Kuulu järgi pidi olema peal ka akulaadija, aga see mul veel kontrollimatta kas vastab tõele kah

Moderaatorid: jr, Moderators
Proovime tõlkida: Igal diiselautol toimivad küünlad kuni kaks minutit paele külmkäivitust. Minu isiklik tuttav elektrik tegi selle avastuse mingi Peugeot-i juures. Enesel KingKab, sellel vist mõni küünal ära lõppenud ja lonkab päris tugevalt peale külmkäivitust. Kui BMW-l kuuest kaks puudu on raske, kui aga kuuest kolm küünalt puudu on juba suht lootusetu.pkka kirjutas:igal diisel autol toimivad küünlad kuni 2ks minutit veel peale külm käivitust
mul enese tutav elektrik tegi selle avastuse mingi besukoti juures enesel
king cab sellel vist mõni küünal ära lõppenud ja lonkab päris tugevalt külm
käivitusel aga bmveel 6est juba2 raske 6st 3m suht lootusetu
Ja siis tolkneb sul see totakas "seanägu" seal auto ees kogu aeg, läheb lund ja jääd täis jne. Ostke see paganama juhe ja pange tavaline pikendus vahele, kui muidu ei ulatu. 500 kr ei tohiks ju üle mõistuse olla sooja auto eest, kui süsteem juba varem peal...Raiki kirjutas:Just ja mul on vähemalt 10m. vaja.Lauzy kirjutas:See defa juhe on küll minu arust suht mõttetult kallis 2.5 m 500 .-, no aru ei mõista mille eest
Seega lõikan autol selle otsa maha ja panen tavalise kahvli külge, ning siis pikendusega vool juurde.