Milline auto kannataks 33" rehve ja lukke tehasevarustu

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Ratas kaalub u. 130 kilo tk, sild koos piduritega on raudselt üle 340 kilo.
Esisillas lisaks veel hunnik vardaid ja püsikad.
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Kasutaja avatar
karu
True Off Roader!

Postitus Postitas karu »

totu kirjutas:See kestmine ka auto kaalus kinni (lisaks sõiduvõtetele, mootori väändele, rehvirõhule, pinnasele jne.), kui Toyota mass 4 tonnini laadida, ei julgeks küll eriti põhjagaasiga arvestada- teoreetiliselt. Talasillaga Hiluxi püsikiiruskliigend andis järgi täiesti süütul hüppel üle liivahunniku, samas võistlustel on siiani kestnud. Ees lockriht, taga keevis, 33X13,5 ja 0,4 bar. Kui kõrvade vahel midagi on, peaks enamus pärismaastureid 33 rehviga kenasti toime tulema, eriti lülitatavate lukkudega.
Sellega igaljuhul nõus, ega jah absoluutset tõde polegi olemas nagu ka sellele küsimusele ei saagi üheselt vastata, kõik oleneb ka sõiduvõtetest, pinnasest jne, otse vaikselt sõites kestavad vist nad kõik.
Üritan siin oma jutuga selgusele jõuda et kuidas saaksin väikeste finantsidega tr1 kõlbulise isendi luua. Praegu nagu aru olen saanud siis tuleks leida üks patrol või toyota, lisada lukk(lukud), panna alla 33", lisada vints ja ongi valmis, vahetama ei pea midagi, või panen nüüd millegagi väga puusse?
Tel 56224693
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

karu kirjutas: Üritan siin oma jutuga selgusele jõuda et kuidas saaksin väikeste finantsidega tr1 kõlbulise isendi luua. Praegu nagu aru olen saanud siis tuleks leida üks patrol või toyota, lisada lukk(lukud), panna alla 33", lisada vints ja ongi valmis, vahetama ei pea midagi, või panen nüüd millegagi väga puusse?
Tr1 ei sobi mitte 33'' rehv
tartuoffroad.ee
5581340
nohik
Fitting 38"

Postitus Postitas nohik »

Nimekirja peaks veel lisama Rubicon Wrangleri, nimelt on tal tugevamad dana 44 sillad all ja võrreldes tavalisega ka tehase 2" või oli 3" tõste. Eks vastupidavuse kohta peaks kõige paremini Carservice Vahur teadma rääkida, kes ise sellisega TR 1 sõidab.

Madis
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

karu kirjutas:
totu kirjutas:See kestmine ka auto kaalus kinni (lisaks sõiduvõtetele, mootori väändele, rehvirõhule, pinnasele jne.), kui Toyota mass 4 tonnini laadida, ei julgeks küll eriti põhjagaasiga arvestada- teoreetiliselt. Talasillaga Hiluxi püsikiiruskliigend andis järgi täiesti süütul hüppel üle liivahunniku, samas võistlustel on siiani kestnud. Ees lockriht, taga keevis, 33X13,5 ja 0,4 bar. Kui kõrvade vahel midagi on, peaks enamus pärismaastureid 33 rehviga kenasti toime tulema, eriti lülitatavate lukkudega.
Sellega igaljuhul nõus, ega jah absoluutset tõde polegi olemas nagu ka sellele küsimusele ei saagi üheselt vastata, kõik oleneb ka sõiduvõtetest, pinnasest jne, otse vaikselt sõites kestavad vist nad kõik.
Üritan siin oma jutuga selgusele jõuda et kuidas saaksin väikeste finantsidega tr1 kõlbulise isendi luua. Praegu nagu aru olen saanud siis tuleks leida üks patrol või toyota, lisada lukk(lukud), panna alla 33", lisada vints ja ongi valmis, vahetama ei pea midagi, või panen nüüd millegagi väga puusse?
Toyotal on omad plussid Patroli ees.Spiraalvedrud,lühem perse,parem kaalujaotus.
Patroli plussid on üliodavad jupid ja bensiinimootor(kuna see on pidevalt perses siis tänu sellele väheneb võimalus autot võistlustel lõhkuda sest sõiduaeg jääb lühemaks.ehk siis selge kokkuhoid) :D
Patroli 3,3 TD on ainuke millega kannatab sõita.Bensukas on pask ja 3,3D on lahja.
Patroli mootor on aga Toyota omast kõvasti raskem ka.
Aga peamine argument on see,et Patroli toorik on Toyota omast kordades odavam.Kuid lc70 on jälle oluliselt konkurentsivõimelisem .
3.0 TD siis .
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

karu kirjutas: Praegu nagu aru olen saanud siis tuleks leida üks patrol või toyota, lisada lukk(lukud), panna alla 33", lisada vints ja ongi valmis, vahetama ei pea midagi, või panen nüüd millegagi väga puusse?
Minu arvamus on see et võta toyota.
Kukepeal ütles Habe, ehk Carservice Vahur kuldsed sõnad: "Jeep'iga on sõidurõõm, Toyotaga võidurõõm."
Ja nii ongi.

Patroli välistaksin ma ka TR1 ja Vaba klassist, sest nagu ütles maailma kõige suurem patrolipede Türk :" Patrolil on liiga palju ressurssi" ehk et kaalub natukene(loe: sitaks) palju.

Jünger.
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Jünger kirjutas:
karu kirjutas: Praegu nagu aru olen saanud siis tuleks leida üks patrol või toyota, lisada lukk(lukud), panna alla 33", lisada vints ja ongi valmis, vahetama ei pea midagi, või panen nüüd millegagi väga puusse?
Kukepeal ütles Habe, ehk Carservice Vahur kuldsed sõnad: "Jeep'iga on sõidurõõm, Toyotaga võidurõõm."
Ja nii ongi.

Patroli välistaksin ma ka TR1 ja Vaba klassist, sest nagu ütles maailma kõige suurem patrolipede Türk :" Patrolil on liiga palju ressurssi" ehk et kaalub natukene(loe: sitaks) palju.

Jünger.
Aastaid tagasi kaalusid nad palju.
Praeguseks on enamus juba kergemaks roostetanud :lol:
Jünger
unistus piimanäärmetest

Movistar kirjutas:Aastaid tagasi kaalusid nad palju.
Praeguseks on enamus juba kergemaks roostetanud :lol:
Nojah, aga mis sa selle võistluse ajal pooleks vajunud raamiga patroliga peale hakkad? Ma arvan et mina paneks raisa põlema ja küpsetaks ameeriklaste kombel vahukomme.:twisted:

Jünger
Mudane aastast 2005.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

karu kirjutas:
LR
Defender ja vist ka Disco (kui tehases on juba tugevdatud poolteljed paigaldatud)

Parandage kui eksin ja äkki on veel mõni?
Mitte tehases,vaid müügiesinduses ja sinu rahakoti toel.

Ja ega need originaalsillad lukkude ja 33" rehviga LR sillad ka kohe otsi ei anna. Nel ju tehasest tulles juba 32" rehv all.
Kui mõistusega sõita, siis TR1 rajal peaks mõnda ega kestma küll. Lauslammutamise korarl ei jätku pidu ilmslet kauaks.
Viimati muutis Landy, N Dets 18, 2008 5:21 pm, muudetud 1 kord kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Jünger kirjutas:
Ja nii ongi.

Jünger.
Tegelt ei ole see päris nii ka.
Vaata lätlasi.Sõitsid Klapperil Patroliga.GR siis.l
Kõige kiirem aeg,tr-2 võit,superfinaali võit.
Ei saanud ükski tr-3 neist jagu.
Auto nägi küll välja nagu oleks kuristikust alla kukkunud.
Minumeelest on asi kinni rohkem tihendis.
Jünger
unistus piimanäärmetest

Movistar kirjutas: Tegelt ei ole see päris nii ka.
Ma kartsingi et sa tood näiteks selle lätlaste patroli või ilmarise.
Minu arvamus on siin teemas igaljuhul ühene, et TR1 ei ole patroliga asja. Isegi mitte vabasse.
TR2 on juba natukene teine teema sest seal sa võid juba 37" boggeri alla panna, mis on oluliselt suurem kui järmisel aastal Tr1 max, 32x11,5.
Rehv on ikka oluliselt suurem ja kannab tänu sellele ka patroli massi paremini.

Jünger
Mudane aastast 2005.
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Movistar kirjutas: Toyotal on omad plussid Patroli ees.Spiraalvedrud,lühem perse,parem kaalujaotus.
Patroli plussid on üliodavad jupid ja bensiinimootor(kuna see on pidevalt perses siis tänu sellele väheneb võimalus autot võistlustel lõhkuda sest sõiduaeg jääb lühemaks.ehk siis selge kokkuhoid) :D
Patroli 3,3 TD on ainuke millega kannatab sõita.Bensukas on pask ja 3,3D on lahja.
Spiraalvedrud = Y60 ja Y61 Patrolid on spiraalidel
Bensiinimootor = bensukate valik on Patrolil suht lai - on paremaid - on halvemaid - mina ei mataks ka L28'sat sugugi maha
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Jünger kirjutas:
Ma kartsingi et sa tood näiteks selle lätlaste patroli või ilmarise.
Minu arvamus on siin teemas igaljuhul ühene, et TR1 ei ole patroliga asja. Isegi mitte vabasse.
TR2 on juba natukene teine teema sest seal sa võid juba 37" boggeri alla panna, mis on oluliselt suurem kui järmisel aastal Tr1 max, 32x11,5.
Rehv on ikka oluliselt suurem ja kannab tänu sellele ka patroli massi paremini.

Jünger
Ma niisama küsin,et mis selle ilmarisega siis oli?
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

aga see oli TR2 mitte TR1 Patrol
tartuoffroad.ee
5581340
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

Jünger.[/quote]
Tegelt ei ole see päris nii ka.
Minumeelest on asi kinni rohkem tihendis.[/quote]

Jälle on tehtud üks ja sama teema teise nime all. Saage aru igalühel oma arvamus ja kõik on ühtemoodi head ning õhtemoodi viletsad. Kui siin toodi aluseks Klapper, siis selle oleks võitnud kas Imre või Golubev TR1 Land Rover Defendriga (no landy puhas sinu võit :) ) jutt käib superfinaalist, kiireim ring jne.
Seega palun ärge ajage seda jama, et selle võitis patrol. Patroliga pole sel võidul midagi pistmist. Küsimus on antudjuhul sõitjas, ideaalselt hooldatud tehnikas ja kiirest tugevast VINTSIST. See oli juba kõigile strdis teada, et tema võidab ja meile kõigile (loe TR3-s osalenud eestlased) see sobis, sest võitis õige mees ja selle üle saab ainult hea meel olla.
Kui teist keegi teaks kuidas see härra sõitis 5 aastat tagasi, siis ma võiks teiega vaielda, tema edu on tulnud alles nüüd. Seega 5 aastat korraliku trenni. Sellest võiks ka aru saada teema algataja, et ainult autoga ei võideta midagi!

Priit
QKulgur
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”