Kolina moodi heli tagant ning plõgin eest

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas speedbird1229 »

Tere,

Pidin ise selle teema läbi lugema uuesti, sest olen juba üsna mitmeid asju vahepeal lahendanud autol ja praeguseks on kõik suhteliselt ideaalne :)

Konkreetse foorumiteema esialgne mure oli siis see, et tagasillast tuli sõltuvalt kiirusest kolinat, sahinat ja selle kõige segu - ühesõnaga ebameeldivat heli. Sain jaole alles mõned kuud tagasi ja rattalaager oli pikemat aega läbi olnud, seejärel hakanud pooltelge kulutama ning lõpuks toimiski laager põhimõtteliselt puksina, mille peal pooltelg otseses mõttes liugu lasi. Kahjuks laagrivahetus enam üksi ei aidanud, pooltelg oli liiga ära kulutatud. Dana 44A pooltelge oli Eestimaa pinnalt võimatu leida ja seetõttu tellisingi ta USA-st. Hea hind (3000-4000 EEK tk), tutikas toode otse Dana laost. Pärast selle vahetamist ja uue laagri lisamist oli muidugi igasugune heli tagant kadunud. Ehk siis õpi teiste vigadest - kui on oht, et laager kulunud, siis venitada vahetusega ei tohi.

Jah, pidurdades läks ka mul see heli valjemaks.

Need ülejäänud probleemid, mida siin teemas kirjeldanud olen, lahenesid käigukasti kapremondiga. Kast oli ikka üsna puru seest ja lisaks remondikomplektile tuli ka üks sidurikorv ära vahetada, kuna friktsioonid olid niivõrd kokku põlenud, et ainuke võimalus neid kätte saada oli sidurikorv katki teha. Tõenäoliselt tulid ka sealt mu kohaltmineku vibra ja esimeselt teisele vahetuse kõrin.

Nendest probleemidest sain aga selles suhtes positiivse kogemuse, et Jeep on üsna töökindel sõiduk. Olgu tal kast tuksis või mitukümmend tuhat km laager läbi, sõidab ta ikka rõõmsalt edasi 8)
Georg

'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
Põnn
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas Põnn »

Lahenes ka minu probleem seoses vibratsiooniga. Nimelt oli kardaani rist kinni, tänud AB-le.
Kasutaja avatar
speedbird1229
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas speedbird1229 »

Põnn kirjutas:Lahenes ka minu probleem seoses vibratsiooniga. Nimelt oli kardaani rist kinni, tänud AB-le.
Super! Sellest said ju siis üsna odavalt jagu? Arvasingi, et ta ikka kusagile sinna difrikanti jääb.

Tundub, et sul nüüd siis vist roolivõim üle vaadata ja asi hakkab juba ilmet võtma. Suva see ABS :)
Georg

'96 Grand Cherokee Limited 5.2 V8
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”