Vintsi mass
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Vintsi mass
Tekkis siis mõte panna vintsile massilüliti vahele. Mõeldud tehtud. 500A lüliti soetatud ja autole külge kruvitud. Vintsi massijuhtmele lüliti vahele. Aga oh häda - lüliti OFF, vints töötab. Selgub, et ComeUP 9000 vintsi miinus juhtme alla on ühendatud veel üks peenem juhe, mis läheb solenoidi karpi (skeemi järgi see peabki nii olema) ja vints saab ka selle kaudu maanduse.
Tõenäoliselt see nii olla ei tohiks või õigemine peaks solenoidid selle juhtme kaudu maanduse saama.
Küsimus siis selline et kas peabki nii olema ja ma pean hakkama ka seda juhet katkestama või ...
Tõenäoliselt see nii olla ei tohiks või õigemine peaks solenoidid selle juhtme kaudu maanduse saama.
Küsimus siis selline et kas peabki nii olema ja ma pean hakkama ka seda juhet katkestama või ...
Toyota Hilux
Gaz 69
Gaz 69
Selline mõte käis endalgi peast läbi. Samas vints kinnituse (kinnituspoltide) kaudu massi ei saa - võttes mõlemad juhtmed (massi kui ka peenikese solenoididesse mineva juhtme) lahti vints enam massi ei saanud.erik kirjutas:Lülita siis plussi. Sest vinsi massi sa ei saagi lülitada, kui sa just vintsi mootori harjaplaati ringi ei tee.
Toyota Hilux
Gaz 69
Gaz 69
Katkesta muidugi vintsile minev pluss massiülitiga. Lülitiga ei juhtu mitte midagi hullemat kui temaga juhtuks miinuse ahelas, kui läbi põleja mees on,siis teeb ta seda nii kui nii... Näiteks enamus veesõidukitel ongi niinimetatud massilüliti hoopis plussi ahelas.
Vaevalt, et sul vints pakeliitpukside otsas seisab et ta koheüdse massi ei saa
Mitte et vints ei saanud massi vaid solenoidi karp ei saanud massi peale peenikese juhtme eemaldamist. see tõttu solenoid lihtsalt ei lülitanud ja vints ei hakanud käima. tahaks mina näha kui kaua 1,5 mm ristlõikega juhtme pealt vints ringi käib.. kui ta just handyman'i vints ei ole
Vaevalt, et sul vints pakeliitpukside otsas seisab et ta koheüdse massi ei saa
"In MUD we lust" Ž
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....
Ž By Valge Hiir
Uunorallitasin juba 99'dal aga vahepeal olin pikalt haige - 2 ratast ei vedanud....