Agronoomi Jimnyle (JX) roolivõim?
Moderaatorid: Stupiduser, Moderators
Agronoomi Jimnyle (JX) roolivõim?
Kas selline asi on teostatav ? Kui siis millises suurusjärgus väljaminekutega peaks arvestama?
Kas keegi on sarnase teemaga tegelenud?
tänud ette:)
Kas keegi on sarnase teemaga tegelenud?
tänud ette:)
EX. Grand Cherokee 4,0 96
EX.Grand Cherokee Limited 2,7 CRD 2003
EX.Grand Cherokee Limited 4,7 2000
EX. Grand Cherokee Overland 3,0 CRD 2007
Grand Cherokee Summit 3,0 CRD 2017
Jaa, on kogemus selle panekuga.
Oma võistlusautole panin. Originaal pump koos kronsu ja pingutusrulliga romulast ( pika otsimise peale leidsin ) maksis 2500 kr. aga roolikarbi leidmine on
küll üks suur küsimus omaette. Eestis selle saadavus on
ikka väga raske kui siis uus ja esindusest. Endale leidsin Rootsimaalt ja koos saatmisega 5200kr. Lisaks veel voolikud ja ongi kõik. Paigaldus on ime lihtne aga leidmine on
Ei tea äkki maksin palju, kuid kui mina otsisin siis olid need ainsad asjad ja kohad kus ja kust detailid saada olid. Käis mõtteid ka asendada millegi teise omaga siis ainus mis ligilähedale hakkas minema oli 5.seeria BMW roolikarp. See pöörab ka sama pidi mis sukil vaja ainult peavõll on kindlasti väga lühike ja seda peaks aretama hakkama. Mulle see ei sobinud.

me oleme raha nimel igasugu lollusteks valmis , isegi tööd tegema , vist !? aga haakekonksu ja klaasid võid ikkagi minu käest osta! tel. 566 939 70 .
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
SUZUKE Offroad Team 2009 4x4 vaba klassi 1. 2010 4x4 vaba klassi 2.
Ei ole küll teemas eriti pädev, aga näiteks Vitara karp?Heinza kirjutas:Käis mõtteid ka asendada millegi teise omaga siis ainus mis ligilähedale hakkas minema oli 5.seeria BMW roolikarp.
Jünger
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Lihtslat huvitab
Ma väga vabandan aga milleks Jimnyle roolivõim? Ma olen sõitnud roolivõimuga isendiga ja seal oli pidevalt häda et kippusid nagu üle keerama, kuna tunnetust polnud ollagi. Võimuta masinal tunnetus parem ja üle keeramise probleemi pole. Või kui mingid ülbed rehvid/rattad alla kruvida, et selle jaoks ve? Samas siis ju suurem oht pulgad puruks väänata?
60kW/110Nm/AWD+RWD/LR & 191kW/380Nm/FWD/LSD
ilma võimuta kahtlustan,et maastikul kehvavõitu. Võibolla mu arvamus tingitud sellest,et sõidan tavaliselt grandiga:) Arvatavasti mugavustega harjunud:)
Proovinud oled üldse võiLundve kirjutas:ilma võimuta kahtlustan,et maastikul kehvavõitu. Võibolla mu arvamus tingitud sellest,et sõidan tavaliselt grandiga:) Arvatavasti mugavustega harjunud:)

Samas kui lihtsalt soov ehitada ja tuunida, siis iseasi

Edit: Areta parem ABS külge, selle puudumine võib küll elu päris reaalselt tuksi keerata, linnavahel õnnestus täna niisuke manööver teha mida 8 aastat pole teinud

Viimati muutis HrHunt, K Dets 17, 2008 9:37 pm, muudetud 1 kord kokku.
tänaval olen proovind, pold häda tegelt miskit, tekkis kahtlus,et metsas võib kusisepoolne olla:)HrHunt kirjutas:Proovinud oled üldse võiLundve kirjutas:ilma võimuta kahtlustan,et maastikul kehvavõitu. Võibolla mu arvamus tingitud sellest,et sõidan tavaliselt grandiga:) Arvatavasti mugavustega harjunud:)Mina just ristisin oma konna ära, käisin krõbistasin kuusalu polügonil, mitte mingit probleemi polnud, vähemasti mitte lumes ja liivas. Pigem ma just äärmisel rõõmus selle roolitunnetuse üle, libedatel metsateedel abiks "feature" kui tagasisidet saad.
Samas kui lihtsalt soov ehitada ja tuunida, siis iseasi
samas olen ennegi ilma roolivõmuta autodega liigelnud ja on hakkama saadud:)
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: Lihtslat huvitab
Oled sa kunagi võimuta Jinyga millel originaalist tiba suurem ja karvasem rehv all ka päris offroadi sõitnud või lausa võistelnud?HrHunt kirjutas:Ma väga vabandan aga milleks Jimnyle roolivõim?
Kui jah, siis mitu korda päevas saa jõutrenni teed?
Stupiduser võib muljetada...
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Re: Lihtslat huvitab
Landy kirjutas:Oled sa kunagi võimuta...

HrHunt kirjutas:Või kui mingid ülbed rehvid/rattad alla kruvida, et selle jaoks ve?
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kas meie kasutuses olnud 28" rattad olid liiga ülbed? (Tol ajal võistelnuest konkurentsitult kõige väiksemad)
Illustreeriv pilt:
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... image3.htm
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... a_vana.htm
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... mage90.htm
Illustreeriv pilt:
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... image3.htm
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... a_vana.htm
http://www.lahe.net/landy/sillaehitajad ... mage90.htm
-----------------------------------------------------------------
- Shrek4x4
- Vintsmännide AÜ
- Kontakt:
Sõidame 33" boggeriga ja pole roolivõimu vaja , jäävad pulgad terveks ning auto kergem.
Ain Abel +37256987553.Shrek Offroad Team vintsivalitseja. 2007. aasta Eesti 4x4 Karikavõistluse vabaklassi 1-koht.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
http://4x4shrek.planet.ee/
Suzuki Samurai -87,-90,-98.a.
Lugupeetud Landy: Ei oska öelda. Ma oskan öelda ainult seda et kui auto peaks suure osa ajast siiski mitte veetma sildadeni mudas, on roolivõimuta auto parem.
Võistlenud ma pole ja võistlema ma ei hakka, küll aga ma olen sõitnud risti üle ühe vahemera saare, öösel, kitsastel mägiteedel ja põhjagaasiga. Roolivõimuga Jimnyga, kui ma peaksin seda uuesti tegema võtaksin ilma võimuta auto
Eestis ma hakkan sõitma pikki otsi samuti öösel ja keerukates oludes, ning seetõttu kaldub isiklik eelistus samas suunas. Need viimased 100m mis vaja jõeni minna võib ka jala minna, mitte ei pea vintsima ilmtingimatta
Võistlenud ma pole ja võistlema ma ei hakka, küll aga ma olen sõitnud risti üle ühe vahemera saare, öösel, kitsastel mägiteedel ja põhjagaasiga. Roolivõimuga Jimnyga, kui ma peaksin seda uuesti tegema võtaksin ilma võimuta auto

Eestis ma hakkan sõitma pikki otsi samuti öösel ja keerukates oludes, ning seetõttu kaldub isiklik eelistus samas suunas. Need viimased 100m mis vaja jõeni minna võib ka jala minna, mitte ei pea vintsima ilmtingimatta