Ma soovitaks jällegi labradori - see jumaldab vett ja muda rohkem kui Su auto

. On seejuures survepesuriga pestav, ääretult taltsas ja sõnakuulelik (taksid on toredad, aga nendega tuleb noorena mängida läbi suur hulk kehtestamismänge ja pärast ikka käitub pigem nagu kass, st omapäi, eriti just sellistes olukordades, mis ohutunnetusega inimesel südame seisma võivad panna). Mul endal on labrakas just nö elustiilikoer, tuleb ise meiega koos sauna, pärast hüppab jääauku ja jääb sinna kuni pooleks tunniks (sukeldub aegajalt, peale kivide ja puunottide põhjast midagi muud seni kätte pole saanud), seisab hambad irevil väravas võõrastel vastas, hoiab samas kõiki "oma karja" poolt heakskiidetud (ka võõraid) põngerjaid, tuleb peale hanges magamist kõiki hea meelega soojendama, sportautoga sõites on mul "kaardilugeja" (isegi kui rinkal iiveldama ajab

), maasturiga kinni jäädes tuleb ise selle peale et hammastega köiest sikutama hakata, ehk siis loomuselt selline tegelane, kes jälgib inimeste tegemisi ja üritab oma mõistuse piires inimese rollis kaasa mängida. Samas on ta ostes taksist veidi kallim, ka hoolduskulud ivake kõrgemad, koguläbisõidus jääb alla pisikestele koertele, silmad on kah kurvemad ja tema pesemisele kulub rohkem aega ja vett kui taksile - võta parem taksi

St tutvu teiste tõugudega! Taksi ei ole see koer, kelle võid panna pooleks tunniks puu kõrvale istuma, kuni mingi kriitiline olukord on möödas. See on võimalik, aga nõuab tohutut tööd teiste tõugudega võrreldes - taksi ongi aretatud isemõtlejaks ja just selles on ta tõesti ka parim. Või plaanid temaga hakata muuhulgas ka jahil käima, kus ta tõesti oleks "omas elemendis"?