Soovitage head poodi, kus tellida Niva juppe

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

antsa911
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas antsa911 »

4 rehvi vist pakkus hea hinnaga kasutaja väike mukk. Võtan selle siis kenasti arvesse. Kuigi on olnud ka debatt sellel teemal kas peab olema 4wd ühesugused 4 tehvi või ühesuguse ümbermõõduga.

Nende vanade heade juppide puhul tundub, et võib ka selle foorumi rahva peale loota?

Aga jupid, mis tellida VAZ poest näiteks on täis saast või toob mõni pood ka paremat kraami? Ma ootan VAZ (apsiko) vastuse ära, siis lähen kaen perrä, mis jubinad endast kujutavad, kugi ega enne vist jubina kvaliteedist aru ei saa kui kasutama hakkad.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

antsa911 kirjutas:4 rehvi vist pakkus hea hinnaga kasutaja väike mukk. Võtan selle siis kenasti arvesse. Kuigi on olnud ka debatt sellel teemal kas peab olema 4wd ühesugused 4 tehvi või ühesuguse ümbermõõduga.
Lülitatava nelikveo puhul pole ühesuguste rehvide kasutamine nii kriitiline, sest nelikvedu kasutakse vaid libiseva alusega pinnasel kus rattd võivad vabalt erineva kiirusega ringi käia.
Nende vanade heade juppide puhul tundub, et võib ka selle foorumi rahva peale loota?
Ma loodan. Minul vaid veel esikardaanid alles.
Aga jupid, mis tellida VAZ poest näiteks on täis saast või toob mõni pood ka paremat kraami? Ma ootan VAZ (apsiko) vastuse ära, siis lähen kaen perrä, mis jubinad endast kujutavad, kugi ega enne vist jubina kvaliteedist aru ei saa kui kasutama hakkad.
Üldiselt "rauast" jupid on kõrgema kavaliteediga ja nende pärast niivõrd ei põeks. Kuigi sidurijupid, laagrid ja kardaaniristid paneks ikka lääne omda. Asendatud juppide kavaliteet selgub praku kasutamise käigus.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”