Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
miku89 kirjutas:Mulle võib pakkuda ka katkiseid telefon vahet pole kas ära uppunud või autoalla jäänud või veel vanemaid aparaate millel polnud sim kaarti veel ehk siin NMT telefonid.Kõik pakkumised saatke PS ina.
Ma ise kogunu igasugu vanu telefone praegu umbes neid kodus riiulis 150 aga tahaks ikka rohkem
Mu sõber on ka suur mobili kollektsionäär, tal on enamus ka töötavad isendid, mitte raiped. ehk leiate ühiseid huvipunkte.
Ta on Orkutis lausa oma kommuuni teinud http://www.orkut.com/Main#Community?cmm=55359738
Ints kirjutas:Kõikidele võin rahustuseks öelda,et vanade NMT telefonidega ei ole meie riigis tõesti mitte midagi muud teha,kui kollektsioneerida või kasutada tõkiskingadena.
Selle vana NMT sagedusel töötab tõesti KÕU,seetõttu neid vanu telefone meie riigis kasutada võimalik ei ole.Mitte ühelgi praktilisel otstarbel.
Ints kirjutas:Vanu NMT telefone võib ka mulle pakkuda...
umbes 25.-eek tykk võin mingi kollektsiooni kokku panna,
kas peaksid kõik erinevad mudelid olema või on sul nimekiri mida soovid või nimekiri mis sul on juba olemas?
Sonim XP1300/XP3300/XP5300 ja muid mobiiltelefone küsi minult, remondime mobiile ka ootetööna, soovi korral kliendile asendustelefon
GSM: +37251 75555 http://www.germandia.ee
miku89 kirjutas:Mulle võib pakkuda ka katkiseid telefon vahet pole kas ära uppunud või autoalla jäänud või veel vanemaid aparaate millel polnud sim kaarti veel ehk siin NMT telefonid.Kõik pakkumised saatke PS ina.
Ma ise kogunu igasugu vanu telefone praegu umbes neid kodus riiulis 150 aga tahaks ikka rohkem
on sul mingi nimekiri äkki olemas? mida tahad ja mis olemas juba on?
Sonim XP1300/XP3300/XP5300 ja muid mobiiltelefone küsi minult, remondime mobiile ka ootetööna, soovi korral kliendile asendustelefon
GSM: +37251 75555 http://www.germandia.ee
Pole kahjuks mingit nimekirja jõudsin poolepeal ja siis läks sassi
Võib pakkuda kõike seda vanem seda parem ,eks kui keegi midagi pakub ja olemas on saab alati öelda.
miku89 kirjutas:
Mulle võib pakkuda ka katkiseid telefon vahet pole kas ära uppunud või autoalla jäänud Very Happy või veel vanemaid aparaate millel polnud sim kaarti veel ehk siin NMT telefonid.Kõik pakkumised saatke PS ina.
Ma ise kogunu igasugu vanu telefone praegu umbes neid kodus riiulis 150 aga tahaks ikka rohkem Laughing
Mu sõber on ka suur mobili kollektsionäär, tal on enamus ka töötavad isendid, mitte raiped. ehk leiate ühiseid huvipunkte.
Ta on Orkutis lausa oma kommuuni teinud http://www.orkut.com/Main#Community?cmm=55359738
No nii, Kogujad, mul kodus vedeleb üks vana Nokia NMT (nagu kohver) ja teine on mingi Rootsist saadud NMT autotelefon, ka kohvri mõõtu. Kellel on huvi siisandge märku ja pakkuge midagi huvitavat, pakkuda võib kõike, alustades kaartipakist ja lõpetades kesteab millega
pets9555 kirjutas:No nii, Kogujad, mul kodus vedeleb üks vana Nokia NMT (nagu kohver) ja teine on mingi Rootsist saadud NMT autotelefon, ka kohvri mõõtu. Kellel on huvi siisandge märku ja pakkuge midagi huvitavat, pakkuda võib kõike, alustades kaartipakist ja lõpetades kesteab millega
No nii, Kogujad, mul kodus vedeleb üks vana Nokia NMT (nagu kohver) ja teine on mingi Rootsist saadud NMT autotelefon, ka kohvri mõõtu. Kellel on huvi siisandge märku ja pakkuge midagi huvitavat, pakkuda võib kõike, alustades kaartipakist ja lõpetades kesteab millega
Ints kirjutas:Vanu NMT telefone võib ka mulle pakkuda...
umbes 25.-eek tykk võin mingi kollektsiooni kokku panna,
kas peaksid kõik erinevad mudelid olema või on sul nimekiri mida soovid või nimekiri mis sul on juba olemas?
on sul neid toimivaid telefone ka nii odavalt pakkuda. Kui on siis võtaks kohe suurema koguse.
On olemas täiesti toimiv Nokia 250 (GSM N2010-ga samas korpuses)koos autovarustusega (autolaadija, uus ja pakendis originaal passiivhoidik, magnetantenn, antenni adapter).
Ise kasutasin kuni võrgu sulgemiseni ja tegin aasta enne seda kapremondi. (olin EMT edsimüüja).
Lisks kaasa täiesti uus varuanatenn.
On ka 2 tk töökorras 2010 mudelit. Üks neist originaalpakendis (kõik sisekiled ka olemas) ja KÕIKI pabereid. Vajadusel kaasa kogu aparaadi kasutusajalugu. Teisel vist vaid karp alles, kasutuslet võeti maha alles 3 aastat tagasi, kuna uut akut ei õnnestunud enamsaada.
NB! Kõigil kolmel on tüüpviga - mõrane korpuse nurk antenni kinnituse juures. (korpuseid korduvalt vahetatud)
Vajadusel kaasa vanad akud, mis komplekteeritud AAA elemntide baasil.
Kõik kolm olid samaaegselt minu/minu pere kasutuses (hea lihtne, ühed laadijad, akud ja tarvikud) ning võimsama saatja tõttu parem levi. Kõigil kolmel on extra-large akud(nn. seljakotid)
P.S. 2010 oli 2110-ga võrreldes (mitte ajada segi 2110i-ga) vingem, kuna sisladas ka SMS-ide saatmise võimalust!
250 oli viimaseid NMT taskutelefoni mudeleid mida siin edukalt turustati, 350 mudel tuli turule juba NMT loojangu ajal ja müüdi vaid väga üksikuid.
Samas ei ole nõus neid vaid 100EEK/tk loovutama. Vajadusel edasine suhtlus PS teel.
Ma ei usu, et kõik nüüd kogujad on. Mida kuradit te nedega teete?
Aga, küll mitte NMT ja GSM. Karbis ja külje peal vänt. Kunagine sõjardite oma, vist. Telefonikogujaltele võiks ju huvi pakkuda...
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
urmas kirjutas:Ma ei usu, et kõik nüüd kogujad on. Mida kuradit te nedega teete?
Aga, küll mitte NMT ja GSM. Karbis ja külje peal vänt. Kunagine sõjardite oma, vist. Telefonikogujaltele võiks ju huvi pakkuda...
Mina olen koguja,lihtsalt hea vaadata kodus kuidas telefonid on arenenud ja mis muutunud.Kõigil väiksed omad kiiksud
Aga pane sellest vändaga aparaadist pilt,kui viitsid.