Cherokee käigukast
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Cherokee käigukast
Tere.
Küsimus selline ,et kui panen käigu drive või ükskõik millise käigu peale ,ei liigu auto edasi ega tagasi ,ükskõik palju gaasi anda . Tegemist on siis automaat kastiga . Võtan aku otsa maha , panen tagasi , proovin uuesti ,alguses liigub ja siis sama jama ,ei liigu enam . Õli oli algul nagu miinimumi peal ,panin liitri juurde ,nüüd on kõik normis aga ikka jamab . Oskab keegi nõu anda mis viga on ?
Küsimus selline ,et kui panen käigu drive või ükskõik millise käigu peale ,ei liigu auto edasi ega tagasi ,ükskõik palju gaasi anda . Tegemist on siis automaat kastiga . Võtan aku otsa maha , panen tagasi , proovin uuesti ,alguses liigub ja siis sama jama ,ei liigu enam . Õli oli algul nagu miinimumi peal ,panin liitri juurde ,nüüd on kõik normis aga ikka jamab . Oskab keegi nõu anda mis viga on ?
-
Kondimurdja
- Rock Crawler
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Auto on katkiKati kirjutas:Aga ehk oled nii hea ja räägid mulle ka mis mu 93.a jeep grand cherokeel viga on ?
vaata nt. http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=126 ... iireziimis
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Kui kast on avarii reziimis siis auto liigub nii edasi kui tagasi
Algselt paistis jah nagu oleks õli otsas aga ju siis pole. K.kasti remont umbes 8000.- minu uuringute põhjal. Pluss alt ära võtmine ja tagasi panek. ise panin oma autole lihtsalt uue kasutatud kasti (hind umbes 4000.-) pluss ise tegemise rõõm.
Mihkel