K: Kuidas nende külmadega Nissanid käivituvad ?

Moderaatorid: jr, Moderators

Lauzy
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Lauzy »

Ise kasutan ka Defa´t, õigemini oli ta kohe ostes peal. Kuid kindlust mõttes vaatasin ikka enne kasutamist üle, et kus ja mis. Minul on küttekeha pandus starteri kohel asuvasse plokipunni avasse, kuna sinna pääseb kõige paremini ligi. Veel on viidud salongi voolupistik, et saaks panna ka puhuri puhuma. :D
Kuulu järgi pidi olema peal ka akulaadija, aga see mul veel kontrollimatta kas vastab tõele kah :?
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Kuulu järgi pidi olema peal ka akulaadija, aga see mul veel kontrollimatta kas vastab tõele kah :?[/quote]

Imelihtne kontrollida, pane juhe järgi ja mõõda pinget aku klemmidel.

Aga see 8 sek peale küünalde idikaatorlambi kustumist pidi jah mudelipõhine kiiks olema, kuna ta ikka jube ruttu kustub võrreldes teiste diiselautodega mida oman/olen omanud. Ja loogiline, et nii ruttu küünlad punaseks ei lähe. Soojema ilmaga pole muidugi vaja oodata.

Mul just kontrolliti küünalde tööd nii, et pihustid olid maas ja sealt august ilusti näha ka. Lööb muidugi miskid veakoodid sisse, kui cooleri jm. pistikuid järel pole aga mul pidi auto nagunii pärast diagnostikasse minema, et sellest polnud midagi.
Lauzy
Off Roader Wannabe

Laadimis asi on kontrollimatta kuna pole testrit veel viitsind kätte võtta, patarei tühi :oops:
Samas üle -20 kustus küünalde ja Airbag´i tuli üheaegselt ära
pkka
Rookie

eelsüüteküünlad

Postitus Postitas pkka »

igal diisel autol toimivad küünlad kuni 2ks minutit veel peale külm käivitust
mul enese tutav elektrik tegi selle avastuse mingi besukoti juures enesel
king cab sellel vist mõni küünal ära lõppenud ja lonkab päris tugevalt külm
käivitusel aga bmveel 6est juba2 raske 6st 3m suht lootusetu
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Re: eelsüüteküünlad

Postitus Postitas inseneer »

pkka kirjutas:igal diisel autol toimivad küünlad kuni 2ks minutit veel peale külm käivitust
mul enese tutav elektrik tegi selle avastuse mingi besukoti juures enesel
king cab sellel vist mõni küünal ära lõppenud ja lonkab päris tugevalt külm
käivitusel aga bmveel 6est juba2 raske 6st 3m suht lootusetu
Proovime tõlkida: Igal diiselautol toimivad küünlad kuni kaks minutit paele külmkäivitust. Minu isiklik tuttav elektrik tegi selle avastuse mingi Peugeot-i juures. Enesel KingKab, sellel vist mõni küünal ära lõppenud ja lonkab päris tugevalt peale külmkäivitust. Kui BMW-l kuuest kaks puudu on raske, kui aga kuuest kolm küünalt puudu on juba suht lootusetu.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Lauzy
Off Roader Wannabe

Tänud inseneerile tõlke eest,selle viimase lõiguga hakkasin juba hätta jääma: kuued, kahed ja kolmed kõik segamini :? :D
Kasutaja avatar
gert
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas gert »

mul jäi 2004 a. Y61 patroli pealt 3 toimivat eelsüüte küünalt üle,
kui kellegil on vja, siis saab mõõduka tasu eest need omale kaubelda
NISSAN Patrol GR 3.0TD
MITSUBISHI Pajero Wagon 3.2 DID
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Minu masinal ka Defa peal , aga pole veel kasutanud kuna juhe puudu ja laiskusest veel see ümber tegemata.

Aga suvalise päeva hommikul käivitub poolest pöördest.
Jeep Crand Cherokee Overland
Lauzy
Off Roader Wannabe

See defa juhe on küll minu arust suht mõttetult kallis 2.5 m 500 .- :?: , no aru ei mõista mille eest :?
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Lauzy kirjutas:See defa juhe on küll minu arust suht mõttetult kallis 2.5 m 500 .- :?: , no aru ei mõista mille eest :?
Just ja mul on vähemalt 10m. vaja.
Seega lõikan autol selle otsa maha ja panen tavalise kahvli külge, ning siis pikendusega vool juurde.
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tarmo »

Raiki kirjutas:
Lauzy kirjutas:See defa juhe on küll minu arust suht mõttetult kallis 2.5 m 500 .- :?: , no aru ei mõista mille eest :?
Just ja mul on vähemalt 10m. vaja.
Seega lõikan autol selle otsa maha ja panen tavalise kahvli külge, ning siis pikendusega vool juurde.
Ja siis tolkneb sul see totakas "seanägu" seal auto ees kogu aeg, läheb lund ja jääd täis jne. Ostke see paganama juhe ja pange tavaline pikendus vahele, kui muidu ei ulatu. 500 kr ei tohiks ju üle mõistuse olla sooja auto eest, kui süsteem juba varem peal... :roll:
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Ei tilpne ta midagi seal ees.. see jääb kapoti alla.
Kasutaja avatar
JoelH
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas JoelH »

Mul Webasto, helistan 20 min enne kodust väljumist autole ja soojaks saab nii mootor kui ka salong. Metsas ööbides on ka väga mugav kuna ei pea mootorit käitama et soe oleks. Aku kurnamine nüüd küll eriline probleem ei tohiks olla arvestades, et kõigil Patrolitel peaks olema ka 2 akut peal.
Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite ja tööriistade ja aiatehnika müük, garantiiremont ja varuosad.

Kauplus: Tallinn, Kadaka tee 7/2
www.tööriistapood.ee
http://www.milwaukee.ee
53730444
Jeebidijee
Mudder

Postitus Postitas Jeebidijee »

Mul seisis Terrano putukas 3 kuud ja ramp läx parts käima , endal sinine küte sees. Niiet Nissan on ikka hea pill.
Oh sa issand , mul on Nissan
Aksel0441
Rookie

Tervist!

Postitus Postitas Aksel0441 »

Minul siis Nissan Almera 2.0D ja siiamaani pole probleemi olnud käivitumisega. Kuna ma elan Külmapealinna läheduses siis on isegi -29C pidanud autot käima panema. -29C oli siis pidi kaks korda eelsüüdet laskma pikalt ja auto käis kh kohe. ;)

Aga oskab keegi öelda mis hinnaga see Defa soendus olla võib? Olen ise kh viimasel ajal mõelnud, et peaks peale panema selle. Hommikul hea ikka istuda sooja autosse. :)

Nissan CingCab (Navara) on ka siiamaani käivitunud ilma mingisuguste probleemideta. :)
Nissanitel on ikka ülikõvad mootorid.
Vasta

Mine “Nissan / Renault”