Kumho Road Venture MT KL71

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Kumho Road Venture MT KL71

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

http://www.kumhotire.com/tire/tire_deta ... prdt_id=52

Pildilt tundub nigut asjalik :roll: - ja kui lugeda väljasmaa foorumitest siis rahvas nt. võrdluses Mickey Thompson Baja Claw Radial'iga kiidavad pigem seda
Kummaliselt madalad profiilid on ainult saadaval - nohjh mustri süganus annab kah vähe soovida
Oleks, et oleks mõistlikke mõõte - Tahaks osta küll :P
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Huvitav on see, et 35'seid kuskil kodukatel näha pole, aga ise ihun nende peale hammast :P
Mõõt siis 35x12,5 R15 täitsa olemas ja tegelik laius rehvil sootuks 345mm mis reaalselt juba 13,5. uurisin ise ka foorumitest ja ütlevad et hea rehv.
Mõtlesin enne maxxise crawlerit, kuid see Kumho nii üles kiidetud foorumites ja hind on ka hea ja see pani mõtlema.
Helistasin korra ka Kumho eesti esindusse, küsimuse peale , et kas telit saab kumho rehve öeldi suure hurraaga, et muidugi saab :!: vuristasin neile siis ette, tahan "35x12,5R15 Road Venture MT KL71" - vastus: mmäääämmmm.... eeeee....eeee et selline rehv või.... kas kumhol kindlalt on?.... ee , kas saaksite helistada müügijuhile. Paar päeva hiljem sain müügijuhi kätte ja see oli juba asjalik vend, küsis kohe rehvi mõõtu kuuldes, et kus klassis sõidan 8) ütles kohe, et krt, ta neid põle võtnud eriti, sest TR2 ja tr3 mehed panevad kõik boggeritega ja ta kardab, et tal jääb seisma kaup. Lubas mulle hinna uurida, kuid pani jälle kuskile udu poolest päevast. äkki saan esmaspäeval venna uuesti kätte, siis võin ka siin maha hõigata eesti hinna ja saadavuse/tarneaja.
Saksas täitsa saadaval ja hind netis 178 Eur'i + transa Eestisse

Ahjaa, mustri sügavuseks annab 16mm mis on täpselt sama kui Baja Claw'l
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

:bg Kle kui sa omale siuksed 35'' kätte saama - ma tahaks neid täitsa näha

Krt isegist see Kumho kodukas ju ei anna 35'' võimalust - iseenesest see vist suhtkoht just tootmisse võetud mudel - ehk ajapikku lisandub erinevaid mõõte
Olle kirjutas:Ahjaa, mustri sügavuseks annab 16mm mis on täpselt sama kui Baja Claw'l
Kodukas annab Kumhol ju 14.8

PS: Olen lugenud nii mõnestki kohast, et Baja Claw 35'' on tegelikkuses ikka rohkem 33'' - kuigi koduka specs annab 34.9 - Oskab keebi tagant kiita/ümber lükata ?
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Möödunud suvel sattusin juhuslikult Punase tn. müügikohta. Kuskil Smuuli ja Kuuli vahel. Kui näoga maa poole seista, paremat kätt, mõnikümmend meetrit sisse keerata. Olid vist lähestlikku kaks konkureerivat kummimüüjat.
Ühes neist sai neidsamu Kumhosid näppida.
Tunne sama, nagu Yokohama G001-te näppides.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
mms
Mudder

Postitus Postitas mms »

www.rehvid.com on see koht. AS Vevid. Ma olen nendega päris palju suhelnud ja ka erinevaid kumhosid sealt ostnud. Kumho tavarehvidel on hinna-kvaliteedi suhe minu arvates väga hästi paigas. Sama firma tegutseb ka Lätis, seega ka sealne ladu abiks.

Kõige mõistlikum vast suhelda müügijuht Marekiga 50 28 578. Hetkel on ta küll vist puhkamas ja mitte Eestis, tagasi veebruari alguses.
4-runner
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

urmas kirjutas:Ühes neist sai neidsamu Kumhosid näppida.
Tunne sama, nagu Yokohama G001-te näppides.
Äkki puistad nati südant, mis tunded sind valdavad G001'te näppides ?
mms kirjutas:www.rehvid.com on see koht. AS Vevid.
No KL71'el on seal ikka väga haige hind

Ja on nad veel ühe huvitava mõõdu avastanud 33/10,5R15
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

MahviaDeTyrk kirjutas: Äkki puistad nati südant, mis tunded sind valdavad G001'te näppides
Seda kartsingi, et tahad teada minu tundeid :oops:

Edevam kui Y
Muster vähe rohkem linna poole võrreldes Y-ga
Mingid küljeklotsid olemas, mis Y-l kahjuks täiesti puuduvad
Serval ongi muster parem, kasvõi kännu otsa ronimiseks.
3200 krooni on igati mõitlik hind, millega võib maastikurehvina proovida küll.
Nagu ka Olle ütles, saksast saab selle hinnaga.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Kas keegi on suhelnud siinse esindajaga veel nende 35" hinna suhtes või lausa kätte saanud midagi? Kui kätte on saanud, siis võiks ka pajatada, et kuidas mudas toimivad ja mis need mustri ja rehvi reaalsed mõõdud tulevad.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Kaheksa rehvi peaks jõudma Eesti pinnale ca Märtsi esimses pooles.
Vähemalt neli peaks neist minule saama. Võib juhtuda, et ka viis.....
Ega mõni kolmerattaline ei tahaks kopereeruda 8)
Kui kätte saan, siis olen nõus hea meelega kogemusi jagama.
Küll aga ei oska ma hetkel jaehinda öelda :oops: ja kahjuks hind millega mina ostan on konfidentsiaalne :?
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
vanaisa
Fitting 38"

Postitus Postitas vanaisa »

mingi hinnaaimu võid siit saada - pane juurde oma arvestuste järgi transa (kas saadada DHLga või hoopis kellegi tuttava konteinerinurgas) ja riigi obrok ning hind ongi käes.
Tirerack annab suuremate tellimuste puhul alet ka ;)
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

www.offroadreifen.com annab hinnaks 177.99+27 eur'i saatmine. Seega Saksast ostes oleks rehvi hind ca 3207.40 millele lisandub veel väike ülekandetasu ja väike ootamise periood.
Kindlasti on aga see oluliselt parem hind kui Eesti jaehind.
Eelduseks teiste "siin" olevate rehvide hinnavahe Saksa rehvipoe kasuks.
Samas on see paratamatu, sest Eesti mahud on lihtsalt kordades väiksemad ning ei ole ju ka netikauplustel üldjuhul kauplustega võrreldavaid püsikulusid.
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
FlammablE
Rock Crawler

Et Eesti esindus pakub kallimalt kui Saksast koos transaga siia ja ooteaeg ka kuu aega? :shock:

Edit: Sai veidi asja uuritud ja kui kedagi tõesti need Kumho rehvid huvitavad, siis 35" 10k jooks ja 33" ~9k jooks saaks minu kaudu. Juhul kui rahvast rohkem, siis saaks ka äkki alet kaubelda. Alternatiivina saaks vist samast kohast ka Mudzillasid ~11-12k jooks nii 33" kui 35". Kui on mõni tõsisem huviline, siis PS ja uurin täpsemalt laoseisu ning tarneaegasid.
FlammablE
Rock Crawler

Unustasin mainida, et pakkumine kehtib hetkel kuni märtsi teise nädalani, mil läheb tellimus hiljemalt teele.
Kasutaja avatar
Olle
Fondihaldur
Kontakt:

Postitus Postitas Olle »

Unustasin mainida, et pakkumine kehtib hetkel kuni märtsi teise nädalani, mil läheb tellimus hiljemalt teele.
Ja millas tellimus arvutuslikult meite kodumaale jõuaks?
Igaks juhuks küsin ka, et mis sa ühe rehvi eest tahad(35-12,5 R15) ? Kardan, et maaletooja ei ole eriti õnnelik kui ma talle kolm lattu jätan :D
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
FlammablE
Rock Crawler

Kui on laos kohal, siis peaks umbes nädal pärast tellimuse esitamist kohale jõudma. Üks rehv on 10:4=2.5k. Kui rohkem huvilisi pole, siis ainult ühte rehvi võib olla keeruline sealt välja meelitada, aga uurin natuke, et palju neid reaalselt laos olemas on.
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”