Ju ma siis ajasin liiga segast juttu. Vabandan ja üritan teistmoodi. Mõtlesin et tavalised võistlejad omades klassides nagu ikka,peavad võistlust,kuna olen pealtvaatajana reeglina võistlustel osalenud siis ei tahaks võistlusklassi arutellu oma nina toppida. Loogiline on ka see et 100m pikkuse telliskiv-muld-känd-palk raja eest ei taha keegi palju maksta. Eks see korraldaja hinnangu ja sõitjate arvamuse järgi umbes kujuneb.Aga see, mis mõtlesin rahva juurde saamiseks (loe: meelitamiseks) oleks lisana need 2 lisaklassi. umbes nagu turistiklass suvesõidul ja saarekollil. ne rõba ne mjäsa. Ja nende klassi võistlejad ei saa mingisse arvestusse mingit moodi. Lihtsalt vastavalt heade traielitavade kohaselt jagatakse lisamanööverduste ja lintide lõhkumiste eest karistuspunkte ja aeg kokku. Midagi sellist. Lihtsalt paremusjärjestus tekib ja 3 esimest kummaski klassis saavad diplomi ja hea tuju. Tr1ga võidu sõitmine stockidele sellisel üritusel on ajuvaba nii kogemuste kui masina võimekuse poolest. Kui nüüd TR1 kamba esimest otsa vaatame siis palju seal tegelikult originaali on?? istmed ringi tõstetud v vähemaks võetud; ARB,lockright,MAX lubatud M/T rehv, stanged isegi pole sarnased originaaliga kohati. Kuna on võistlusauto siis on ka igast mõlkidest suht pohui. (ja ma leian, et kuna tegemist on ikkagi võistluse ja spordiga, siis on sellised ümbertegemsed ok, aga see on siiski võistlusauto)rommi kirjutas:avaldaks ka arvamust tasu osas... esiteks, tavaline taks on siis ca 2,5K per auto osavõtutasu. Sel juhul aga peaks see olema mingi karikasarja võistlus, kus iga punkt tähtis. Eks igaüks räägib enda eest aga minumeelest on jabur jagada hinna järgi klassidesse ja soosida vähem ümberehitatud masinaid. Just TR2-3 need kes kiiresti oma sõidu ära teevadrato kirjutas:ja mis eespool mõtlesin, seda osavõtutasu, kui linnakamees sõidab ntx ühe ringi, siis oleks natu paha rohkem küsida. kui see ring jah just tund aega ei võta. tr 1,2,3 ja vaba kes hambad ristis võistlevad, need läheks ikka tavalise süsee järgi.
no offence, rato
Ja niikaua kui tavainimesele seda võistluspisiku saamist lihtsamaks ei tehta, nokitsemegi kõik omas nurgas, põlve otsas ja möödamineja sülitab nagu pidalitõbise peale. Et missa tibla songid seal, mine teepeale sõitma.Võtaks kätte ja tuleks eestlase põikpäisusest veidi välja. isegi osad vanad võistlejad mõned arvavad et tr1 on rohkem lõhkumine kui lõbu,mis ta algselt oli, ja kolivad turisti sõitma. Võistlusklassid jäägu ikka võistlusklassiks ja tänavaautode ukerdamine lihtsalt lõbupärast ukerdamiseks. TR2,3 ja vaba on üldse omaette nähtused. Matise jutu järgi see karjäär tundubki mulle rohkem TR2,3 karjäär.2m-0,5- vett. Mina sõidan sellises kohas reeglina kummipaadiga üldsegi.
Mõistan hukka need kõvamehetajad kes raovad rusikaga rindu ja selgelt annavad mõista, et meil on siin võistlus ja linnaka mehed vaadaku ise kuidas saavad. Ega ma ise ka Vitarat-fronterat ei ostaks, aga võimaluse võiks neile ikkagi anda ju. Ilmselge on ka see,et sisse ja väljasõiduga veesilm kust 33" boggeriga cherod või grandid V8 kauni möirge saatel läbi on lennanud nii et lombi kohal on ka pilved porised, sinna enam rööbaste tõttu slikiga asja pole..(mis seal salata, ilus on vaadata) sellepärast mõtlengi et võiks need klassid olla eraldi üksteisest ja ka päris-võistlejatest. Ja rommi sina saaksid sinna terve oma kollipargi raha teenima panna ju,nagu vaateratas keset sirkust