Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Homme on siis paar autot minemas metsa. Autod ja rada on hetkel VABA klassi tasemel, ehk siis tavalised vintsiga masinad 33" rehvi ja vintsiga. Muda ja vett on kõvasti.
Boob, millega sina sinna sõitma lähed kui mind pole ? Imelik .
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
tõsiselt kahju kuid ei saa homme teiega liituda.
Boob kuna kaarti vähe lugeda ole hea ja tee sedavõrd rohkem pilte anna hilisem ülevaade rajast ja olukorrast riigis
Noh, kuna alguses plaanitud autodest nüüdseks paar masinat on loobunud, sai asi avalikuks teha. Mingit suurt punti pole plaanis metsa ajada, kuna rada on pikk ja pehme, siis viimased mehed liiguvad kardetavasti ainult vintsi najal.
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
boob kirjutas:Noh, kuna alguses plaanitud autodest nüüdseks paar masinat on loobunud, sai asi avalikuks teha. Mingit suurt punti pole plaanis metsa ajada, kuna rada on pikk ja pehme, siis viimased mehed liiguvad kardetavasti ainult vintsi najal.
Ma oleks kindlasti tulnud kui asi oleks pühapäeval toimunud. Oll, minu tõeline maastur ei karda ühtegi välgust kangestunud ja rabatud autot
me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Heinza kirjutas:Ma oleks kindlasti tulnud kui asi oleks pühapäeval toimunud. Oll, minu tõeline maastur ei karda ühtegi välgust kangestunud ja rabatud autot
Heinza, Sa ju jõuad veel, ei saa ju kindel olla, et "välk" täna õhtuks
sealt välja saab