Probleem siis selline: sai muretsetud omale 2003.a. Navara. Siiani oli kõik OK, kuid nüüd kostab eest vasakult sõidu ajal kabiini sisse selline kägin, nagu lendaks terve haneparv auto kõrval. Naine ütles ka, et juba kaugelt oli kuulda kui ma kodumaja ette saabun.
Navara ja haneparv
Moderaatorid: jr, Moderators
- Metzikmeez
- Rookie
Navara ja haneparv
Tere!
Probleem siis selline: sai muretsetud omale 2003.a. Navara. Siiani oli kõik OK, kuid nüüd kostab eest vasakult sõidu ajal kabiini sisse selline kägin, nagu lendaks terve haneparv auto kõrval. Naine ütles ka, et juba kaugelt oli kuulda kui ma kodumaja ette saabun.
Mida teha? Jahil käies oleks igatahes natuke rohkem vaikust vaja.
Kas oleks vaja mingeid pukse määrida või tuleb hoopis midagi välja vahetada? Oleksin abi eest tänulik!
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
-
krunnn
- Fitting 38"
Pakuks torsioonvedrustuse rõõmud, hiluxil muu ei aidanud kui lasin kogu torsiooniga kokkupuutuvad vidinad silikooniga üle ja siis ajasin mõlemat poolt pidi mulla künka otsa, et vedrustus liiguks võimalikult rohkem.
Hiluxil tekkis rohkemal rooli kruttimisel ja suurma tee ebaühtluse puhul.
Hiluxil tekkis rohkemal rooli kruttimisel ja suurma tee ebaühtluse puhul.
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Hetke kõva ei püsi kaua!