kassil abi vaja auto valimisel

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

seenior2
Fitting 38"

Postitus Postitas seenior2 »

Vau,meestel läheb kohe OMA kiitmine lahti,unustades vist ära,et "plondile" pole vaja "ketsi ringi" lasta :lol: Ilmselt pole tast ka mudasõltlast tulnud,seega ärge ikka soovitage selliseid "bensujaamast bensujaama" kulgureid,ajab see 2.2 diisel asjad ära küll! Diislil on alati suurem jõumoment,paremat jalga ei pea pidevalt põhjavajutamisega vaevama ja....igavene teema,kas diisel-või bensiinimootor jääks vast ära :wink: Kui auto meeldib,siis Keila mehena võin abiks olla ja auto üle vaadata,kui selleks soovi on ja müüja mehe tel.teel kätte saab,olgu kohe öeldud,et ühe linnakese elanikud vist oleme,kuid ei miskit muud :!: Tõsi,tunnistan,et varem sellist masinat vist uurinud pole,kuid auto on auto ja seni on enamus vigu ka tundmatult isendilt ülesse leitud.Sõidutan kanali peale ja alt näeb rohkem,kui pealt :twisted:
Kui huvi,võta ühendust.
Ka väikeses töökojas saab suuri töid teha!
Juss1
Mudder

Postitus Postitas Juss1 »

metskass,miks peab olema kliirents kõrge,kui enamus ajas jääb sõit teedele?Küsimus sulle,kas maasturi omamine on sulle vajalik,või pelgalt soov sõita sellisega,kulu,mis kaasneb maasturiga on mitu korda suurem,kui mingi väiksema masinaga,kas oled ikka seda valmis tasuma,kui sul on tekkinud ca 40 kilo vaba raha siis sinna arvesta kohe otsa talverehvid,võimalik,et ka uued suvekad jne ,kulu kuskil 20 000 ,kui hästi läheb?
Pelgalt sõitmiseks pole nagu erilist mõtet omada maasturit,vaid kui ikka seda tõsiselt vaja on,Eestis ongi see tobe komme,et mul on suurem:),mis te mõtlesite auto ja maja ikka.Aeg oleks mõttemalli vahetada ja reaalselt kahe jalaga maale tulla.
Reix
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Reix »

Aga mida siis veel soovitada, kui mitte seda OMA, millega on endal kogemusi? Seepärast ju inimene küsibki, et erinevate inimeste kogemusi erinevate autodega teada saada.
Mulle tundub, et Kiisu tahab emotsiooniliikurit. Sellist, millega ta läheb hea seltskonaga rõõmsa tujuga kulgema. Samuti jääb selline mulje, et aastane läbisõit võiks pigem sinna 10 tuhande ringi jääda, kui et 50 tuhat kilomeetrit. Kui see eeldus õige, siis küttekulu kokkuhoid diisel vs bensiin on minu silmes teisejärguline.
Naisterahvastele on igasugused detailid ja vidinad tavaliselt üsna olulised, setõttu on minuarust kohatu soovitada, et käib sulle see traktor kah ning et ära aja nina püsti ning tule maa peale tagasi ja osta mingi 1,3 liitrine korea võrr, me ei ela Poolas või kusagil Lõuna Euroopas, kus kõik peavad väikeste Fiattidega ringi sõitma. Kamoon, see on Eesti, kus inimesed on partamatult autopeded.
Minu soovitus oli, et katseta võimalikult palju erinevaid autosid ja siis saad langetada enda jaoks kõige parema otsuse. Arvesta kindlasti ka prognositavat läbisõitu, potensiaalset aega ja raha remondikuludele ning kütusele.
Kindlasti ei tasu osta esimest ettejuhtuvat õlinäpu poolt putitatud diiselronti, kes esimese asjana sulle mingitest momentidest jahuma hakkab.
Grand Cherokee
Kasutaja avatar
ricardo
Rock Crawler

Postitus Postitas ricardo »

See kui auto on teistest odavam pole mingi näitaja. Müüsin ka hiljuti ühe väikese kahjuks kasutult seisva maasturi ära minu arvates nutma ajavalt odava hinnaga aga... Auto oli väga heas korras, parema varustustasemega kui teised auto24-konkurendid, aga kui ostjat netu, siis netu ja teed hinna odavamaks, sest seisev asi võtab ruumi ja raha!
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Juss1 kirjutas:metskass,miks peab olema kliirents kõrge,kui enamus ajas jääb sõit teedele?Küsimus sulle,kas maasturi omamine on sulle vajalik,või pelgalt soov sõita sellisega,kulu,mis kaasneb maasturiga on mitu korda suurem,kui mingi väiksema masinaga,kas oled ikka seda valmis tasuma,kui sul on tekkinud ca 40 kilo vaba raha siis sinna arvesta kohe otsa talverehvid,võimalik,et ka uued suvekad jne ,kulu kuskil 20 000 ,kui hästi läheb?
Pelgalt sõitmiseks pole nagu erilist mõtet omada maasturit,vaid kui ikka seda tõsiselt vaja on,Eestis ongi see tobe komme,et mul on suurem:),mis te mõtlesite auto ja maja ikka.Aeg oleks mõttemalli vahetada ja reaalselt kahe jalaga maale tulla.
See on maasturifoorum. Need kes agiteerivad maasturi asemel sõiduautot ostma, lähevad siin küll tuleriidale :lol:
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

ommik rahvas :)
tarmo, sul on päris minu maitse masin pakkuda küll, aga kahjuks üle minu võimete :( . pank mulle liisingut ei anna, olevat liiga palju kohustusi... aga vaba raha just nii palju nagu on...
siiani olen sõitnud a4-ga ja mersu elegance´ga, mõlemad uued masinad ja automaadid. no ja kuna mulle tõesti meeldivad suured ja võimsad masinad, siis väikese auto poole isegi ei vaata. samas ei ole karjuvat vajadust ka lausmudaka järele (tuttavad vaataksid mind nagu hullu ilmselt :? ), siis midagi vahepealset oleks normaalne. muidugi hakkab nüüd ka selgeks saama, et minu soovid ei lähe päris kokku võimalustega, millest on kahju.
see väljavalitud frontera pole siis teie arust masin? sellega ma saaksin hakkama ja ei oleks ka väga metsaline. eeldusel, et on suht koht korras isend. ja kiirus pole ka primaarne, võtakski mul tuure maha, muidu sõidan nagu rullnokk :oops: , tümps põhjas ja lapsed tagaistmel kurdid...
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
Kasutaja avatar
mezkass
Rookie

Postitus Postitas mezkass »

ehhh, äbenen praegu :oops: , suure tuhinaga ei lugenudki teisi komme...

Seeinor2,
no su pakkumine on lausa liiga hea, et uskuda! igal juhul, kui liig pole, paluksin sul masina üle vaadata. olen nõus ka sobiliku tasu maksma selle eest :wink: mul on siin enda kontaktid olemas, kui miskit vaja hella julgesti. a24-s vastas frontera numbrile naisterahvas igatahes.

gäärfield,
kui nüüd tõesti lähebki nii, et ooopelist asja ei saa, siis sinu pakutud cherol on samuti jumet :) tänks!

on ainult positiivne, et siia foorumisse ennast registreerisin! tõesti, ma pole hulk aega nii toetavat suhtumist näinud :P , tänan kõiki!
ei oska, aga tunneb vähemalt huvi.
ilmselt areneb:)
fagott
True Off Roader!

No kui talle see Opel meeldib, las siis keegi teadjam kohalik vaatab... Ega auto tuleb ikka osta selline, nagu meeldib, ennast vägistada pole mõtet. Ja kui hakkab miskit muud meeldima, saab ju välja vahetada. Peaasi, et konkreetne auto on korralik ja mitte räim.
Juss1
Mudder

Postitus Postitas Juss1 »

Fagott,tuleriidale võid ise minna,lihtsalt kirjutasin,kas on ta ikka korralikult asjad läbi mõtelnud,või ost emotsioonide ajendil,et ilus,suur ja mida veel.
Keegi ei tee maasturit maha vaid,et seda omada peab kõrvade vahel ka midagi olema,eriti kui raha napib.
fagott
True Off Roader!

Mina sain küll aru, et ta tahab maasturit. Ja sõitma õpitakse nendega nagu sõiduautodegagi, lihtsalt praktika küsimus.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Kallid kaaskodanikud!

Daamidele tuleb lähendeda elegantselt ja härrasmehelikult.
Lugege http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=1758 kuidas naisterahvale tuleb selgitada, milline on PÄRIS maastikuauto ja miks ta just Land Rover-ile oma südame kaotama peaks.

Miks mitte valida midagi silmapaistvat, kuid samas tagasihoidliku ja eht inglaslikku kuid saams igavesti noorusliku?
Auto, mille hooldamisega isegi su naabrimehest traktorist hakkama saab.

Hea Metsakss, palun anna meile mõni lisavihje ja vasta järgmistele küsimustele:

*hinnapiir?
*vanuse piir ?
*kas soovid pigem bensiini või diiselmootoriga isendit ?
*kas pigem manuaal või automaatkastiga ?
*kas on mõni lisavarustuse elment mida sa kindlasti autos näha soovid ?
*sinu eeldatav aastane läbisõit selle autoga ?

LAND ROVER - seda kassid ostaksid! 8)
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Ma räägin, HRV.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

naabrimehest traktorist saab hakkama mitte ainult hooldamisega kuid ka selle Land Roveri pideva remontimisega...
:: YouTube :: Picasa ::
Kasutaja avatar
metsakoll
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas metsakoll »

Tere.
Aga äkki selline http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html Tiba otsimist ja leidsin ,et selle auto müügiga tegeleb vist üks siinse foorumi kasutaja.
Ja veel http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kasutaja avatar
awd
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas awd »

metsakoll kirjutas:Tere.
Aga äkki selline http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kaua võtab selle auto Filipiinidest Eestisse toomine? Krt ei saa aru milleks on vaja mingi netist tõmmatud pildiga müügikuulutusi avaldama.
Viimati muutis awd, T Juul 14, 2009 5:30 pm, muudetud 1 kord kokku.
:: YouTube :: Picasa ::
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”