auto, mis sedasi tilkuma on hakanud, ka külmemaga sõidetud...hans kirjutas:autos tekib katusepleki alla kondents,mis jäätub.kui auto soojaks läheb,siis hakkab see sulama.
Veevärk autos?
Moderaator: Moderators
- RAMBO
- True Off Roader!
tänapäeva autod.honkomees kirjutas:kõik õige, aga see mul 35 aasta jooksul esimene auto, mis sedasi tilkuma on hakanud, ka külmemaga sõidetud...hans kirjutas:autos tekib katusepleki alla kondents,mis jäätub.kui auto soojaks läheb,siis hakkab see sulama.

Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
ITst MITTE MIDAGI.
Väga huvitava maxi otsa oled vist juhtunud
Olin juhtumisi samuti kuskil Haanjamaal kui oli -30 ja kõvasti üle, kuid ei saanud hommikul massina käivitamise järel migit veesadu- isegi mitte jääd ei olnud (seespool)
Äkki oled ostes saanud mingid erilised lisad mida teistele ei pakuta

Äkki oled ostes saanud mingid erilised lisad mida teistele ei pakuta

Toomas
372 512 6033
D-Max Roadmap
372 512 6033
D-Max Roadmap
-
- True Off Roader!
mul ka ei olnud mingit silmaga tuvastatavat jääd seespool, ei klaasidel ega mujal, aga tilkuma ta hakkas. Muuseas, rohkem pole seda juhtunud, samas ka sellist külma mitte.111CAT kirjutas: Olin juhtumisi samuti kuskil Haanjamaal kui oli -30 ja kõvasti üle, kuid ei saanud hommikul massina käivitamise järel migit veesadu- isegi mitte jääd ei olnud (seespool)![]()
ju siis on hirmsat moodi vedanud111CAT kirjutas:Väga huvitava maxi otsa oled vist juhtunud...Äkki oled ostes saanud mingid erilised lisad mida teistele ei pakuta