Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
tarmo kirjutas:Kuna asjalood väheke muutusid (ei tule otse Rakverest), siis oleksin endiselt tulija kui lükkaks asja veidikene edasi.
Kui algus oleks ütleme 12-13 paiku, siis saaksin endiselt tulla.
Edit:
PS. Jaak, Daff, Daniel, ... - teil ei ole võimalik liituda? Võiks ju kujundada sellest nö 4x4.ee väljasõidu, millele ma olen ammu lubanud tulla
no aga kuhu kohta siis tuleksid?
Kui sa mingi 12 jõuaksid valgejõele siis võix ju oodata!
Ma arvan,et teised on ka nõus!
Ja JR ja teised siinsest seltskonnast mix te ei liitu meiega????
tarmo kirjutas:Kuna asjalood väheke muutusid (ei tule otse Rakverest), siis oleksin endiselt tulija kui lükkaks asja veidikene edasi.
Kui algus oleks ütleme 12-13 paiku, siis saaksin endiselt tulla.
Edit:
PS. Jaak, Daff, Daniel, ... - teil ei ole võimalik liituda? Võiks ju kujundada sellest nö 4x4.ee väljasõidu, millele ma olen ammu lubanud tulla
no aga kuhu kohta siis tuleksid?
Kui sa mingi 12 jõuaksid valgejõele siis võix ju oodata!
Ma arvan,et teised on ka nõus!
Ja JR ja teised siinsest seltskonnast mix te ei liitu meiega????
1. BA UAZ ootab endiselt hakkajat mehaanikut, kes mootori üle kõpitseks ja superchargeri koos nitroga täpselt tööle paneks. Viimasel testil sulasid 3 silindri klapid ja kolb sisse. PS: Palun pakkuge keegi kellel aianurgas Dana 60 esisilda ehk üle on!? Hädasti vaja!
2. Patrol ootab endiselt piduridetaile Jaapanist.
tarmo kirjutas:
Samurai ootab ribadeks esivedrude asemele uusi (ajaviiteks oleme ülejäänud masina suht laiali lammutanud, irw)
Jimnyle ei viitsi ühe sõidu pärast vintsi ümber tõsta
mina,arto,tarmo,virx2 ja võistkond nimega lokid jõudsid mingi tund aega peale meie starti,aga tänu kaardi lugejale nad ei jõudnud meile järgi ja siis läbisid selle raja üxi läbi!
Sellises tihkes turbamullas avaldus järjekordselt suki mootori jõuetus ja siduri nõrkus. Aga noh, pole hullu, tuleb ise õigel ajal tark olla ja tross välja heita...