Cherokee -91a paar küsimust

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

veix2
Off Roader Wannabe

Cherokee -91a paar küsimust

Postitus Postitas veix2 »

Sai selline auto soetatud,mootoriks 4.0 ja 125kw.Probleem siis selles et püsikiirusehodja ei taha funktsioneerida või ma ei oska seda kasutada.äkki keegi seletaks kuidas seda kasutada.Olen seda suuna kangi otsas olevat nuppu vajutanud ja cruis control nuppu ka on/off proovinud aga ei miskit.

Teine küsimus kompuutri kohta.Kas see laes paiknev ekraan ka keskmist kütuse kulu näitab.

Kolmandaks selline küsimus,kas selle digitaalse kella all armatuuris on veel miskine ekraan :?: Tundub nagu oleks.Kella valgustus vist ka ei põle,kell nähtav ainult siis kui päike peale paistab.
semper
Rookie

püsikiirus

Postitus Postitas semper »

peaks tööle hakkama üle 50 kilti tunnis kiiruse juures.
mul 89 jeep puhul teen nii, et kui saavutan kiiruse maanteel, mida hoida, siis vajutan seda juhtkangi otsas nuppu. Samas peab olema püsikiiruse sisse ja väljalülituse nupp keskel. Mina pean arvestama, et mul lisab see kiirusele mingi 5 kilti tunnis juurde. Kui kiirendada, siis püsikiirus ei lülitu mul välja. Teeb seda pidurdamisel. see tähendab, et kui pidurdada maanteel 90-lt 50-ni ja siis 50-lt panna püsikiirus peale, on kiirendus jõhker. Maanteel peale pidurdust saab püsikiiruse sisse lülitada kui lükata seda nuppu korraks rooli poole.
Kui mootori välja suretad, siis info kaob. ja tuleb uuesti seda otsanuppu vajutada.
Kasutaja avatar
mack
Mudder

Re: Cherokee -91a paar küsimust

Postitus Postitas mack »

veix2 kirjutas: Teine küsimus kompuutri kohta.Kas see laes paiknev ekraan ka keskmist kütuse kulu näitab.

Kolmandaks selline küsimus,kas selle digitaalse kella all armatuuris on veel miskine ekraan :?: Tundub nagu oleks.Kella valgustus vist ka ei põle,kell nähtav ainult siis kui päike peale paistab.
laes olev paneel ei näita keskmist kütusekulu, näitab ilmakaart kuhupoole nina on. Kella all on plastik lihtsalt, ekraani pole.
veix2
Off Roader Wannabe

Mul siis püsikiiruse hoidja ei tööta :(

Aga kas keegi oskab soovitada kust viga otsida :?:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Kas soojendus puhub ainult aknale või salongi ka, kui Vent asendis on? Kui aknale, siis otsi vaakumi lekkeid, püsikiirushoidja toimib ka vaakumiga.
Tee töötava mootoriga kapott lahti ja kuula, kas sisiseb kuskilt. Minul oli a) parema esitule all/juures ja b) õhufiltri kopsiku juures, kust lisaõhku sisse imes.

zum
veix2
Off Roader Wannabe

Vent asendis puhub mul ainult salongi,aknale mitte.Kui panen aknale puhuma siis puhub ka ainult aknale.Ise just mõtlesin et imelik värk selle soendusega.Peab siis hakkama neid vaakum voolikuid kontrollima :roll:
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Siis on vaakum ok. Nii ta teebki.
Neuser
teo ragisev vahekord taldrikuga

Postitus Postitas Neuser »

Minu Jeepil aegajalt spidoka tross jukerdas, see ajas ka püsikiiruse hoidja hulluks.
Mait Paldra, TR1, tiim "Artist" piloot
2010 Esti 4x4 KV - II /Low Gear race 4 Toughbook 2010 - I
535 77 955
veix2
Off Roader Wannabe

Spidokas töötab ilusti ja teised seierid ka.

Tekkis veel paar küsimust ja ei hakka uut teemat tegema.Palju peab olema mootori temp. sooja mootori korral.Mul seisab ta maanteel 40 ja 100 vahel oleval kriipsul ning mudas mütates hakkab sinna 100 juurde kiskuma.Veel olen pannud tähele et see ventikas mis on visko siduriga veab ennast kaasa peale igat käivitamist (Vahet pole kas soe või külm mootor) umbes paar minutit aga kui temp hakkab 100 lähenema siis taha ei võta vaid kasutab aegajalt el. ventikat.Olen mõelnud et kui ta peale igat käivitamist seda ventikat kaasa veab siis see suurendab ju kütusekulu ja vuhiseb ka ebameeldivalt.Kas teil teeb ka nii või vajab see visko sidur mul vahetamist :?:

Teine küsimus siis õlide kohta.Keegi võiks kirja panna mis õli käib sildades,automaatkastis,vahekastis ja mootoris.
PSV
ilus päev elamiseks

Postitus Postitas PSV »

Agregaat Maht liitrites klassifikatsioon SAE

Mootor 5,7 SJ7A2-98 10W/40
Käigukast man 3,3 GL-5 75W/90
Vahekast 1,4 AQ3 ATF Type D ATF DexronIII/Mercon
Esidiferentsiaal 1,2 SX GL-5 75W/90
Tagadiferentsiaal 1,4 LS GL-5 80W/90

Minu spikker manuaalkasti puhul, otsisin erinevatest allikatest ( Cherokee manuaal, Autodata, õlifirmad ).

Korras vent hakkab ka külma mootoriga kaasa vedama, kuid pöörete muutusele ei tule kohe kaasa.
nobelman
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas nobelman »

zum kirjutas:Kas soojendus puhub ainult aknale või salongi ka, kui Vent asendis on? Kui aknale, siis otsi vaakumi lekkeid, püsikiirushoidja toimib ka vaakumiga.
Tee töötava mootoriga kapott lahti ja kuula, kas sisiseb kuskilt. Minul oli a) parema esitule all/juures ja b) õhufiltri kopsiku juures, kust lisaõhku sisse imes.

zum
Mul püsikiiruse hiodjaga kõik korras ,töötab ilusti ....aga sellest soendusest ei saa ööd ega mütsigi aru..(sõna vaakum jäi koitma.) Igast positsioonist puhub ainult aknale ja ime õrnalt jalgadele, ülejäänud tummad. Kas ka vaakumi viga ?
nobelman
Off Roader Wannabe

Autoks ikka 90 chero 4.0
ja see sooja-külma kang toimib ja kliima ...aga ainult akna suunas
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Võiks sellest alustada jah. Need vaakumvoolikud või -torud on kole rabedast materjalist, vähemalt minu omal on neid pragusid seal hulgem.

Puhumise sain toimima, kui aku kõrvalt tule tagant pooleks olnud vooliku/toru ära "lappisin". Kuskilt ta lekib veel, kiirendusega hakkab ikka igast asendist aknale puhuma, aga vähemalt tean nüüd, et muus osas töötab see soojenduse värk.

Kui sul mootor kohapeal tühikäigul tiksub, siis peaks seda sisinat kuulda olema, kui kuskilt õhku vahele imeb.

Edu,
zum
nobelman
Off Roader Wannabe

Kuidas ja kuhu need asendid muidu puhuvad.....
esiakna logo peal peaks ainult esiaknale puhuma
ja
vent asend siis salongi suunatud augud ja mis see heat asend veel on,
Kust nagu tehase visiooni kohaselt vastava hoova asendi juures õhku peaks tulema ?
Kasutaja avatar
zum
Rock Crawler

Postitus Postitas zum »

Tehase versiooni ma ei tea, aga minul puhub "Vent" salongi, "Heat" jalgadele, akna kujutis aknale. Konditsioneeri asendeid ei mäleta või sain liiga sügisel toimima selle süsteemi...
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”