M: Oscarrehvides head hinnad praegu
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
M: Oscarrehvides head hinnad praegu
http://www.oscarrehvid.ee/?view=1&gid=0 ... ch&keel=ee
Yokohama M/T 33" 1662 krooni!
Kui veel kõmm maha võtta, on eriliselt hea hind ju
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Re: M: Oscarrehvides head hinnad praegu
Aastake tagasi oli neil samasugune ale,ainuke probleem oli et ühtegi soodus rehvi ei olnud kohal.Tellides vajaliku mõõtu rehvi oli hind märksa krõbedam,tänaseks on ehk olukord muutunud.urmas kirjutas:http://www.oscarrehvid.ee/?view=1&gid=0 ... ch&keel=ee
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Ei võta kunagi oscarrehvide reklaame tõsiselt, nad ei suuda/ei taha müüa oma kaupa.
paar näidet, (mitu aastat tagasi) reklaamiti soodushinnaga bj40 foorumis 31"-33" rehve. Oli vaja läksin kohale, (Tartu). polnud rehve kohal, soodustus ei kehtinud jne jne. st. isegi suure raha eest poleks saanud.
Aasta hiljem oli vaja samast testivõitjad talverehvid osta, raha oli, soov oli, rehvid olid, aga vot inimest kes raha rehvideks oleks vormistanud ei olnud ja hoolimata kokkulepitud ajast ei tulnud. Selle mehe kõnet ootan tänaseni.
Punkti pani kevadel noor kontorijuhataja Pärnus, kes minu soovile 185/70 rehve osta, nimetas mind konkreetselt mittepädevaks inimeseks ja väitis, et minu autole see mõõt ei sobi ja vaja ikka kindlasti tööautole popid ja noortepärased 205/60 rehvid osta.
Võib olla on vahepeal asjad paranenud...
edit: sõnastus
paar näidet, (mitu aastat tagasi) reklaamiti soodushinnaga bj40 foorumis 31"-33" rehve. Oli vaja läksin kohale, (Tartu). polnud rehve kohal, soodustus ei kehtinud jne jne. st. isegi suure raha eest poleks saanud.
Aasta hiljem oli vaja samast testivõitjad talverehvid osta, raha oli, soov oli, rehvid olid, aga vot inimest kes raha rehvideks oleks vormistanud ei olnud ja hoolimata kokkulepitud ajast ei tulnud. Selle mehe kõnet ootan tänaseni.
Punkti pani kevadel noor kontorijuhataja Pärnus, kes minu soovile 185/70 rehve osta, nimetas mind konkreetselt mittepädevaks inimeseks ja väitis, et minu autole see mõõt ei sobi ja vaja ikka kindlasti tööautole popid ja noortepärased 205/60 rehvid osta.
Võib olla on vahepeal asjad paranenud...
edit: sõnastus
Viimati muutis al, R Nov 21, 2008 5:33 pm, muudetud 1 kord kokku.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Olen ise ka siit-sealt nende sooduspakkumiste mitte tõiselet võetavuse kohta vihjeid kuulnud. Seni olen keelepeksuks pidanud. Enam ilmslet mitte. 

-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma olen sealt ostnud 31-33" m/t rehve. On tellitud kas rootsist või siis mõnest muust eesti laost on toodud soovitud asjad ära.
Ilma pole kordagi jäänud.
Ei tea, miks teil kõigil siis halvasti on läinud.
Mina suhtlen Peterburi teel oleva müügikohaga.
Ilma pole kordagi jäänud.
Ei tea, miks teil kõigil siis halvasti on läinud.
Mina suhtlen Peterburi teel oleva müügikohaga.
Snegurochka ex.
Tüüpide põhileivanumber hinnaga huiamiseks on ka see, et kui küsid konkreetse rehvi hinda ja et mis maksma läheb, siis öeldakse sulle hind ilma taaskasutustasuta ja kui rehvid all või auto peal ja arve antakse, siis
Kusjuures sa seetõttu võtsidki rehvid sealt et odavam kui teistel. Juriidiliselt ilmselt JOKK, aga noh teist korda ei taha sinna minna. Ja kui sul peaks olema veel ülbust kogu sellise pulli peale neile oma vana lõhkine rehv sinna asemele viia - no mehed ei taha suga rääkida kah. Üldiselt mõttetu koht oma kogemustest ja ei soovita ka kellegile.

Kusjuures sa seetõttu võtsidki rehvid sealt et odavam kui teistel. Juriidiliselt ilmselt JOKK, aga noh teist korda ei taha sinna minna. Ja kui sul peaks olema veel ülbust kogu sellise pulli peale neile oma vana lõhkine rehv sinna asemele viia - no mehed ei taha suga rääkida kah. Üldiselt mõttetu koht oma kogemustest ja ei soovita ka kellegile.

Peterburi tee seltskonda julgen minagi soovitada ja ale oli ka täpselt see, mis kodukal lubatud. Sain korralikud naeltega rehvid alla ja minu süül tekkinud jamale - lasin rehvid alguses kogemata valedele kõveratele velgedele panna - löödi käega ning visati juba tasakaalus rehvid sajaka eest teistele velgedele. Tublid mehed!
ise olen nendega rahul
paaril korral on nad lausa imesid teinud
ma mõtlen klienditeeninduse osas
eriti Tartu tegelastega
oli tavaline kiireloomulune tööots
ja maasin oli Tartu suunas just minemas
kui juhtus jama rehviga
noh oli selline kiire sõidu jaox lai ja madal
mida suht harva ostetaxe
telefoni teel said lepitud kokku ajad ja hinnad
kusjuures soodushinnad vahetati 10 mintsaga ära
ja kiirkuller tormas edasi