Sõjaväe sillad

Gaz 69, UAZ 469 või Gaz 66 või ZIL. Ühine nimetaja kogu Vene maasturliikurite kohta. Olgu ta siis veok või sõiduk. Lubatud ka roomiksõidukid ja sõjaväetehnika.

Moderaatorid: jr, Landy, Moderators

Alex3333
Rookie

Sõjaväe sillad

Postitus Postitas Alex3333 »

Selline küsimus, kust saaks uazikule sõjaväe sillad ja mis nad maksta võivad :?: :?: :?: :roll: :roll:
Kasutaja avatar
Marekv
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Marekv »

kui just foorumis keegi ei paku siis peaks neid saama hiiult UAZi(tallinn) poest.
Ja küsida võib ka sellisest firmast nagu Karter(oli vist viljandis)

Hinda pakun et paar tuhat kindlasti. paar kui 2,4,6,8 tuhat
oleneb seisukorrast
Täpset hinda ei tea kahjuks.
Kasutaja avatar
Saatan
Mudder

Postitus Postitas Saatan »

Marekv kirjutas:Hinda pakun et paar tuhat kindlasti. paar kui 2,4,6,8 tuhat oleneb seisukorrast
Täpset hinda ei tea kahjuks.
Kuna ka ise mõned kuud tagasi tegelesin nn. sõjaväesildade otsimisega, siis võin väita suht kindlalt, et paari tuhandega neid kohe kindlasti ei leia/saa. Pigem kipub hind ikka sinna 10+ kilo EEK'i kanti jääma (sõltuvalt muidugi sildade seisukorrast).
Hea õnne korral muidugi võid leida mõne talumehe, kes teadmatusest müüb need sulle vanaraua hinnaga (kuigi need ajad on vist nüüdseks möödas).

Terv,
R
grossu
Mudder

Postitus Postitas grossu »

NO ei hakanud uut teemat tegema, vaid uurin siin siis. Enadal olemas gaz69, mis ehitatud arvatavasti UAZ 452 raami peale. Seal all ka siis selle sama uaziku sillad. Siinkohal küsiks, et nn. "sõjaväe" ja põllumajandus sillad ju samad, ainult reduktorite vahe, või mis?? Et sild täpselt sama, ainult sillas sisu teine, et ühel on diffrilukud, teisel mitte? Saan ma nende sildade ehitusest õigesti aru?

Ja kas kellegil olek siis pakkuda diffrilukke?? ühesõnaga tahaks oma 2 rattaveolisest teha ikka 4 ratta veolise!!

vabandan ette ära, kui mu jutt liiga loll!!
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

grossu kirjutas:Ja kas kellegil olek siis pakkuda diffrilukke?? ühesõnaga tahaks oma 2 rattaveolisest teha ikka 4 ratta veolise!!
Lähed Tähe tänava lõpus asuvasse Uaz'i poodi - ostad sealt lukud - paned sisse ja saad

Muus osas su jutt ... ei kommentaari :twisted:
tartuoffroad.ee
5581340
grossu
Mudder

MahviaDeTyrk kirjutas:
grossu kirjutas:Ja kas kellegil olek siis pakkuda diffrilukke?? ühesõnaga tahaks oma 2 rattaveolisest teha ikka 4 ratta veolise!!
Lähed Tähe tänava lõpus asuvasse Uaz'i poodi - ostad sealt lukud - paned sisse ja saad

Muus osas su jutt ... ei kommentaari :twisted:
Noh, huvi oleks ikak sinu ja ka teiste kommentaaride vastu............aidage mind rumalat. Ja selles Tähetanava Uaziku poes pole küll mitte essugi võtta..........
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

grossu kirjutas:Ja selles Tähetanava Uaziku poes pole küll mitte essugi võtta..........
Sry ma pole seal igapäevane klient - aga neil kordadel, kui mööda sõites puht sportlikust huvist sisse olen astunud, on küll letikaup olnud
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Postitus Postitas t6nu »

grossu kirjutas:NO ei hakanud uut teemat tegema, vaid uurin siin siis. Enadal olemas gaz69, mis ehitatud arvatavasti UAZ 452 raami peale. Seal all ka siis selle sama uaziku sillad. Siinkohal küsiks, et nn. "sõjaväe" ja põllumajandus sillad ju samad, ainult reduktorite vahe, või mis?? Et sild täpselt sama, ainult sillas sisu teine, et ühel on diffrilukud, teisel mitte? Saan ma nende sildade ehitusest õigesti aru?

Ja kas kellegil olek siis pakkuda diffrilukke?? ühesõnaga tahaks oma 2 rattaveolisest teha ikka 4 ratta veolise!!

vabandan ette ära, kui mu jutt liiga loll!!
no ega nad ikka eriti üldse samad ei ole, vaid reduktori erinevusel poleks suur mõtet, sõjaväe sillal on sild ise ratta tsentri suhtes ülespoole nihutatud, ülekanderedukrtorid on rataste juures mõlemal pool ja sillatala palju kõrgemal, keskel hoopis väiksem junn kui kolhoosnikul. Alla vaadates kohe näha, kolhoosnikul on kõrvalistuja kohal suut ümarik reduktor, sõjaväe sillal selline piske ja nurgeline. Ühesõnaga põhimõtteliselt teine sild ja pisiasi on seejuures et ka ülekanne on erinev.
Viimati muutis t6nu, R Jaan 16, 2009 11:31 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
t6nu
Fitting 38"

Postitus Postitas t6nu »

MahviaDeTyrk kirjutas:
grossu kirjutas:Ja selles Tähetanava Uaziku poes pole küll mitte essugi võtta..........
Sry ma pole seal igapäevane klient - aga neil kordadel, kui mööda sõites puht sportlikust huvist sisse olen astunud, on küll letikaup olnud
hiiul tlns uazikupoes on ka kolhoosniku lukud letis, aga hind vist oli 3500 tükist. karterist võid heinolt küsida, saadab koju kätte ka.
matis
Mudder

Postitus Postitas matis »

Kui ma suvel hiiul küsisin lukkude hindasi, siis öeldi 7500.- , nii kolhoosnik kui ka reduktor.
grossu
Mudder

t6nu kirjutas:
MahviaDeTyrk kirjutas:
hiiul tlns uazikupoes on ka kolhoosniku lukud letis, aga hind vist oli 3500 tükist. karterist võid heinolt küsida, saadab koju kätte ka.
Aa, et nagu mõistan, on võimalik kolhoosniku sillale siiski lukk sisse panna? Et ei pea olema nn. sõjaväe sillad. Et piisaks ka sellest, kui ostan kolhoosniku sillale difrilukud sisse ja valmis, või saan valesti aru?
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

Sa said õigesti aru :)
Lööd raha letti ja küsid oma pillile diffrilukku. Nii lihtne see ongi :D
......ise asi selle paigaldamine :wink:
grossu
Mudder

aga kummad on paremad, kas sõjaväe sillad ise tervikuna, või see et ostan kohoosniku sildadele lukud sisse? millised sillad on vastupidavamad?
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

grossu kirjutas:aga kummad on paremad, kas sõjaväe sillad ise tervikuna, või see et ostan kohoosniku sildadele lukud sisse? millised sillad on vastupidavamad?
Sõjaväelasega saad ju ligi 10cm tõstet autole. Silla otstes on reduktorid! Kolhoosnikul neid pole. Kolhoosnik on tavaline talasild, millele on võimalik lukk sisse panna küll jah.

Viimati oli sõjaväelase kasutatud sillakomplekti hind 25-30K kandis. Aga eks neid liigub igasuguse hinnaga.
+372 5028488
JaanusLI
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas JaanusLI »

nad on kõrgemad,kallimad ja ega tal neid varuosi ei ole nii kerge leida kui tavalisel kolhoosnikul. Kui mõistus kainena säilitada,siis ei juhtu sellel kolhoosnikul ka midagi!
Vasta

Mine “UAZ / GAZ / ZIL jt”