MahviaDeTyrk kirjutas:
Ma siis üritasin Rato vastikustunned kõigi tartlaste suhtes nati leevendada
Tore künklik võpsik oli tõepoolest..saime täitsa huvitavat ukerdust harrastada ja toreda rajakese kokkuvõtteks. lumi+ lumealused lamavad puud tegid külgkaldes sõitmise ja laskumised ka ..ee..huvitavaks kui saega vaeva näha veidi siis peale sihtidelt suuremate puude eemaldamist saaks maru vahva safariraja sinna. järgmiseks aastaks näiteks. kui keegi viitsiks vaeva näha siis võin ozi trackist põnevamad puhastust vajavad jupikesed lõigata või koordinaatidena anda miski aeg.. nu kui te ükskord oma musta pesu siin pestud saate ja eluga edasi lähete:D
svatski kirjutas:PS Kui inimesel (mehel) on pikad blondid juuksed, joob ohtralt, puudub mõistus, kisendab koguaeg ja arvab et ta on äge siis tegelikult on ta PEDE.
kas nagu pedeross,omo või kei?? ma ikka varemalt mõtlesin, et need..noh..need.. on need isasloomad kes teise isase vasta sugutungi tunnevad.. olen ka kuulnud, et pede on see kes saab mitte see kes paneb..võta sa nüüd kinni..mina ei sa enam üldse aru
..no hard feelings svatski..
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
svatski kirjutas:PS Kui inimesel (mehel) on pikad blondid juuksed, joob ohtralt, puudub mõistus, kisendab koguaeg ja arvab et ta on äge siis tegelikult on ta PEDE.
kas nagu pedeross,omo või kei?? ma ikka varemalt mõtlesin, et need..noh..need.. on need isasloomad kes teise isase vasta sugutungi tunnevad.. olen ka kuulnud, et pede on see kes saab mitte see kes paneb..võta sa nüüd kinni..mina ei sa enam üldse aru
..no hard feelings svatski..
no aga saidki ju õietri aru seda kõike ta nüüd minu jaoks ongi
svatski kirjutas:
PS Kui inimesel (mehel) on pikad blondid juuksed, joob ohtralt, puudub mõistus, kisendab koguaeg ja arvab et ta on äge siis tegelikult on ta PEDE.
Tõnud kõigile peale Jaanuse (vaata üles)
Ma olen sunnitud segaduste vältimiseks ära mainima, et kuigi ma vastan suht hästi kirjeldusel - Minu nimi ei ole Jaanus - ja ma pole mitte lihtsalt pede vaid suisa Patrolipede
Muidu mul suht ükstakama mis must arvatakse - aga maru palju kahtlaselt miilustavaid kutseid väljasõitudele hakkas laekuma
svatski kirjutas:
PS Kui inimesel (mehel) on pikad blondid juuksed, joob ohtralt, puudub mõistus, kisendab koguaeg ja arvab et ta on äge siis tegelikult on ta PEDE.
Tõnud kõigile peale Jaanuse (vaata üles)
Ma olen sunnitud segaduste vältimiseks ära mainima, et kuigi ma vastan suht hästi kirjeldusel - Minu nimi ei ole Jaanus - ja ma pole mitte lihtsalt pede vaid suisa Patrolipede
Muidu mul suht ükstakama mis must arvatakse - aga maru palju kahtlaselt miilustavaid kutseid väljasõitudele hakkas laekuma
Vabandust TYRK ei ole kindlasti mitte see inimene keda ma januseks sõimaks või veel hullem pedeks.
Saan aru, et oli selline kelmikas kraav teie teele ennast sättinud. Isegi sellised lühemad massinad olid ninnust pepust kinni. Meite Wrangleri junn oleks vist vitside peal seisnud seal kraavis. Saaks ometi ka selle käraka käuma teeks ka mõne reisi kaasa. määäääääää