Kas tasub osta Korea naelrehve?

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

Mina pole veel kohanud hästi töötavat Korea päritolu rehvi. Ikka on need vähe rabedavõitu olnud. Aga ega ma neid kõiki pole proovida ka saanud, seega võib selline täitsa olemas olla, ei vaidle üldse vastu.

Mis puudutab margirehv vs. tundmatu tegija, siis siin on raske midagi rääkida, kuna ma pole pidanud tundmatutega jantima, kuna margirehvi jooksu hind tuleb enamasti samasse auku tundmatuga. Aga kuidagi rahulikum on sõita, kui all on loogilise käitumisega rehv. Samas, kuna enamus maastureid on raskemad ja nelivedused, sisi pole siin rehvi omadused nii kriitilised, kui üherattaveoliste kergete pereautode puhul.

Kes aga otsib parimat pidamist krooni eest, siis eesti naelutatud protirehvist paremat suhet vist pole. Kahjuks käib sellega kaasas meeletu ulgumine, erinevatest rehvikarkassidest tingitud rehvide iseloomu erinevus ka samas jooksus ja võimalus saada praakrehv. Mis küll kohe välja vahetatakse, kuid siiski tekitab ebamugavust. Aga pidamine libedal on ikka super... Kuigi, ega neid vist maasturimõõdus ei tehtagi...

:oops:
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Nokian tegeles kummist toodete valmistamisega ja ka autorehvidega juba ammu enne, kui keegi üldse mõtlema hakkas, et võiks leiutada mobiiltelefoni. Uusi pole kunagi hinna tõttu osta plaaninud, aga kasutatud on kõik väga hästi toiminud ja suht kindla peale minek.
Masteri protid on ka väga hästi toiminud. Veidi raskem on ja undab rohkem, aga kasutatud "firmarehvide" hinna eest saab jooksu tutikaid. Järelturul on küll väärtus suht madal ja kuluvad kiiremini originaalidest.
Nende Korea rehvide puhul tasuks uurida konkreetsemalt tootjat. Nankangi talverehve kasutavad näiteks paljud tuttavad ja keegi ei kurda. Wanli tutikad naastud olid rwd autol all eelmine talv ja pidamise ning kulumise poolest polnud midagi kurta. Veidi ehk tundus, et märjal asfaldil on libedamad, aga midagi hullu pole.
Halvad kogemused on normaalset pidamist ennustava mustriga rehvidest ainult GY UG Cargoga(naast), mis tundus jääl libedam kui suvekas. Ei kulunud ka üldse. Asfaldil ulusid nagu mudakad. Praegu on need all(ilma naelteta) ja tundub, et suveks sobivad palju paremini kui talveks. Võibolla on asi ka kaubikus :lol:
Ei tasu päris tõsiselt võtta neid jutte, et prottide või mõne veidi vähem tuntud firma rehvidega ohustad automaatselt kaasliiklejate elusid ja "firmarehvidega" sõidab auto jääl nagu suvel kuivaga. Kasutatud rehvide ostmisel tasub arvestada, et jääl peab terav naast, mitte siledaks kulunud rauatükk kusagil naelapesa põhjas.
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

FlammablE kirjutas:...
Nende Korea rehvide puhul tasuks uurida konkreetsemalt tootjat. Nankangi talverehve ... Wanli tutikad naastud ....
... GY UG Cargoga(naast),...
Minule on KOREA rehvidest 3 korda sattunud ainult Hankook ja ei kurda, aga Nankang- kas pole üldse mitte hiinakas??? Wanlist ei tea midagi...
tom tom
Rookie

Postitus Postitas tom tom »

kas siis keegi pakub midagi paremat sama hinnaga sest varsti on talv käes oleks midagi vaja alla panna
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

Mõõt oleks abiks ja selleks eraldi teema olemas http://forum.4x4.ee/viewforum.php?f=61 , siiani vaid arutelu. Tipprehvi ilmselt sama raha eest ei saa, ei pruugi aga oluliselt kallim olla (sõltub mõõdust).
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

tom tom kirjutas:kas siis keegi pakub midagi paremat sama hinnaga sest varsti on talv käes oleks midagi vaja alla panna
Kuna minulgi see aasta priisata ei ole, siis eile võtsin kahele autole pruugitud naelrehvid. 800 eeku Kleberid ja 1200 Barumid. Väidetavalt üks talv sõitnud. Naelad 100% sees. Muster näeb uueväärne välja küll.
Tegelt ma olen rahul ja poleks arvanud, et vähese eest korralikud asja alla saab!
urmas@siiani ikka poest uusi ostnud :bang:

Aga pooled hiinlsed ju ka miskitpidi maailma suurtootjate omanduses. Kui kodutööd edasi teed, usun, et saad täiesti sõidetavad asjad.
Korealasi on olnud suverehve ja mu arust väga bro!
Ma prooviks naelrehve küll. Eriti, kui hea pakkumine tehtaks!
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

Wanlist nii palju et kohalikul jää rajal sai nendega konkurentsitult parimat ringi aega hoida pool talve.
Ja ega neil viga pole ka tava pärases liikluses.

Sõitnud juba mitu aastat nendega nii suvel kui talvel.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
RAMBO
True Off Roader!

Postitus Postitas RAMBO »

pilgrems kirjutas:Wanlist nii palju et kohalikul jää rajal sai nendega konkurentsitult parimat ringi aega hoida pool talve.

unustasid lisamatta,et ainult uuest peast on pidamine hea.nagu enamustel...

suvekatel siin eestis pole tõesti mingit vahet,peale kulumis kiiruse.(tavaliikluses)
Veoteenus ja auto transport Raplapuksiir@gmail.com +372 567 40 725
ITst MITTE MIDAGI.
via101

Postitus Postitas via101 »

olen 2 aastat nakangidega sõitnud ja pidamine on ka väga ok hea pehme mustriga rehv ja ka lamellidest pole puudust.
pilgrems
Rock Crawler

Postitus Postitas pilgrems »

RAMBO kirjutas:
pilgrems kirjutas:Wanlist nii palju et kohalikul jää rajal sai nendega konkurentsitult parimat ringi aega hoida pool talve.

unustasid lisamatta,et ainult uuest peast on pidamine hea.nagu enamustel...

suvekatel siin eestis pole tõesti mingit vahet,peale kulumis kiiruse.(tavaliikluses)
Olid jah tutikad aga peale nädalast andmist olid ainult pooled naelad all, aga pidamises nagu eriti muutust polnud.
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
Kasutaja avatar
karli
Rock Crawler

Postitus Postitas karli »

Olid endalgi paar talve tagasi kasutusel need Hiina Wanlid. Mustri järgi paistavad päris head, kuid minul kolme rehvil küljed pragunesid niivõrd,et üks läks puruks. Viskasin lihtsalt minema. Arvake nüüd ise neljast kolm lihtsalt pragunesid, kuigi mustri järgi oleks kannatanud veel julgelt sõita-see ei saa olla mingi üksik defektiga rehv.
Praegu all Hankoogid ja siiani ei kurda.
Nii Saani mudimas
Vertuska
Rookie

Postitus Postitas Vertuska »

Valin Jimnyle talveks rehve ja ei suuda otsustad mida võtta. Nagu ikka tahaks võimalikult odavalt võimalikult head rehvi alla. Silma jäid need hankookid http://www.autoladu.ee/rehvid/6402 Mõni kiidab, mõni laidab. Siis Nokia hakkapeliita 2, need 1600 tk., Ilmselt paremad, aga masu aeg iga kroon arvel ju:)
Ühes kohas pakuti Avalanche X-Treme , 1250 tk. Need pidid olema Cooperi tütarfirma toodang.
Antke keegi tarka nõu mida sellest valikust võtta?
ott1
Mudder

Postitus Postitas ott1 »

Ka siis ühe aasta kasutanud wanli rehve. Olid küll m+s kirjaga kuid minu 2.9 scorpio all oli küll vihmaga vääääga libedad ja lume tulekul olid esimesed asjad mis alt ära said võetud, sest koha pealt minema saamine oli tõsine ettevõtmine. :(
algaja
Vertuska
Rookie

Postitus Postitas Vertuska »

Või siis mida neist arvata? http://www.rehvikuller.ee/?p=7&folder=& ... t=odavamad
On kellegil kogemusi Rehvikulleriga?
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

meenus mulle, et on ka mul miskid hiina/korea naastrehvid olnud ammustel aegadel kui veel odavat talverehvi omale tahtsin. Naelad sees ei püsinud, kulusid nagu loomad. Lumel/jääl oleks mind ilmselt sama hästi pidanud ka suvaline kulunud suverehv…

Firma nimi pole meeles. Küll aga on meeles marginimi: "Snowdancer".

Vähemalt olid nad oma nime väärilised…
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”