vaatab üle läheb edasi
ise soovin, et nad raadio ära varastax
Moderaator: Moderators
Mõtetu ootus. Mul lõhti Nival ära ukselukk autol, mille uks lukku ei käinud...Inz kirjutas:hoian uksed lahti siis pole klaasipexu
vaatab üle läheb edasi
ise soovin, et nad raadio ära varastax
Mul ükskord üritati kõrvalsõitjapoolsest uksest öösel sisse murda- ei õnnestunud ja siis suurest vihast löödi nuga tagarattasse...4x4 sõber kirjutas:Landy kirjutas:Mõteteu ootus. Mul lõhti Nival ära ukselukk autol, mille uks lukkeu ei käinud...
Poisid tahtsid lihtsalt ukse lukku keerata, teadmata et lukk ei toimi
Tundub vägisi nii, et tegu lavastusega, kuna konkreetse arvuti kõvaketast oli millegipärast VÄGA vaja ja pärast hea varaste süüks ajada kõvaketta kadumine (koos infoga loomulikultricardodesol11 kirjutas:Kunagi mõned aastad tagasi oli meie firma kontor pärnus ühel üüripinnal majakeses, kus olid päris mitme firma kontorid. Ühel kenal hommikul oli meie külalistetoa aken puru ja majakesest vaid üks arvutikast ära varastatud. Kusjuures mindi läbi maja kõige kaugemasse otsa mööda sisse tuldud ruumis asuvast tehnikast, suht uutest meie firma arvutitest, ka teise firma korralikust arvutist ja võeti kõige vanem arvutikast - kusjuurest vaid arvutikast, meil oli ka näiteks päris kalleid napse puhketoas saadaval. Nädalapäevad hiljem leidis politsei arvutikolaka väidetavalt kusagilt kraavipervelt ja tagastas. Tõe huvides olgu lisatud et tolle konkreetse arvuti omaniku firma ja omanik oli tollipettuse eest uurimisel all. Ja varsti tehti ka totaalne läbiotsimine majakeses. Nii et "vargad" ei olnudki nii lollid et ei hoolinud väheke kabedamast tehnikast, neid lihtsalt ei huvitanudki muu.