Oled huviline ja alles avastad enda jaoks 4x4 maailma või oled juba tõsine remondimees ning soovid jagada oma teadmisi siis siin saab küsida abi ja ka vastata tehnilist laadi küsimustele.
ise küsid - ise vastad
Sul on jummala õigus - BFG-d on parim lahendus universaalina...käitub hästi nii maanteel kui metsas kui linnas, nii talvel kui suvel ja rehvi vastupidavus on ikka super. Ise soovitan!
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Niipalju veel, et olles nüüd vahetult kogenud BFG AT ja Cooper ST rehvi, siis BFG on talvel kindlasti kindlam tee peal kui Cooper. Seda aga seniks, kuni lamelleeritud osa kulunud pole, ehk siis rõõmu on kuni 50% ulatuses rehvist. Cooper käitub ühtemoodi pea aegu terve mustri ulatuses. Ehk läheb õige pisut päris kulunud mustriga libedamaks. Maanteel jääb Cooper märkamatuks, see tähendab et ilmselt on karkass pehmem, sest neelab auke ja lööke paremini. BFG on aga nagu vanakurat ise. Ilmselt on karkass jäik (kindlasti ka ehk siis tugevam), sest lööke rooli sama rõhu juures on rohkem tunda kui Cooperiga.
+1 BFG AT kasuks. Universaalina on ta minu silmis kuradi hea ikka. Muidugi endal peab ka mõistus peas olema libedaga
Aga kõva ehitus on neil küll. Eelmine nädal sain üle mitme aasta mingi krdi katusekruvi omale rehvi, a enne aru ei saanud, kui alla 1.0 atti juba rõhku oli sees.
Siinse arutelu tulemusena selgus, et universaalse rehvina toimib kõige paremini BF Goodrich A/T.
Aga mida arvata Cooper Discoverer ATR-ist? Kumba eelistada kevad-suvi-sügis hooaja jaoks (talveks kasutaks ikkagi naastrehve)?
Ja mida arvata sellisest müügikohast:
Larry kirjutas:Siinse arutelu tulemusena selgus, et universaalse rehvina toimib kõige paremini BF Goodrich A/T.
Aga mida arvata Cooper Discoverer ATR-ist? Kumba eelistada kevad-suvi-sügis hooaja jaoks (talveks kasutaks ikkagi naastrehve)?
Ja mida arvata sellisest müügikohast:
Mu teadmist mööda on BFG AT muster algselt disainitud kõrberallide tarvis. Võib isegi uskuda kuna kruusal pidamine on ikka väga hea.
Talv sõidetud Inza Rangeriga, see talv proovime BFG AT - ga hakkama saada. Saab võrrelda. See et konstrui suht tugev on saab aru kohe. Tühjal kastikal on tõesti nii, et ka 1,0 juures tundub visuaalselt veel ok olema. No paneme ikka vähe rohkem sisse.
AMAROK 190kW 01/2019
Koduabiliseks vali uus 225 AVANT kompaktlaadur!
Larry kirjutas:BFGoodrich A/T vs Cooper Discoverer ATR universaalrehvina ???
Hooajaks kevad-suvi-sügis (erandkorras ka talv).
Teadjamad mehed muljetage!
Tean Tartus ühte LC120-t, millel Discoverer ATR aastaringselt all - auto 2 talve sirge püsinud, metsas auto ei käi ja trassi tal vast 30% 100-st vaid. Ma ei tea kas selline näide midagi kaasa aitas.
Terekest. No minu autul ka BFG a/t all, väga palju kogemust nendest nüüd ei ole aga üks suvi, talv ja suvi nüüd tuleb ehk järgmine talv. Mulje positiivne. Suvel ei lärma, ei otsi teed, rahulik sõita, kannab koormat ja mudas saab ka suht normaalselta hakkama. Ja nagu juba keegi mainis siis kruusal liival kui vedrud amordid korras siis GO... Talvega ka mingit muret ei olnud, lumes liigub hästi, kui kergelt nagu kraapivana pidada, hoiab hästi mustri puhtana. Kui veerema, roomama hakkad pööritab mustri lund täis ja pidamine kaob. Ehk selline tundega gaasijalg ja muret pole. No ega tal kõvemagi gaasijala vastu midagi pole. Jää peal võiks muidugi tähelepanelik olla. Ei hakka muidugi üldistama aga minu autu alla sobivad All Terrain pappudeks hästi.
Ford Excursion 6,0 Limited
armatuuri süttib aegajalt "LOW RANGE"
Kas nende rehvidega on ka keegi sõitnud nii suvel kui talvel lumes ja jääl??? Ootaks kommentaare, yhed sellised saadaval mul hea hinnaga hetkel, uued. Ei tea kas tasub osta et talvel ka sõita, enamuse sõidan linnas kui ka maanteedel, vahest ka paksus lumes.